Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye yazdıklarınız gidiyor yaaaa

bende acıktım ya enginar yemegim var benim.çok severim.
ama peynir ekmek istiyor canım
cok öksürüyom bi bildiğiniz var mı bu oksuruk için

sıcaklar iyice bastı ya
feci bu aralar

kızlar ya belim kopuyor öldüm bugün hem okulda yoruldum hemde evde temizlik yaptım ... kursiyer kızlarada kurabiye istediler kıramadım onuda yaptım... şimdi ancak oturabildim yani eee fıstıklar siz neler yaptınız bakalım?

ooo asagıda 3 kişiyiz konustun mu nursimcim amirinle...
ay esin gelince nişandan nasıl oldu kutlamanız ozel degilse merak ettim canım ya

özlemcim dinlen artık kursiyerler kim...
ay cok hamarat arkadasım benim ya
kurabiye istiyorummmmm
ay ben hamile olsam feci olurum

burpcum evet böyle şerefsiz erkek müsvetteleri malesef var zaten darptanda davaları var artı ruhsatsız silah taşımakta ayy neyse ya kız kurtuldu sonunda...

semracım inşallah dilediğin gibi bir doğum olur canım... odayı ben daha görmedim ama yorumlara göre güzel anlaşılan güle güle kullansın benim prenses kızım tabi annesi o da olsun ki fotolarda daha güzelleşsin herşey:))

ayşencim canım tatlım benim sen kendini hiç üzme olur inşallah zenci ya da çekik gözlü olmasında :)) çinde olur ya:))) ne demişler ilim çindede olsa arayınız :)))

sevimmmmmmmmm canım ya tebrik ederim inşallah haziranda da süpriz senden gelir ayyy ne güzel ya valla kırdık şeytanın bacağını ya :)))

yok burpum ya yemeğim vardı ben temzilik yaptım :))) bence öyle düşünme ben muşta yiboda çalışırken 4 tane öğrencim shçk dan geliyordu hepside sessiz sakindiler ama tabi acıları vardı mesela vedat diye bir öğrencim vardı içine kapanık ve sessizdi bebek resimleri çizer ve tek renkle karalayarak boyardı bir sorunu vardı bunu bence böyle yansıtıyordu ve sonunda okul rehberlik servisine yönlerdirdim meğer daha çok küçükken babası annesini gözleri önünde vurmuş( ondanmış bu kapanıklık... bir kız vardı o da sürekli öğretmenim beni çağırıyorlar deyip duruyordu yurdun oraya bir adam gelip aşağı atla diyormuş sözde sınıfta bile onu gördüğünü iddia ederdi o da dedesi öldükten sonra böyle olmuş hatta bir gün okuldan nasıl çıktıysa kaçmış çok zor yakaladık murat nehri vardı orada oaraya gidiyordum çağırdı beni demiş ... tamam böyle sorunlu çocuklar çoğu ama hepsinin hazin bir hikayesi var sımsıcak sarılırsan sana çok güzel tepki veriyorlar hepsi tayinim çıktığında diğerlerinden daha çok ağladılar... hatta bir gün velilerimi topladım birşeyler yapın ziyarete gidelim dedim neler neler almış yapmışlar o günkü mutluluklarını anlatamam... o nedenle öyle düşünme okulda ne çocuklar biz biliyoruz :)))

yanıyoruz deyip durmuşsunuz gözünüz aydın pztden sonra havalar soğuyor hatta yağmurda geliyormuş:))

bebingim sen gel yeterki ben sana ne istersen yaparım... ben bu yıl okulda nakış kursu açtım halk eğitim merkezi ile konuştum anlaştım açtım oradaki kızlar istediler hep onlar yaparlar sağ olsunlar bu kez de ben yapayım dedim:)) kendi kurs öğretmenleride ıslak kek yapacak kızlardan biri de kısır oooooooooooo yarın hepiniz gelin valla...

nursimcim taze anne adayımız nasılsın canım? ya ben merak ediyorum sende hiç bulantı vb birşeyler yok mu? ne gibi belirtiler yaşıyorsun bakalım? ayy canım ya allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh....

ayy semracım bana da görmek kısmet oldu harika olmuş adacık erkenden gelecek bu odayı gördüyse:)) mışıl mışıl uyusun inşallah o odada pamuk prensesim benim...

canim adacaigimizin odasi harika olmus ellerinize saglik güüle güle kullansin bitanemiz

ya kızlar nedir bu kötü haberler ya dün aydında polisevinde olan patlamada muştan bir abimiz vardı 3. dereceden ağır yaralıymış ... eşi ve çocuklarınıda içeri almıyorlarmış offf offf ne olur dua edin kızlar inan çok ihtiyacımız var....

özlemcim sagol tatlım inş hepimizin olcak kendini okadar yorma bu arada semram ayagını sürüyecek sırayla gelcek bebişlerimiz inş her kez aşkı memnuyu izlemeye gitti heralde

allahım ne kadar kötü insanın sevdigini görememsi allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı inş saglıgına kavuşur allah onu eşine ve çoçuklarına bagışlasın çok üzüldüm canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…