tamam bebingim zopalarım ben bu cadıları ara ara :)))
ya evlatlık konusunu bizimkilerden ziyade yeni giren arkadaşlardan biri açmış eee bizde ona göre yorum yaptık ben istemem şahsen ama koruyucu aile gibi bir şeyi çocuğum olsa bile düşünüyorum .... en azından kendi okulumda bulursam onun masraflarını üstlenmeyi falan ....
melekd canım acele etme evlatlık için daha zamanımız var yumurtlarımız spermlerimiz tükenene kadar deneyeceğiz geçen gün bir arkadşımın bebeği kucağımdaydı göğsümün üzerine ağzının suyu aktı ay sanki emzirmişim gibi oldu o akşam acaip üzüldüm bizim de olsa da emzirsem diye ben de evlatlık almayı düşünürüm ama en son çare kendim doğurup emzirmek istiyorum öncelikle Allahım hepimize kendi çocuklarımızı büyütmek nasip etsin
ay Özlemcim burp da özenmiş ama çok da özenmeyin bugün de son gezmemi yaptım kışlıkları da kaldırmaya başladım yarın itibariyle işlerimin başına geçiyorum hepimize kolay gelsin
burp cum benim eşimde geçen gün çocuğumuz olmuyor nasılsa papağan mı alsak kendimize diyor yaz tatili dönüşü alıcaz bizde güle güle büyüsün köpeğiniz ben de çok severim golden ları
evet canm koruyucu aile konusunda çooooookk haklısn.bizimde var öyle masraflarını karşıladığımız 1 kzımız.ad simge.2. sınıfa gidiyor,bizim okulda.görsenizz nasıl zekii.zehir gibi maşşallah.bide yaptığımız yardımlar karşısında çok ezik kalıyorlar ama çok cahiller.durumları çok kötü ve annesi 3. çocuğuna hamile
sen ne istiyorsun normal doğum mu?
özlemcim bende çok üzüldüm arkadaşının durumuna şerefsiz herif inşallah onuda deli gibi döverler uyuz oluyorum böyle tiplere
semracım inşallah doğum nasıl kolay olacaksa öyle olur hem senin hem ada için hem ada hem kardeşin hemannen yanında olacak ohhh mis allah ayırmasın sizi
mavicim benimde pozitif kanım :))))) ben ilk aşılamada bir pozitif gördümde ne hayrını gördüm düşürene kadar canım çıktı pozitifinde hayırlısı bir sonraki tedaviye geçmek istedim okul açılmadan da bir türlü tam düşük olup negatife geçmemişti değerlerim okul açılınca yaptırabilmiştim
amanda aman yerim ben o adacıgı odasıda çok güzel olmuş ellerine saglık annesi pembeler bebekler dolaplar şifonyeri bile var çok güzel olmuş semram güle oynaya saglıkla büyüsün adamız he bide alya vardı dimi ada alya kızımız allah analı babalı saglıklı sıhatli yarınlar nasip eylesin
çok teşekkür ederiz sevim teyzemiz.daha eksiklerimiz var gerçi,aksesuar alış-verişimizi yapmadık.bişeyler bakıcam bu hafta sonu.süsledikden sonra tekrar eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?