Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayra çıksın rüyan canım benim inşallah o günlerde gelecek ...
hımm abbas koyayım bari....

ya oynuyorum ama limit 70 miş şimdi ulaştım ya tat vermiyor .... sıkılmayayım diye oynuyorun-m yoksa burada zaman zor geçer....

olsun canım ya güzel haber demiş sonuçta eeee birkaç gün sonra alırız belki belli mi olur.?

senin işler nasıl gidiyor yoğun musun yine ? allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin canım benim....

ya ben daha yemek yapmadım fasulye ve kabak var pişmek için bekliyor ama canım yemek yapmak stemiyor(( yanına birşeyler uydururum ama uykum var benim bugün kafamı kaldıramadım ya 2 gün tatilden sonra veeeeeeeee yarın yine tatil :)))))

selam kızlaaarrr
öncelikle ada ya maşallah annesini çok üzmeden gelsin sancısız inşallah
bebingim hayır olsun rüyan bereket hamilelik bereket her konuda bereket sperm de bereket yumurta da bereket bebekte bereket iiiinşaalllaaaaahhh:)))))

bende rüyamda uyanmışım saçım kınalı annem kına yakmış okul da var nasıl yıkayıp yetiştiricem diyorum okula gitmiyorum ama arayıp haber de vermemişim bari hastaneye gidelim de hastaydım derim gibi bişi uyduruyorum
kına görmek te çok iyiymiş ama saça kına yakmayı bulamadım ama o da iyidir inşallah
bu arada ben kınayı çoook severim:)))))))

özlemcim aynı olsun kız oğullarımız efeler kızlarımız melisler arılar ballar çabuk gelin ananızın babanızın size ihtiyacı varrrrr hadi kuzular gelin bu ay:)))))aynı hikaye sen ve ben de piko düşük,eşlerde varikosel
aynı tarih hamilelik aynı doktor sonra da aynı isim süpeeerrr oluuurrrrrrrrr:)))))))))))))))))
sevim benim eşimin adı dA Mustafaa:))))))ondan dolayı çok severim :))))))

nbhn seni de çok öptüm nursimim sen bahset isimden azcık vaktin geldi senin

hala ayaklarım donuyo ben ne kötü üşütmüşüm yauuuu
omuzlarım da tutulmuş az yatıcam okul yordu bbugün 2 gün tatilden sonra
neyseki özlemin de dediği gibi 2 gün tatiiil:)))))))))))

kıskandırmayın ya tatil matil olmuoyr böyle

dinlenin kızlar hamile kalında bol bol uyuyun inş.

özlemcim özüne iyi davran ne demek ya

bu hafta sakin geciyor pek yogun degilim ama herkese Allah bol bol iş kazanç versin....

demek limit 70 miş ha
aferin sana oyalıyor insanı tabi yaaa
bende cıkıyorum eve gidip yatıcam cok yagmur var pek gelen giden olmaz simdi
fırsatı degerlendireyim bari

evet mavişim ya ne çok benzerlikler çıktı konuştukça gelsin bal arılarımız canlarımız .... ayy evet herşey aynı dr bile :))) bu ay kalalım da haziranda tüpe gerek kalmasın inşallah canım ya ....
sen üşüttün sanırım dikkat et bende bugün okuldan gelince çok üşüdüm aldım battaniyeyi yattım valla :)) evet 2 gün daha tatil keşke hep böyle olsa 1 gün okul 2 gün tatil çok süper olur valla....

evet şekerim limit 70 senide bekliyorum bu ara çok tembelsin....

kızlar şimdi kek yaptım sıcak sıcak çıktı az sonrada kocişim poğaça istedi onu yapacağım gelin çayda koyarım:)))

NBNH seni görüyorum tatlım naber? neler yaptın anlat bakalım .... benim bayram hediyem geldi 3. günüm bugün neyse yeni bir umuttur işte...

bu arada ben klomen kullanmaya karar verdim dua edin yarasın bari:)))

kızlar eve kocişle geldik kociş bırakmaz yakamı foruma girmeye biliyorsunuz artık :)))))) bunu yazarken bile yakamda yaa tam çocuk bu adam yaa :)))) hemen havadisleri yazayım ben tüp yaptırırken amerikada görümcemin arkadaşı aşılama yaptırıyordu amerikada tutmadı geldi burada fulyada bir tüp bebek merkezinde yaptırdı hatun 40 yaşında pat diye tuttu amerikaya bebişiyle dönüyor
ben yarın alışverişe gideceğim ertesi günde görümcemi havaalanından karşılayıp kayınvalidelere geçeceğiz fırsat bulup giremezsem merak etmeyin kızlar ama ben genede girmeye çalışırım

iyiyim özlemcim sen nasılsın biz aynı zamanda adet olucaktık beni umutlandırmayın ama hala olmadım

aaa ne duruyorsun o zaman sen ya hemen yapsana... gerçi benimde elim ayağıma dolaşırdı ya :)))

ayy ne güzel burpum ya rabbim bize ne zaman kısmet edecek bakalım... beklemek ne zormuş ya bizde hemen olur diye korunduk safız işte... hemen oluyor ya...

NBNH canım ya ben heyecanlandım valla .. kaç gün geçti canım ayy inşallah vardır hadi ya kırdık artık gelsin sırayla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…