sermestcim hayırlı olsun tatlım inşallah güzel haberler alacağız senden... aşılamada sıkışık olmaya gerek yok benden öyle birşey istenmedi yani... rahat ol sadece ben pek olamamıştım :))
aaa ne duruyorsun o zaman sen ya hemen yapsana... gerçi benimde elim ayağıma dolaşırdı ya :)))
selam kızlar
semracım doktorların adetiymiş tatlım en uyuz oldukları sizin gibi ha doğurdu ha doğğuracaklarmış :))) olur olmaz gece bile doktoru çağırtma olasılığınız varya :) sezeryan isteseydin pıt diye alıverirdi benim ablamın doktoru ikidebir alalım diyor haftasonu kongreye gidecek ama ablam hiç yemiyor o ayakları geçen sefer öyle inandı iki hafta erken aldılar bebişi 3 kilo dediği bebek 1890 gr doğdu neler çekti onu büyütene kadar birde nekadar anne karnında kalırsa okadar zeki oluyor bebiler benim ablamda bu forumda beni kıyı köşe aramaktan fenalık geçirdi aama ben ona nickimi söylemedim bir burda rahat rahat deşerj oluyorum yaaa buradada bulmasınlar beni hatta semracım bir topicte konuşmuşsunuzda havuzlu han topiğinde zaradan optimumdan falan bahsetmiş bide gül gül öldürdü beni kadınlar lohusalıkta kafalarına bağlayacağı kurdelelerden bahsediyor saf saf buda alışkın ya ders vermeye doçent aynı zamanda ya başlamış o kırmızı kurdelenin tarihsel sürecine psikolojideki yerine nedenlerine allahım ciddi ciddi yazmış ne güldüm o geyik yapan hatunlar dut yemiş bülbüle dönmüş daha biişiciklerde yazmamışlar kek yaa benim ablam eşimde yuh diyor alem kız makale yazmış resmen foruma diyor :)))))
nursimcim on parmak biliyorsan f klavye ayarını q klavyeye çevirip kullanabilirsin bizdede ingilizce klavyeli laptop var öyle kullanıyoruz mesela ) bu parantezin yerinde ( bu parantez var tam gülme işareti yapacakken ağlama yapmam gerekiyor sonra benim netbookumdada alışkanlık hep gülme yapacağımaağlama yapıyor sonradan düzeltiyorum
bebingim canım benim sen nazını bize yap tatlım ayrıca sen adresini ver bana ben sana kayısı yollarımm biz eşimle korku filmi çok severiz önce güleriz güleriz sahnelere sonra ilk 5 dk. hayatta tek başıma odadan odaya geçemem bir müddet peşimde dolaştırırım eşimi sonra geçer :) ama şimdiye kadar izlediğim en sağlam korku filmi teksas testere cinayetiydi tavsiye ederim alışveriş konusunda haklısın ama ne yapayım hem birtek kendime almayacaktım ki yiğenimin doğum günü hediyesini alacaktım birde yeni bebiş hastanede sünnet olacak ona maşallah kuşağı almayı düşünüyordum hem bahçe için birşeyler alacaktım ama hava okadar sevimsizki hiç gidesim gelmedi eşim işten çıkınca yemeğe gideriz artık alışveriş yattı
yarın görümcem geliyor
tuanay nerede ses soluk kesildi gene gamze bıraktı tam kafası koparılacaklardan haa ben asıl denizi merak eediyorum ne yaptı acaba keşke yardım edebilseydik ona
mavicim preeseedden güzel bir haber versen keşke ben henüz kullanmayacağım benim 10 gündür kahverengi akıntım var dediğim gibi bu konudan milyarlar harcadım doktorada gitmeyeceğim soğan kürü yapacağım gelecek ay zaten tatilede gideriz muhtemelen belki soğan kürüde yapamam eşim izin alabilirse haziranda bir çeşme tatili düşünüyoruz izmirli kızlar tuanay deniz bak size komşu gelebilirim bir kaç gün :))) yani ben herşeyi boşladım ve şu kahverengi akıntıdan dolayı moralim sıfııııııııııııır
sermest canım şu an muhtemelen aşılaman oluyordur inşallah güzel haberlerini alırız ben ikisindede sıkışık girmiştim galiba aşılamaya rahmi rahat görebiliyorlarmış ama çok sıkışık değğildim
nbnh 13 kişi ağırladıktan sonra heralde hala kendine gelememiş haşatı çıkmış :)))) şimdide sevimin çıkıyor heralde kolay gelsin
ya denizimin sonucu ne oldu yaa kaçırdımmı ben biraz gerilere bakiiim
tabi burpum senin manken gibi mikemmel bir vücudun var, ne kadannnnn övünsen azdır.... bende öyle olsam ne işim olur diyetle((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?