Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esime kalsan hemen evlatlik alalim yeterki sen daha fazla üzülme diyor ama ben kendi bebegimi almak istiyorum bu yüzden 2 kere daha tüp bebegi deneyecegim insallah olur insallah

melekd canım acele etme evlatlık için daha zamanımız var yumurtlarımız spermlerimiz tükenene kadar deneyeceğiz geçen gün bir arkadşımın bebeği kucağımdaydı göğsümün üzerine ağzının suyu aktı ay sanki emzirmişim gibi oldu o akşam acaip üzüldüm bizim de olsa da emzirsem diye ben de evlatlık almayı düşünürüm ama en son çare kendim doğurup emzirmek istiyorum öncelikle Allahım hepimize kendi çocuklarımızı büyütmek nasip etsin

NBNH canım ya ne güzel bir keyif yapmışsın öyle ne kadannnnnn özendim bilemezsin:))

ay Özlemcim burp da özenmiş ama çok da özenmeyin bugün de son gezmemi yaptım kışlıkları da kaldırmaya başladım yarın itibariyle işlerimin başına geçiyorum hepimize kolay gelsin

burp cum benim eşimde geçen gün çocuğumuz olmuyor nasılsa papağan mı alsak kendimize diyor yaz tatili dönüşü alıcaz bizde güle güle büyüsün köpeğiniz ben de çok severim golden ları

kızlar geldim şimdi sayfaları okuyucam aynı zamandda cevaplıcam ne oldu ben yokken sitemler filan girmeyenlere hayırdır.
denizim sen nereye gidiyorsun canım
hayırlı yolculuklar...

burp um köpiş almışsınız sanırım hayırlı olsun işşin zaten cok tu iyice arttı di miii
ama kafa dağıtırsın sende

kızlar anlayamadım sizi evlatlık durumları bile konusulur olmuş daha cok erken degil mi kuzucuklarım

hehe nbnh hayvanat bahçesine çevireliim evimizi çocuk hariç herşey giriyor mubarek :) teşekkür ederim ayrıca inşallah papağanı almadan karnına bebişini alırsın canım
özlemcim yaa paparalamaa eve 8 de geldik yemek ye 20:30 ovulasyon çalışması banyo valla kafam ıslak yazıyorum lost izleyeceğiz cumba yatak yarın çalıştay var çoooooooooooook yorucu bir gün beni bekliyor ve trafikli çoook uzak bir yol
semracım senin arkada hiiiç gözün kalmasın 25 mayıstan sonra benim işler hafifler en azından dersler biter yauv sonra iki hafta final haftası sonrası biraz daaha azalır yoğunluğum en azından eve 8 de girmem
denizim bende merak ettim ayol apar topar hayrola çılgınlar sizi :)
mavicim benimde preespeedim yolda bemde gelecek ay kullanacağım sen prova et bana öğret bi moka yarayacağını sanmıyorum ya

preseed de bi garip kocaman sırınga gibi bişiy aaaayyyyy ne iiirenç olacak
ebay dan aldım ben 50 milyona geldi
20 tane de dandik ovulasyon testi resmen kağıt yırtsam yırtılacak:)))))
ovulasyon testinde bile çift çizgi yok bana:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hayatımda pozitif olan tek şey kan grubum:)))))

nursimcim bende düşük yaparken o iğneden kullanmıştım kalçam alev alev yanıyordu ağrısından uyuyamıyordum aman düşerse düşsün dedim resmen acıdan vurulmadım kanamamda vardı benim senin vurulma nedenin rutin yani daha sıkı tutunsun diye benimki zaten düştüğü için bıraktım iğneyi dayanamadım pregnylmi iğnen vallaha beter bişi allah kolaylık versin
denizcim canım babana üzülme ne cici annesi ayol eşşek kadar kız olmuşsun :) şaka bir yana eminim zor birşeydir kolay değildir ama alışmaktan başka seçenek yokki
özlemcim bizdede 8 aylık evli bir asistan boşanmıştı ben günlerce üzülmüştüm onlara kocanı çok sevdiğin için kıyaslama yapıyorsun ister istemez ve çok etkileniyor insan

kıslar ben yarın giremem büyük ihtimal cuma da giremem
kardeşim gelicek ya onun yanında girmiym bilmiyo sorunları(((
özleyin beni cumartesi akşama gelirim
öyle yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi
bi yandan da seviniyorum ovulasyonda 2.çizgi yok diye bu yorgunlukla hiiiç çekilmezdi:)))))))))))

