Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim neden gitti acaba ankaraya inş bebişiyle gider gelir ankara ona ugurlu gelir kötü bişey olmsında ben dr gitcem bugün heyet günü heyete girebilirsem haftaya raporu alırım ilaçları yazarlar heralde ondan sonra bekleme kervanına bende bir kez daha katılırım şu 12 gün beklemek çok zor ya offfffffffffffkoyduktan 1saat sonra söyleseler keşke sonucu hamilesin deseler ama zemuszemus

semracım bayıldım adamızın odasına ben gelip kalmayı düşünüyom kırmızı degilmiş halın ben yanlış görmüşüm dönüp dönüp resimlere bakıyorum vallaha şimdiki bebekler çok şansı bizim bi odamızda yoktu bebeklerim vardı ama mahallenin çoçugundan bana sıra gelmiyoduki oynuyum ah adanın yerinde olmak isterdim semra sana bişey söylüyimmi sen o odaya girip çıktıkça ada çabuk gelmek istiycek pat diye gelcek haberin olsun

bnede çıkıyım hastane ye gitcem geldigimde bol bol kaynamış olsun burası kızlar bana menü yazın ne pişircem bilmiyorum

Kızlar tünaydınnn,nasılsınız???Bu 2 gün pek girmedim,açıkçası hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.Şimdi çok şükür iyiyim.Hayat devam ediyor.Hafta sonu inşallah bir aksilik çıkmazsa,yoga kampına gidiyorum Datça'ya.2 gün,cuma akşamı çıkıyoruz yola.Ruhumu arındırmam lazım.Ama benim adet gelmedi ve sinir oluyorum.Tam gideceğim oraya ve gelecek....ışte böyle...

Semarcım,ben resimleri göremedim,nereye attın şeker fotoları,bak merak ettim şimdi....

Sevim,tatlım sana da kolay gelsin şekerim.Çok uğraştın sen,rapor,heyet falan derken,sonu iyi olacak inşallah.Her zorlukta bir kolaylık varmış.Tedavin süper gidecek ve sonu çok mutlu bitecek...Baştan moralini yüksek tut hayatım....

Bebingcim,sana da çok geçmiş olsun.Arayamadım seni kusura bakma.Zaten bayık bir haldeydim,seni de baymayayım dedim....

Tüp bebek merkezleri içinde en başarılısı Japonya'da ki Kato enstitüsüymüş.Günde 500 hasta,100 yumurta toplama işlemi yapıyorlarmış.50 embriyolog çalışıyormuş.Ve hapla,en düşük miktarda ilaçla yumurta elde ediyorlar ve yüzde 70 tek embriyoda başarı sağlıyorlarmış.Eşimle gitsek mi acaba dedik,hem bir japonya turu yaparız falan,değişiklik olur dedik.Ama fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok.Telefonlarınıda bulamadım.Arayıp soracağım ama.Hatta eşim dedi ki,embriyolar karışırsa,bir çinli,bir de zenci bebeğimiz olursa çok komik olur dedik...Neyse hayat devam ediyor.....

canımsın benim,sağol tatlım.beğenmene çok sevindim.fot.larda detayları belli olmuyor pek ama.halımız var aslnda o odada eskiden kullandığımız eşyalarımızda pemb,lila tonundaydı o odada ama yinede değişiklik olsun diye alcam halı.çok haklısın canım bizim bebekken odamız falan yokmuş,bi beşik oldu bitti.şimdiler hem zor geliyolar hemde gelince tam geliyorlar.allahım inşallah sanadda nasip eder.herşeyiyle çok güzel bu anları yaşamak.

Semarcım,ben resimleri göremedim,nereye attın şeker fotoları,bak merak ettim şimdi....

canım yukarıda resimler&albümler linki varya ordan bakabilirsiniz.eksikler var ama sabredemedim,hemen ekledim:)

datçayamı gidiyorsun?ne güzeldir şimdi oralar.ben muğlada doğdum büyüdüm iyi biliyorum oralar,çokda özledim.kızımın 40ı çksın hemen gidicem:):icecream:

çok güsel olmuş,herşeyini düşünmüşsün eksiksiz ve kusursuz gözüküo...inş kısa sürede bebişini de görürüz içinde.allah nazarlardan saklasın ( en kısa zamanda bizede nasip etsin)

slm kızlar... semracım adamızın odası çok şeker olmuş... ben çok beğendim sade ve gösterişli bence...bu odada iigünlerde büyür inş kızımız...

selam kızlar...

burp um valla cok merak ettim ne oldu diye anlatsan etkilenmeyiz biz...
bende yapamam sanırım evlatlık belki dahada olgunlaşmam gerekir.
ama arkadasımızı kutluyorum cok guzel bişey düşünüyor ne guzel bir canı ordan kurtarmak sevigyle ilgiyle büyütmek cok buyuk sevap olur.

tuaanyım keske haberim olsaydı yoga kampından bende gelirdim canım ya.
benim de cok ihtiyacım var öksürügüm gecince seni arıcam cunki 2 cümle konusamıyorum üst üste
iyi olucaksın bu terapi iyi gelicek sana

zasa cık odanız super sahane bayıldım cok guzel olmuş ellerinize saglık cok zevkliymişsiniz.saglıkla dogsun adacık artık.ne guzel vakit gecirecek artık orda.
bide bebek arabası girmiş fotolara sanki.

herşeyi cok guzel canım dolap kapalrını acsan kıyafetleride görürmüşüz gayet iyi çekilmiş tabi ada lı fotoları bekliyoruz.

gözün aydın canım simdiden annenler geliyor daha kolay gecer artık

nursimcim nasılsın tatlım...
nezaman gidicen doktora...

sevim kolay gelsin inşaat zordur evdeyken valla..

gamze hanım yine yok ortalarda....

bebingim beğenmene sevindim tatlım,çok teşekkür ederiz.evet arabamızda kenarda,çok yer kaplıyorlar,onlara daha yer ayarlayamadık.dolaplarımız o kadar cici almamıza rağmen bomboş:)bidahaki çektiğimde hastane çantamı kapı süsümüzü falanda çekerim.yarın eklerim belki:)sağol canım akşama atayı sevmek için sabırsızlanıyrom.

bende ağdacıya gittim,temizlendim,malum yarın doktor allan bakıcak,hmde alle bakıyomuş,nasıl kasılıyorum bilseniz...offfffff!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…