Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NBNH canım öyle birşeyden şüphleniyorsan geç kalma derim ben... bende senin gibi adet görüyorum ve ilk bebişim geç yerleşmişti inşallah seninde yerleşir canım benim ....

özlemim cadım demek türk malı izleniyor evit evit bizde arada izliyoruz :))))) seninde çok güzel bir vücuudun ve yüzün var photosholumu o resimler diyeceğim ama şahidimizde var artık

bu ara herkesin diliinde o nedenle bende ara sıra bakıyorum :)) ayy canım benim güzel bakan güzel derler ya sende o güzel insanlardansın beni bile öyle gördüğüne göre :)))

burpum ya neler yaşıyoruz onlar bilmiyorlar git doğur demesi kolay ah bir becerebilsek sanki biz istemiyor muyuz((

denizim seni meraktan ölüyorum neredesin neler yapıyorsun dön artık hemde özledim yahuuuuu...

özlem bize de geeeel kek getiiiiir:)))))
sermestcim hayırlı olsun aşılaman 15 gün sonra bize güzel haber ver inşallaaaahhhhh
burpcum ben preseed i 1 kere kullandım o da yumurtlama zamanım mı değil mi bilmiyorum ki????ama inşallah güzel haber gelri benden de elimdeki preseed i ovulasyon testini de burdan birine yollarım:))))
ama hiiiç içime doğmuyo((((
bebingim ben hala üşüyorum sıcak su torbasıyla geziyorum yarın kayınvalidem gelicek evi süpürüp silmem lazım ama hiç enerjim yok((((
nbhn bence doktora git hamile değilsen bile çaresi bulunur canım adet gecikmesi berbar bişi
bebingim senin adetin bu ara sanırım benden önce olmuştun benim de bugün 22.gün falan heralde
yani az az geldi ya benim ki tam kestiremiyorum belki de 19.gün ne biliym işte senin ki bugün yarın bence ya da 9 ay sonra inşallah:)))))
nursim hadi bakalım furkan :)))))benceeee
son zamanlarda herkesin kızı oluyo erkek kıtlığı olacak sen erkek doğur da dengeleyelim
benim kızım olucak meliss:))))))))))))))
sevim sen napıyosun cicim???
semracım hergün acaba bugün geldi mi ada diye düşünüyorum sağlıkla gelsin kuzu:))))

bir süürü şey okudum sabahtan beri şu kahverengi akıntı ile ilgili daraldım fazla farkındalıkta kötü
mavicim şu preseed bir halta yarasın mümkünse yauv bende nezaman kullancağım bilmiyorum
nursim yokmu sizin idari işler departmanınız iste bir q klavye iş yavaşlığına neden oluyor de
özlemim beni bile görüyorsun nedemek kızlar özlemi güzel bulmayan varmı ?
Çankırıya ben hiç gitmedim nasıl özlem güzelmi?
bebing mümkünse adet olma

yuhh kızlar forumda rastladığım mesaja bakın
--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba ben 2 sene önce spiralle hamile kaldım.Ve adet kanamam devam etti.Oyüzden hamile kaldığımı anlamadım.Bir gece rahatsızlandım çok kanamam oldu.Hemen acile gittim.Meğerse ben hamileymişim ve düşük yapıyormuşum.Operasyonla aldılar tamamen.Bana dediler spiralin kaymış yada tam takılmamış diye.Tekrar spiral taktırdım.Geçen ay yine hamile kaldım hemde spiral varken yine.Bazı nedenlerden dolayı kürtaj oldum.Şimdi 10 gün oldu kürtaj olalı ve hala karnım ağrıyor acaba neden? Nekadar süre ilişkiye girmemeliyim?Doğum kontrol hapı kullanacağım kesin korurmu başka nasıl bir önlem almalıyım?Doğum kontrol haplarından kilo aldırmayanı hangisi acaba?Çok bunaldım inanın yardım ederseniz çok sevinirim.Teşekkürler

