Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kadında mıknatız mı var ya ne o öyle geleni gideni kaçırmıyormuş ya anacım bizde uğraşıyoruz yakalayamıyoruz... kökhücre şart bize burppppppp

selam kızlar erken kalktım evi derledim topladım
yemek tasarladım eee malum yemeğe misafirim var ya(((
kürdan kebabı,yoğurt çorbası pilav salata bi de semizotu yoğurt
tatlı matlı yok zaten şeker hastası kaynanacım:)))

özlem gözünaydın noldu dün doktor nasıl geçti???
nbhn üzülme hiç ilaçsız adet olabilmek bile ne kadar güzel bakıym benim bu ay nasıl olacak???

semracım ada nasıl erken gelecek derken kızımız sabırlı çıktı vaktini beklicek heralde

buuuuurrrrrrrrrppppppppppp bura çok önemli rüyamda sana test yap kahverengi lekelenme hamilelikte olur diyoduuuuuuummmmm
ne zamandı senin adet günün içimemi doğdu neeee???????????????
test yapsana
bebing ve sevim gelmemiş daha
öptüm herkesi
okul bitiyo işler yoğunlaştı
çocuklarımın okudukları kitapları ve davranış notlarını girmem lazım sonralara bırakınca sistem kitleniyo
tabi bi de ders notları varr işim çok bu ara ama bitince derin bi oooooohhhhhhhhhh çekicem
bi 1.sınıfı daha alnımın akıyla bitirmiş olucam 2 kişi okuyamadı kalıcak ama napıym ben elimden geleni yaptım((

tünaydın fıstıklar nasılsınız bakalım... denizcim benimde çok karnım ağrımıştı tatlım kendini evi toplayacağım diye parçalama tatlım...sermestcim işin en zor kısmı beklemek dediler bana hep ama rahat ol tatlım....özlemcim özelden mesaj attım tatlım...

tatlım şimdilik ii gidiyo ama çok çabuk yoruluyorum ve halsizlık çok fazla var...valla şimdiden böyle olursam ileriki zamanlarda ne yapıcam inanınki bilmiyorum...allahım herkese yaşatsın tatlım gerçekten çok güzel bi duygu...

evet tatlım kızımız çok sabırlı çıktı,zamanımızda gelicez inşallah dünyaya:)

kızlar kayınvalidem yola çıktı 1.5 saate gelir yemeklerim hazır bi pilav kaldı onu da sıcak seviyorum yarım saat sonra koyucam
akşama gelirim yine
öptüm herkesi

ya kızlar napıcam bilmiyorum.bana bir fikir verin.doğum için fotoğrafçı ile anlaşma yaptım,bana en son attığı mail şöyle:

Semra Hanım merhabalar tekrardan,
Bilgilerinizi değil Aldım, normal doğum oldugu Click süprizlerle karşılaşabiliriz met yüzden 2. planınız olmasını da öğüt ederim, Baska BıR çekimimle çakışması durumunda met değerli anınızı kaçırmanızı istemem.
ınşallah sağlıklı BıR doğumda Sizlerle Birlikte Olmak dileğimle ..
Görüşmek üzere.

bu durumda ben napıcam?2 tane fotoğrafçıyla birdenmi anlaşıcam,normal doğum istiyorum diye?

burpcum sen iyi anlarsın,napıyim?önericeğin doğum fotoğrafçısı varmı?herşeye hazır?

semracım var eğer doğum cumartesi öğleden sonra pazar günü veya hafta içi akşama denk gelirse benim kociş bedava yapar sana bu işi ancak aksi taktirde profesyönel doğum fotocu arkadaşım var ona yönlendirebilirim tatlım seni

ahh mavicim ne güzel demişsin ağzından bal damlamış keşke olsada bir alay preseed malzemesini birilerine bağışlasam ama daha var adet günüme
o kalan iki çocuk niye sökemediki okumayı onca emeğe karşı mavicim 1. sınıftada kalınıyormu?

evet nbnh cim nekadar ağlamayacağım desende ağlanıyor canım malesef bizim yaramız oldu malesef
sermestcim hayırlı olsun canım aşılaman inşallah 15 gün sonra harika haberler alacağız senden
denizcim canım birtanem çok zor bir sene geçirdin tatlım bazen hayatın iniş çıkışlarında sürekli çıkış olur elbet inişi olacaktır rahat bir şekilde biraz daha sık dişini yeni evin sana hayır getirecek orada alacaksın güzel haberi demekki keşke yükünü hafifletecek birşeyler gelseydi elimizden
nursimcim gıdana çok dikkat et tatlım halsizliğin çok normal vücut iki kişi paylaşmaya hazırlık yapıyor :))))
özlemcim benim çok sevindim canım benim annenle teyzenin süprizine gözün aydın tatlım böyle bir süprizde göbüşünde olsa dimi ama :))) ohh maşallah bu sene annenle bayağı görüştün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…