kaçtım anam ben hazır yaprak dökümü başlamışken balkona çıkıym bi zehirleniym:)))
öptüm herkesiiiii

denizim babanın evlenmesi canını acıtıyordur yasayan bilir böyle durumları bana uzak bii konu ama zor oldugu belli.tabi yalnız hayat gecirmek çokzor inş. iyi biridir size zorluk cıkarmaz hayırlı olur.
annen yalnız oldugundan sen nekadar kosturmak zorunda kalıyorsun bide yoldaş olur içindekiler zamanla gecicek zaman içinden gleeni yap sonuçta herkes kendini düşünerek karar veriyor hayatta.

semracım cok haklısın su koyuveriyor bu kızlar ben cok kızıyordum.

mavi sen hala mı sigara içiyorsun aaaaaaaaaaa

öksürük çok bende o da cok yoruyor.
mal geldi dükkana yeni siparişler ödeme öksürük misafir cenaze evine ugra derken popomun üstüne oturamadım su an evde yıgın iş var bıraktım size ayırdım

tuanayım ne diyim ki.
biraz kendini toparla konusalım.olmuyor demek olmaz daha sadece 2. aşılama bu.daha ihtimalli yolları denicez canımın içi üzülme tamam mı?

özlemcim geçmiş olsun sanada canım yaaaa

nbnh mantı istedim yaaaaa

burpum en zor işin basına gecmişsin sen....
ne diyim sana.

özlem bide sen zopala herkesi sıradan arada gerekiyor bu kızlara valla

bütün sayfaları okudum oh rahatladım ya
içimde dert oluyordu neler olmuş diye.

amakimsler yok bu aksam niyeeeeeeeeeeeeeee

yoktum birkaç gündür diye yazarım da yazarım ben kendi kendmie
ama gelseniz daha da bi guzel yazarım ya.sohbeti çok özledim şekerler...

valla ya mavişim sende hoşsun ben gibi takınca takıyorsun :))) ya bana bak sen dandik birşşey demiştin ya gerçekten öyleyse ve göstermiyorsa...

ya burpum aynı bizdede o hayvan sevgisi var köpeğimiz malesef öldü ama şimdi bıcır adını verdiğimiz bir muhabbet kuşumuz var evimizin neşesi o oldu ama ben gerçek neşemi istiyorummmmmmm...
evet canım ya bizimklerde 1 -2 yıllık evlilerdi .. ama kocası adam değildi ya kızı kaç kez aldattı, dövdü. küfürler vb herşey kız yine dayandı ama olmadı ve hala daha eksik yaptığım birşeyler mi var diye kendini sorguladı bugün(( onun adına mutluyum inşallah rabbim çok güzel hayırlı kapılar açar ona... en son 3-4 gün önce memleketine giderken yolda indirip dövmüş kız arabadan atlamaya çalışırken adamlar görüp polise haber vermişler ve sonra hastane falan derken davalık olmuşlar işte sonuçta bu oldu yazık oldu kıza...

bak benimde kan grubum pozitif :))) iyi vakit geçir bakalım ..... zehirlen sen devam et seni göreyim kesin zopalayacağım...

tamam bebingim zopalarım ben bu cadıları ara ara :)))
ya evlatlık konusunu bizimkilerden ziyade yeni giren arkadaşlardan biri açmış eee bizde ona göre yorum yaptık ben istemem şahsen ama koruyucu aile gibi bir şeyi çocuğum olsa bile düşünüyorum .... en azından kendi okulumda bulursam onun masraflarını üstlenmeyi falan ....

oooo aşağıda 4 kişi var ama sanırım okuyoruz değil mi kızlar :))) 4 kişiye bende dahilim tabi ....

özlemcim evet az kaldı:)çok eycanlıyız,kociş biran önce gelsin diye dua ediyor.yarın annemler geliyor,en az 2 ay burdalar.bonusumuz atada tabii.cuma dr kntrolüm var,çatı kontrolü yapıcak,normal doğum olurmu olmazmo diye bakıcak,eğer olmazsa en geç 1-2 hafta içinde alınır bebeğim.zaten normalde olsa en fazla 3 haftası var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…