Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şu an kayınvalidemdeyim kızlar görümcem amerikadan geldi oda bir alay predeed , ovulasyon sticki ve gebelik testi almış artık bol bol kullanır kullanır tepemi attırırım kızlar negatifleri alınca

burpcum sezeryan olursam kocişinin gelmesini isterim 600 lira karım olur:)ama arkadaşının ismini bana özelden yazarsan bi incelerim,sende konuşursun fiyattada indirim yapar.olurmu?

mavişim ben dr a gitmedim ilaç kullanıyorum şu an önümüzdeki hafta sonu gideceğim öyle konuştuk...
evet okulun işleri çok müdür yetkili olunca (( üstüne birde not işlemleri offffffff offfffffff yandım ben .....

nursimcim canım benim teşekkür ederim rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah... sende dikkat et canım benim yorma kendini...

mavişim gözün aydın canım ya bu habere çoooooooook sevindiğine eminim:))) afiyet bal şeker olsun CANım benim :))

burpum çok teşekkür ederim canım ... evet gerçekten süpriz oldu :))) inşallah dediğin süprizler hepimizi bir gün bulur....

burp kalan 2 öğrencimden biri kaynaştırma algılama sorunu var annesi de kalsın diyo aslında sınıf geçmesi lazım ama annesi bırak diyo kız çok ağır merdiven bile inemiyo
biri de çok devamsızlık yaptı annesi kanser hastası çocuğun da ruhsal sorunları var okuma öğrenmeden geçerse bi işe yaramaz hem ötekilere göre geride kalıyo her açıdan sınıfta kalırsa ezilmez

özlemcim klomen içiosun dimi???kaliteli yumoşların olsun inşallah sen doktora gidicem dememişmiydin ben mi yanlış anladım

seviiim nerdesin yoktun hiç bugün???

burp ovulasyon testi senin de dandik mi kağıt gibi ben sevmedim hiiiç ama inşallah olumlu sonuçlar alıcaz:)))

merhaba güzeller ben çok yoruldum ay oynamı ne kafar özlemişim döktüm vallaha bütün kurtlarımı yoruldum ayaklarım koptu ama bugece içebilsem keşkede sarhoş olsam evde tekilayla viski var ama ben içki diyince beceriksizim tadını anlamıyorum kocişi dügünden sonra abileri kaçırdı ben evde sinirden çıldırıyorum nbhn cim üzülme canım bizler alışmış olmalıyız her ay adete ben 1gün gecikse hamledirim diye test yapmaktan bıktım semracım ben anlamadım tecrübesiz oldugumdanmı cahilligimdenmi dogum anının fotoraflarınımı çekiyolar yoksa bebk dogdugunda onun fotorafınımı

Kızlar,iyi akşamlar hepinize,bu aralar pek giremiyorum,iş-güç-hastalık,bayağı bir yoğunum.Zaten hiç te tadım yok.Daha doğrusu giriyorum ama okuyup çıkıyorum.Ama düzelirim herhalde yakında...Ama sizi unutmadım,çok seviyorummmmmmsositososito

mavim dügündeydim ve ev tıka basa mizafir doluydu canım cumadan beri misafir agırlıyorum ev tekrar battı bütün nevresimler yıkancak

burppun adetimi gecikmiş inş allahım yüzüne güler busefer kızlar inş bu ay hepiniz hamile kalırsınız

denizin yarın test günü inş hamiledir o hiç umut etmiyo ama allah inş beklemedigi an oldugu için verir allahım yeni evinde yeni umutla ve bebekle girer inş

tuanaıyım canım biz seni ne gatif duygulardan arın diye tatile bile gönderdik toparlan gel artık aramıza kendinide yorma

evet canım kullanmaya başladım bugün hayırlısı artık bakalım ... cmt gideyim demiştim vazgeçtim önümüzdeki hafta gideyim boyutlarına baktırayım diyorum... aman komşum hiç gitmedi adetten sonra 2 . ayında hamile kaldı belli mi olur belki benide bulur:)))

ohhhhhhhhhh sevimcim kurtlar dökülmüş içkide içilirse değme keyfine:))) rahat rahat uyursun valla....

özlem kız annenle teyzen gelince unuttun mu benim sıfırı oh ne güzel hasret giderdin ne güzel bende kaynanamı çarşambaya gönderiyorum köye 3ay rahatım evin hertarfını kırdırıp yeniden yapcam

tuanayım bende seni çok özledim ara sıra okuyorum demişsin ama yaz ne olur özletme kendini... kendine dikkat et havalar çok tuhaf geçmiş olsun canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…