oohh ohhh sevim menüne bayıldım ben de gelmek istiyorum tatlı ikisi de güzel olur canım ama ben pastayı tercih ederdim istersen sana pastanın keki için tarif verebilirim kolay gelsin sana
mavicim iyileşmene sevindim canım demek ki üşütmüşsün havalarda bir garip gerçekten ben de hırka çorap giydim üşüyorum dikkat et sende
burpcum köpeği verdiğiniz iyi olmuş canım eldiven falan giydim deyince zaten zor bakarsın diye düşünmüştüm de yorum yapmamıştım inşallah bebişinin altını temizlersin bol bol en yakın zamanda
denizcim taşınmak çok zor canım Allah kolaylık versin ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler inşallah iyi olur sizin içinde umarım bebiş de geliyordur da bir bayram daha yaparız
sermest senin yazılarını ben de hayranlıkla okuyorum şiir gibi yazıyorsun gerçekten umarım senin yumiş de büyür de bebişe bile dönüşür
semracım canım dua ederken senin için de mutlaka dua ediyorum kolay bir doğum olsun diye kendimiz için de hamile kalalım diye
özlemcim ütüleneceklerini almamayım mümkünse yeterince var senin yıkamadıkların varmış istersen ben yıkanmışlarımı vereyim sana
nursimcim ay mucize gibi 5 mm den kocaman bebek olacak inşallah sağlıkla doğurduğun günleri de görücez
bebingcim senin de dükkanın müşteriyle dolsun taşsın inşallah[/QUOT
nedemek canım gel başımın üstünde yeriniz hepiniz gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?