Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim baban konusunda ne diyeceğimi ben de bilemedim canım bu evlilik inşallah hepiniz için hayırlı olur canım sende apor topar gitmişsin inşallah bebişin de seninle birlikte geziyordur

sevimcim sen de tedaviye başlıyorsun ha hadi bakalım herşey çok güzel olucak

kızlar ben de arada bir giriyorum da hepsini okumamıştım onun için cevap yazmamıştım buralardayım yani

ben de şu günü bir atlatsaydım iyi olucaktı bahar temizliğini de aynı zamana denk getirince işlerim bitmedi ama haftaya bitecek inşallah

canım hepsini okuyamasanda sen yaz biz bilmek istiyoruz kimler var kimler yok
hem sen calısmıyorsunda niye az giriyorsun hesap ver.

burdayım geldim kızlar heyetten geçtimmmmmmmmmmmmmmm haftaya cumaya raporumu alcam allah kısmet ederse haziranda tüpü yaparız temmuza anne adayı olarak girerim inş nursim semram güzel dilekleriniz için tsk bebingcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuanaycım toporlamana sevindim vallaha ben bundan öncekilerde kolay toparlanamamıştım ama alıştım bundan sonrada negatifi görmeyecem yada kendimi öyle avutuyom işte delidir ne yapsa yeridir diyin siz

sevimin guzel haber guzel basladı böyle devam eder inş.hadi hayırlısı herzaman guclu ddevam edicen ve olumlu olucan.
burpum ustune alınma sende cok haklısın canım ben biliyorum seni

semracım adacığımızın odası çok güzel olmuş özellikle pembiş yatağına bayıldım nazar boncuğu koyduğunuz iyi olmuş güzel güzel uyusun bıcırık hanım

canım hepsini okuyamasanda sen yaz biz bilmek istiyoruz kimler var kimler yok
hem sen calısmıyorsunda niye az giriyorsun hesap ver.

bebingcim hesap veriyim canım bu sıralar misafirlerim vardı dün de misafirliğe gittim bahar temiliği falan filan pek giremedim haftaya daha çok gireceğim söz veriyorum bu hafta idare edin olur mu

selam kızlar artık yoruldum demiyeceğim alıştınız benim yorulmalarıma çalıştay vardı bugün
istanbulda hava çok sıcak allahtan yazlıkları çıkarmışım gerçi dışarıda yeterince yazlığım vardı ama genede iyi oldu çıkarttığım

çok sevindim sevimcim gözün aydın hadi bakalım maratona başlıyorsun sende inşallah bebişine kavuşursun bu defa

semracım adacığımın odası harika olmuş bembeyaz ve sade çok güzel ben öyle kokoş şeylerden hoşlanmıyorum tam güzel prenses odası olmuş neşeli kahkahaları ile şenlenir inşallah her daim atanında yanaklarını bizim için yala olurmu :)))

ohh herkez burada neredeyse özlem nerede bugün yahu? yemekmi yapıyor acep
nezamandır eve erken gelmiyordum iyi oldu bayağı

bebingciğim önce ablam gidiyordu çocuk esirgeme kurumuna obize anlattı bizde gitmek istedik ama biz gitmeden önce ablamdan bir çocuk saz istemiş ablamda almış biz gittiğimizde aynı çocuk bizden gene saz istemiş öyle istiyor hemen parçalıyormuş neyse sorun değil biz kilo ile şokellalar şekerler hediyeler sakızlar vb. şeyler alıp gittik oraya görevliler kontrollü bir şekilde bize çocuklara dağıtmamızı sağladılar sonra bir anda eşimin sırtına atladılar cimciklemeye başladılar sonra bir çocuk sürekli bacağıımı ısırıp kaçıyordu sanki vahşi hayvanlarla dolu bir kafese girmiş gibiydik resmen canımızı yakıp her biri dikkat çekmeye çalışıyordu sonra ciddi anlamda kendime gelemedim o çocuklar çocukluktan çıkmış bambaşka birşey olmuşlar korkunç bir psikolojileri vardı gidemedim sonra içim elvermedi eşim çok korktu bir yandan sırtındakileri sırtından indirmeye cebelleşirken beni ısırmalarını engellemeye çalışıyordu resmen korktuk bence kurumun yöneticilerindede bir takım eksiklikler vardıki çocuklar o durumdaydı insanlıktan çıkmıştı çocuklar allahım çok acı şimdi gene üzüldüm

tuanaycım çok iyi fikir datçaya gitme fikri datçayı çok severim bende eminim sana çok iyi gelecektir japonyada tüp bebek tedavisi fikri enteresan :) sen olurda negatif alırsan doktorlarda harakirimi yapıyormuş :)

çok sevindim sevimcim gözün aydın hadi bakalım maratona başlıyorsun sende inşallah bebişine kavuşursun bu defa

inş canım allah isteyen herkeze nasip etsin semra dogurcak nursi önümüzü açtı denizin bebişi inş tutuncak sonra sırayla hepimize gelcek ugurlar hepimizn olcak bebişleri

sevimin guzel haber guzel basladı böyle devam eder inş.hadi hayırlısı herzaman guclu ddevam edicen ve olumlu olucan.
burpum ustune alınma sende cok haklısın canım ben biliyorum seni

güzel devam etcek ben umutluyum dr ne derlerse desin takmıycam olacak ben inanıyorum hepimizn olcak ama bu işler parayla degil vallaha kızlar sırayla allh sıraya hangimizi koydu bilemeyiz

kızlar bu gün ist yanıyo allahtan bizim burası serin eve kendimi nasıl attım bilmiyorum bizim ev buzdolabı gibi bende bahceye attım kendimien azından dısarısı evden sıcak biraz esiyo ılık ılık vallaha burası ist diyemem üsküdar yanıyodu bugün ah bu yorgunluga bide çay demleyen olsa hani kimse menü yazmamış ben ne pişircem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…