Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canm koruyucu aile konusunda çooooookk haklısn.bizimde var öyle masraflarını karşıladığımız 1 kzımız.ad simge.2. sınıfa gidiyor,bizim okulda.görsenizz nasıl zekii.zehir gibi maşşallah.bide yaptığımız yardımlar karşısında çok ezik kalıyorlar ama çok cahiller.durumları çok kötü ve annesi 3. çocuğuna hamile

vallaha esimin sperminin bitmesini beklersem ömrümün sonuna kadar beklemem lazim:))canim 2 sene bir zaman verdik oldu oldu olmadi alacagiz tabi allah nasib ederse cok düsündük esimle ve sonunda bir karar aldik tabi kolay bir karar degildi ama insallah senin dedigin gibi kendi bebislerimizi aliriz kucagimiza

semracım hakkında hayırlısı olsun canım ...
zehir gibi bir velet bulursam bende sahip çıkacağım ama bu ötekilerden olmayacak!!

özlemcigim evlatlik konusunu ben actim yorumlariniz icinde tsk ederim herkesin düsüncesi farklidir saygi duyarim korucu ailede güzel biseydir ama benim esim daha cok evlatlik almak düsüncesinde bende cok esim istiyor

özlemcim bende çok üzüldüm arkadaşının durumuna şerefsiz herif inşallah onuda deli gibi döverler uyuz oluyorum böyle tiplere
semracım inşallah doğum nasıl kolay olacaksa öyle olur hem senin hem ada için hem ada hem kardeşin hemannen yanında olacak ohhh mis allah ayırmasın sizi
mavicim benimde pozitif kanım :))))) ben ilk aşılamada bir pozitif gördümde ne hayrını gördüm düşürene kadar canım çıktı pozitifinde hayırlısı bir sonraki tedaviye geçmek istedim okul açılmadan da bir türlü tam düşük olup negatife geçmemişti değerlerim okul açılınca yaptırabilmiştim

melekd bence evlatlık edinecek gücü kendinizde bulmanız harika birşey gerçekten imrenerek taktir ediyorum hem seni hem eşini allah inşallah kendi bebişinizi kucağınıza almayı nasip ederde kardeş alırsınız evlatlık yada koruyucu ailelik yaparsınız
benim koruyucu ailelikle ilgili başıma tatsız bir olay geldi ama etkilememek için anlatmayacağım o yüzden çocuk esirgeme kurumlarına gidemiyorum artık ve yapamayacağımı düşünüyorum ama herdurumda bir istisna vardır

sağol burpcum,inşallah...seni beklicem hastaneye,ona göre:)ada'da beklicek teyzesi,inşallah yoğun olmazsında..bugün ata geliyor,akşam 9 da uçakları,10da yanımdalar.:))

kızlar yukarıdaki linklerede resimler-albümler varya oraya adanın odasının resimlerini ekledim,buraya eklemeyi beceremedim ama oradan bakabilirsiniz.bikaç süslememiz ve halımız dışnda herşey tamamdır.bide bilgisayarla çekmek zorunda kaldık,fot. makinası görümcemin çantasında kalmış,o yüzden güzel çekim olmadı,kocişim laptopun fot. makinasıyla çekti.inşallah içinde ada varken,tam yerleşmişken odamız güzel çekimler yaparak sunumlarımı yaparım size:)hadii yorumlarınızı bekliyorum:)

amanda aman yerim ben o adacıgı odasıda çok güzel olmuş ellerine saglık annesi pembeler bebekler dolaplar şifonyeri bile var çok güzel olmuş semram güle oynaya saglıkla büyüsün adamız he bide alya vardı dimi ada alya kızımız allah analı babalı saglıklı sıhatli yarınlar nasip eylesin

tuanayıcım gelmemiş çok morali bozuldu heralde canım ya bende ilk tüpde öyle olmuştum sonrası malum kac kez yenik düştüm hayata ama genede okadar olumsuzluktan sonra ümüdimi hiç kaybetmedim olcak birgün gelcek dr dün şans olarak çok azmış eşimin hücrelerinde ve hareketligide sorun varmış aman takmıycam olcak namık kemal ne demiş hayalle yaşayanında yaşamayanında

birileri de bana girmemiş burayı terketmiş demiş yok kızlar ben giriyom okuyrum ama evin içinde işçiler çalışıyor bu yüzden okuyorum yazmadan çıkıyorum bu gün biraz rahatım işleri az kaldı çatıyı yaptırıyozda

çok teşekkür ederiz sevim teyzemiz.daha eksiklerimiz var gerçi,aksesuar alış-verişimizi yapmadık.bişeyler bakıcam bu hafta sonu.süsledikden sonra tekrar eklerim.

şu evlatlık meselesine gelince her kezin düşüncesine saygım var ben kesinlikle yapamazdım yok bana göre degil ben kendi kanımdan olmayan bi bebege annelelik yapamam hem bi yaramzlık yapsa ona kızsam bu sferde vijdan azabından ben kendimi yerim kendi çoçugun olsa ama bseversin bi döversin senin canından kanından o nu kaldıara bilirsin

çok teşekkür ederiz sevim teyzemiz.daha eksiklerimiz var gerçi,aksesuar alış-verişimizi yapmadık.bişeyler bakıcam bu hafta sonu.süsledikden sonra tekrar eklerim.

eksikleri tamamlarsın canım hem adamız geldiginde ışıgıyla o odayı cennet bahcçesine çevircek sen bile bu oda bu kadar güzelmiydi diyceksin halı alcam diyodun aldınmıyerde sanki kırmızı bi halı görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…