Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kolay gelsin semram çok zor günler senin için allahım koly dogum versin işallah ablamın ortanca oglu gibi pat diye gelir adcık ablamın hiç sancısı olmamıştı suyu gelmiş dr gitti doktor hemen doguma aldı allahım sanada nasip etsin agrısız sancısız dogumu

mavim özlemin kız siz dogurunda tek adını ahmet mehmet hatce fadime olsun yeterki hayırlı evlat ve saglıklı olsun yarbbim size önce hamilelik nasip etsin isim kolay efede olur melisde ana bide bakmışınız ikiz olur bi kız bi oglan ohhhhh ikisini de koyun ben abdul cabbar koycam sonrada büyüyünce ben senin tohumuna para saydım diycem tüpler aşılar ilaçlar iğneler kazandıgımız gidiyo vallaha bide bu tedaviler yüzünden 2senedir çalışmıyorumda her gün dr hangi işyeri bana izin verir

nursim artık imrenme bitanem şimdi imrenme sırası bizde sırada denizle sermest var rabbim onlarada senin sevincini yaşatsın

bebingcim güle güle kullan cicilerini canım erkek ismine gelince cem baran ateş ayaz bora yada benim gibi abdül cabbar haha eşim diyoki oglum olursa mustafa ali koycam bende diyorum fişinide al mustafa ali derim hahaha

burp cum bence sen hocanı patlat adm yoksa sizi patlatcak köpegi vermişsin ama inş mevlam sana bebiş verir onun yerine

gunaydın semracım nursimcim sevimcim

kolay gelsin sevim sana.

semra haberini bekliyoruz dogurma kontrole gitmişken

nursimcim düzenli hayat artık hep seninle

günaydın kızlar ben biraz geç kalmışım ama olsun
sevimcim benim uyandığım saatlerde sen işlerini bitirmişssin valla ne güzel ben kahvaltımı yaptım henüz kolay gelsin sana
semracım kontrolden gelince hemen yaz merak ederiz bebingin dediği gibi doğurmayasın kontrolde
nursimcim ne güzel bebiş sana düzenli bir hayat getirdi şimdilik ama doğunca gecen gündüzün karışacak yine ama herşeye değer tabi

slm kızlar sabahtan meslek içi eğitim vardı oraya gittik... ancak girebildim... sevim valla tüm hamaratlığın üstünde yine maşalllaaaaahhhh....semracım valla cok az kaldı kızına kavuşucaksın...

.geldik teyzoşları..

ada'mız 2.900 gr olmuş,48 cm de boyu.doktorum doğumumun yaklaştığını söyledi,sezeryan olsa şimdi doğurabileceğimi söyledi,biz normal için beklemedeyiz.39.haftamıza girdik teyzoşları,sabırsızlanıyorum çok:)

maşallah adamıza baya uzun bi bebek olcak 48snt gayet güzel nbnh yat canım yat yatta büyü şu pasta kekinin tarifini unutma verde deneyelim benim misafirler akşam 8de gelceklermiş zamanım var yemekler hazır bende hazırım buyursunlar tatlımı yapmadım tam yapıyodumki eniştem aradı sakın tatlı yapma ben getiriyorum dedi senin en sevdigin tatlıyı yaptırıyorum dedi nasıl olcak bilmiyorum ama ya eniştem yanlış hatırlıyo yada künefenin yeni icadı çıktı o beşiktaştan buraya gelene kadar peyniri donar ama tatlı derdinden kurtuldum

selam kızlar

semracım masallah pek kilolanmıs adacık boyu da uzun.artık gri sayım baslaadı canım.

bugun herkes pek bi boşlamış sayfayı.

sevimcim kunefe mi seviyorsun sen....
bende gelicem aksam size yemege
bugunde hava berbat burda
oksuruk devam benim ya deli olcam
ne biçim iş bu bilemedim enerjik olmak istiyorum ruyamda hamileydim doktora gittim iğrenç bi çengelle muayene etti ama acımadı yuruyusum bile degişmişti çok garip sadece tedavi dönemlerinde görürüdüm bu tarz ruyaları ananem aradı sabah sizi gördüm çok guzel dedi ama anlatmadı gelince anlaatrım dedi.merakta ettim şimdi tabirlere bakıcam ne demek miş.
haaa yuruyus yaptım 20 dk cok ruzgarlıydı devam edemedim ama çok yoruldum cok hamlamısım oturmaktan

sevimcim dediğin doğru olsunda sağlıcakla ,adını nasılsa buluruz değil mi? cabbar iyi ben beğendim:))) bende abba mı koysam:))

hamile olmak bizim anlıcagımız tarzda degilmiş ya
guzelmiş ama para kazanmak mail aşk muhabbet
istedigin bir işin olması sevindirici haber miş
cok guzel yaaa
guzel olsun hersey

ayy adacık kocaman kız olmuş ya yerim ben onu bekle tabi canım allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

nursimcim öyle gitme heryerlere gezenti olacak yoksa :))) hayır teyzelerinin hepsi zaten öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…