şu evlatlık meselesine gelince her kezin düşüncesine saygım var ben kesinlikle yapamazdım yok bana göre degil ben kendi kanımdan olmayan bi bebege annelelik yapamam hem bi yaramzlık yapsa ona kızsam bu sferde vijdan azabından ben kendimi yerim kendi çoçugun olsa ama bseversin bi döversin senin canından kanından o nu kaldıara bilirsin
bebingciğim önce ablam gidiyordu çocuk esirgeme kurumuna obize anlattı bizde gitmek istedik ama biz gitmeden önce ablamdan bir çocuk saz istemiş ablamda almış biz gittiğimizde aynı çocuk bizden gene saz istemiş öyle istiyor hemen parçalıyormuş neyse sorun değil biz kilo ile şokellalar şekerler hediyeler sakızlar vb. şeyler alıp gittik oraya görevliler kontrollü bir şekilde bize çocuklara dağıtmamızı sağladılar sonra bir anda eşimin sırtına atladılar cimciklemeye başladılar sonra bir çocuk sürekli bacağıımı ısırıp kaçıyordu sanki vahşi hayvanlarla dolu bir kafese girmiş gibiydik resmen canımızı yakıp her biri dikkat çekmeye çalışıyordu sonra ciddi anlamda kendime gelemedim o çocuklar çocukluktan çıkmış bambaşka birşey olmuşlar korkunç bir psikolojileri vardı gidemedim sonra içim elvermedi eşim çok korktu bir yandan sırtındakileri sırtından indirmeye cebelleşirken beni ısırmalarını engellemeye çalışıyordu resmen korktuk bence kurumun yöneticilerindede bir takım eksiklikler vardıki çocuklar o durumdaydı insanlıktan çıkmıştı çocuklar allahım çok acı şimdi gene üzüldüm
nbnh ne yemek yapacaksın bende yemek yapacağım birazdan
NBNH nasılsın canım ya hiç konuşamadık seninle....
ya kızlar nedir bu kötü haberler ya dün aydında polisevinde olan patlamada muştan bir abimiz vardı 3. dereceden ağır yaralıymış ... eşi ve çocuklarınıda içeri almıyorlarmış offf offf ne olur dua edin kızlar inan çok ihtiyacımız var....
semracım girmez tabi atasına yumulmuş
bebingim benim wireless modemde bir angutluk var kopup kopup duruyor oyüzden gidiyor yazdıklarım
şimdi okuldayım netbooku getirdim ama buranın netide mal gibi gidiveriyor hemen yazdıklarımı kaybederim diye yazmaya korkuyorum
özlem melek demek benim gittiğim çocuk esirgeme kurumunda bir baştan kokuşmuşluk varmış olan o gariplerime oluyor zaten talihleri olsa canlarımın orada olmazlardı
özlem en korktuğum şey yanmak allah acil şifa versin
kızlar canım çok sıkkın 30 nisanda adet olmuştum şimdi kahverengi akıntı gelmeye başladı dün akşamdan beri benim ara kanamalar başladı gene((((((((((( ben 4 yıl milyarlar döktüm doktorlara bu arakanamalardan dolayı sebebi bulunsun diye gitmedik doktor yaptırmadık şey bırakmadım bir boka yaramıyor doktorlar gene başladı üstelik önümüz yaz ((((((((((((( çok moralim bozuluyor doktorada gitmek istemiyorum
nbnh tam cacık havası serin serin bol naneli kekikli fesleğenli ohh mis bende bugün iş yerindeki yemeği sevmedim dışarıda peynirli domatesli maydonozlu simitle ayran yedik arkadaşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?