.geldik teyzoşları..
ada'mız 2.900 gr olmuş,48 cm de boyu.doktorum doğumumun yaklaştığını söyledi,sezeryan olsa şimdi doğurabileceğimi söyledi,biz normal için beklemedeyiz.39.haftamıza girdik teyzoşları,sabırsızlanıyorum çok:)
nursim artık imrenme bitanem şimdi imrenme sırası bizde sırada denizle sermest var rabbim onlarada senin sevincini yaşatsın
ii akşamlar kızlar yine uykum geldi erkenden yatmadan yazayım dedim...bebingim evet merkezle irtibat kalmadı artık tekrar ararlarmı bilmiyorum ama tedavi esnasında arayıp herşeyi hatırlattılar canım test zamanıda arıyorlar alan memnun veren memnun hesabı irtibat koptu şimdilik...bebingim doğru söylüyosun az giriyorum bu aralar iş yerinde klavye f ben yazana kadar çok kişi girip çıkıyor rahat olamıyorum birde sayfayı açık tutamıyorum sürekli çünkü şubede o masam ben diğer masada iş yaparken doluyor...akşamlarıda eve gel yemek ye sonra meyve falan bu saatlerde uykuya yenik düşüyorum ama sizi ihmal etmem tatlım sen hiç merak etme burada benim can dostlarım kader arkadaşlarım var...
sermestcim ben 2 aşılama yaptırdım ikisindede idrara sıkışık değildim tüp bebek denememde transferdeyken sıkışık olmamı istediler sadece inş ilk ve son olur tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?