Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ii akşamlar tatlım... valla bel kasık ve karın ağrısıyla başım dertte şimdilik başka bişey yok... bu arada bu akşam amirim ve müdürümle konuştum artık normal insanlar gibi gündüz çalışıcam...bebingim valla çokta büyük bi kutlama yapmadık tatlım...hala inanamıyoruz hayal kuruyoruz bol bol...

tabi canim herkesin düsüncesi farkli ama onu öyle düsünme bence tabikide yeri geldiginde seveceksin yeri geldigindede kizacaksin zaten o cocuga hic bizaman evlatlik gözüyle bakmayacaksin

canim böyle bisey yasamana gercekten üzüldüm keske olmasaydi ortaki calisanlarini görevini eksik yapmasindan kaynaklaniyor gibi geldi bana. bende esimle bursada cok gittik cocuk esirgeme gurupuna ama herhangi gibi bir kötü olayla karsilasmadik hatta birini aldik disarida yemek yedik gezdik eylendik geri götürüp verdik cok mutluk olduk

özlemcim çok gecmiş olsun canım benim ya.acil sifalar versin.inş. iyileşir.
,farkettimde gazete haber hiç izlemez olmuşum dünyadan haberim yok yani.seks skandalı olmuş neler neler uyuyorum resmen co khatalıyım ilk fırsatta biraz geriye dogru haber okumalıyım.

nursimcim hadi artık gunduzleri bekliyoruz seni.canım tabi şaşkınlıktan bilemezsinizi hayal gibi sanki karnın buyusun o zamana anlarsın yada kıpırdayınca ne zaman doktora gidiceksiniz canım onu merak eidyorum en cok

valla bende burda cocuk esirgeme kurumuna yardım edeyim dedim adamlar kabul etmedi.bi yetkiliye ulaşamadım ulaştım sünür ettiler.lanet olsun dedim sonra.bu ülkede öksüz yetim olmakta cok zor.o cocukların cok ozel egitimlere danısmanlıklara ihtiyacları var.

kısa bir carsı turu yapıp gelicem kızlar.umarım ozamana kadar gelmiş olursunuz..

mavi nerdeydi girmemiş sanki,,

denizi de merak ettim vardı mı napıyor iyi mi arasam ayıp olur mu kiii
herkes bi kaynana ziyaretine basladı
bulaşıcı hersey bu topikte
hadi gebelik haberleride bulaşsın bakalım

nbnh ne yemek yapacaksın bende yemek yapacağım birazdan

burpcum biraz geç oldu ama dün biber patlıcan kızartması ve cacık vardı canım

NBNH nasılsın canım ya hiç konuşamadık seninle....

iyiyim özlemcim ben akşamları pek giremiyorum ya denk gelemedik
onun dışında salı günü gün yapıcam onun telaşındayım biraz dün vitrinleri boşaltıp yıkamaya başladım dün bir posta yıkadım bugün de geri kalanını bitiricem ütülerim var bol bol klasik bahar temizliği işte sana da afiyet olsun canım yapmışsın kurabiyeleri ye bakalım

geçmiş olsun Özlemcim çok zor Allah kimseye vermesin

bebingcim sen iyileşmedin mi hala dinlenmeden geçmiyor bu hastalık dinlen bol bol

semracım da girmemiş bugün doğurdu mu yoksa

semracım girmez tabi atasına yumulmuş
bebingim benim wireless modemde bir angutluk var kopup kopup duruyor oyüzden gidiyor yazdıklarım
şimdi okuldayım netbooku getirdim ama buranın netide mal gibi gidiveriyor hemen yazdıklarımı kaybederim diye yazmaya korkuyorum
özlem melek demek benim gittiğim çocuk esirgeme kurumunda bir baştan kokuşmuşluk varmış olan o gariplerime oluyor zaten talihleri olsa canlarımın orada olmazlardı
özlem en korktuğum şey yanmak allah acil şifa versin
kızlar canım çok sıkkın 30 nisanda adet olmuştum şimdi kahverengi akıntı gelmeye başladı dün akşamdan beri benim ara kanamalar başladı gene ((((((((((( ben 4 yıl milyarlar döktüm doktorlara bu arakanamalardan dolayı sebebi bulunsun diye gitmedik doktor yaptırmadık şey bırakmadım bir boka yaramıyor doktorlar gene başladı üstelik önümüz yaz ((((((((((((( çok moralim bozuluyor doktorada gitmek istemiyorum

yaa nasıl içim daralıyor şu kahverengilere bir bilseniz gördükçe gök başıma iniyor 4 yıl çektim ben bunlardan biopsi yaparken histeroskopi ile temizlemişlerdi daha birbuçuk ay önce histeroskopi yaptırdım polip vb bir sıkıntı yok dediler bu ara kanamalarda ne oluyor şimdi biz ovulasyondayız derken başıma gelene bakın

nbnh tam cacık havası serin serin bol naneli kekikli fesleğenli ohh mis bende bugün iş yerindeki yemeği sevmedim dışarıda peynirli domatesli maydonozlu simitle ayran yedik arkadaşlarla

hergün böyle girebilsem keşke işten yoğun oluyorum ve müsait olamıyorum genelde yada tepemde öğrenci oluyor bizim pemboş sayfamızı açamıyorum zaten %80 de net olmuyor

selam kızlar.kısaca anlatıyorum,dün annemelr gelmeden sancım geldi,nasıl hastaneye yetiştik bilmiyorum,neyse nstde biraz kadım ama hastaneye gidene kadar sancı çokdan geçmişti.dün gece hiç yatamadım,bugünde sabah erkenden doktorda randevum vardı,çatı kontrolü yaptı berbat bişeyyyyyyyyyyyyyy..........bağırmakdan canım çıktı,insanın gerçekden çok canı yanıyor,bebek şuanda doğum kanalına inmemiş,zaten çok iride değil.2.550 olmuş.en fazla 3 kilo doğar dedi doktor.neyse eğer doğum kanalına inmezse sezeryan yolları göründü bana.yapıcak bişey yok artık.çok yorgunum kızlar,atayı bile sevemedm doğru düzgün,uykusuzum.kendinize iyi bakın.bu arada doğum sancısı feccciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

slm fıstıklar....bebingim valla dayanabilirsem eğer haftaya cumartesi gideyim diyorum ama bekleyebilirsem...yeni yerimde bilgisayar yok kızlar önümde sanırım giremem gündüzleri...akşamları yazarım ama mutlaka...semracım sen uyu canım allahım inş kolay doğumlar nasip eder...

burpcum geçmiş olsun canım insanı zaten hayatta sebebini bilmediği şeyler daha çok sinir ediyor...sebebini bilmeyince önlemde alamıyosun tabi...

burpcum geçmiş olsun canım ara kanama dediğin sadece kahverengi lekelenme mi oluyor adet kanaması gibi mi daha önce dr lar ne diyordu

[
nbnh tam cacık havası serin serin bol naneli kekikli fesleğenli ohh mis bende bugün iş yerindeki yemeği sevmedim dışarıda peynirli domatesli maydonozlu simitle ayran yedik arkadaşlarla

evet canım cacık güzel gidiyor yazın serin serin sana da afiyet olsun ohh yemişsin simitleri

semracım dinlen sen annenin geldiği iyi oldu gündüzleri yalnız kalmayacaksın az kaldı canım Allah kolay doğum nasip etsin

nursimcim sen de yorma kendini gündüze ne zaman geçiyorsun belirtilerinden de çok da bahsetmemişsin biz çok meraklıyız ya belirti olayına göğüslerin acıyor mu mesela bel ve kasıklarım ağrıyor demişsin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…