şu hatundan birkaç kökhücre transferi yaptırsak bizde hamile kalırız heralde :))))))))

birde nekadar süre ilişkiye girmememeliyim demiş anacım sen hiç ilişkiye girme gel bizim yerimize gir ne o ya hatunun koca makineli ultra supersonic spermlere sahip yada yumurtaları elektromanyatik sperm mıknatıslı şu işe bak yaaa allahım yukarıda eğleniyormusun bizimle yaa töbe töbe

yaaa burpum bugün beni çokk güldürdün.bende bazan okuyorum,inanılır gibi değil.:))))))))))))))))))))

yazdığını yen gördüm semracım valla trajikomik eminim yukarıdakide çok eğleniyordur bizimle :)))) ama ben hakediyorum tam dört yıl çocukmu aman allah korusun olursa aldırırım benim kariyerim daha önemli dedim eee şimdi şkayet etme hakkına sahip değilim
hadi ben kaçtım tonti süsleneyim kociş bakımı sever malum

sekerler ne guzel sohbet etnişssiniz
aksama yemekli misafirim var bugun ben yokum maalesef
kendinize iyi bakın

aşkolsum mavi daha kim olsun herkez buradaydı :)))) bebing yaz bakalım menüyü
yaa kızlar yemeğe gittik ve ben hiç yemediğim kadar yedim ne yapacağım yaa off hemde kalorili ne varsa size yazmayayım hamileler var ama kebapçıda yenilebilecek herşeyden yedim oturdular mideme vallaha akşamda sahile yürüyüşemi çıksak dieceğim ama hava kötü eskiden jimnastik hareketleri yapardım ama 4 yıldır sanki hamile kalacakmışım gibi yapmıyorum o hareketleri artık yapacam vallaha yaa yoksa gevşeyecek vücudum zaten bir alay hormon yüklendim bütün kış ((((
yiğenime çok güzel bir hediye buldum toyikiden en çok ona sevindim :)))) üzerimden yük kalktı vallaha

ozlemilker,bebing,burp,NBNH,nursim ve ismini sayamadıgım arkadaslarım
hepinize desteğiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
sonunda aşılamamı oldum şimdi evde dinleniyorum
çok kolay çok kısa bir işlemmiş doğrusu bu kadarını beklemiyordum
sabah erkenden merkezdeydik eşim sırasını savdı benim sırama dek epeyce bekledik
gezdik sokaklarda dolaştık kahvaltı ettik çay içtik bol bol
sonra merkeze dönünce yediklerimden mi stresten mi bilmem
ishal olmadım mı birdenohaoldumsmile
ay Allahtan üst üste bisürü transfer denk geldi yogunluk oldu da geç aldılar biraz
aşılamadan ziyade bunun stresini yasadım bütün gün
çok duygu yüklü sahnelere şahit oldum bugün merkezde
üç dört kişinin transferi vardı herkeste ayrı heyecan ayrı bir duygu fırtınası
Rabbim kimseyi boş çevirmesin bu yolda çok hakikatli bir mücadele bizimkisi

merhaba yazdığım herşey gitti
zaten yorgunum
sermest hayırlı olsun son sayfada olduğu için okuyabildim semracım ada bebek gelmemiş anlaşılan
bende taşınma telaşı var
perşembe gibi taşınıyoruz evden eve vereceğiz ama onlara sadece taşımak akldı ben topluyorum herşyi
neti de pazartesi nakil için kapatabilirler
bu arada karnım aşırı ağrıyor adet olacağım kesin
pazartesiye kadare olsamda test için gitmeye gerek kalmasa bari
ben hiç gitmek istemiyorum ama hastane mecbur tutuyor kanama başlasa bile düşük olabilir diye.
ama olmadığı belli neyse şu telaşla olmaz zaten sıkıntı stres kaç gündür mahvetti
tuanayaımın dediği gibi belki temmuzda olur..
hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin

deniiiizzzz delllenme hemen kıs belki bebeğin bu kadar sıkıntının arasında annesine sürpriz yapacak iiiinşaaalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

sermest seninki de hemen gelicek inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

burp um ben boş boş yattım ya herkes hep burda olsun istedim o yüzden ööleee dediim

özlemim gelmemiş daha

off nbnh yaa artsın artık bu topiğin hamileleri (((((((( mavinin dediği gibi bizim tek pozitifimiz kan grubumuz heralde offf offf (((((((((

burpcum benim kan grubum bile negatif maalesef

NBNH canım öyle birşeyden şüphleniyorsan geç kalma derim ben... bende senin gibi adet görüyorum ve ilk bebişim geç yerleşmişti inşallah seninde yerleşir canım benim ....

özlemcim sabah test yaptıktan sonra sonunda adet oldum bu ay üzülmeyeceğim dedim ama yine de ağladım sinirim bozuldu geç olunca insan ümitleniyor işte bu ay düzenli olması için bal tarçın çörekotu mu yapsam diyorum bakalım neyse en azından dr a gitmeme gerek kalmadı

ay burpcum çok güldürdün beni alemsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…