Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
DENıZZZZZZZZZZZZZ canım inşallah güzel bir haberde senden alır mayısı böyle noktalarız.... haziran başı yeni hamiş haberlerini de duyarız inşallahhhhhhhhhhhh.... hemen haber ver canım ne olur merakta bırakma....

inş öyle olur belkide bu ay sen tatil yaptın elezıga gittin annelere gittin anlerler sana geldi derken kfana fazla takmadın diye mevlam verrir pisikolojide etkiliyomuş hamileligi inş bu ay kalırsın canım

ayy sevimcim hiç fırsatım olmadı bugün malesef ... senin kaynana gidiyor ha ohhhhhhhh neyse rahat edersin ,eee tabi bu arada özlersinde:)))

ayyy sevimcim ağzından bal damlıyor valla inşallah kalırım, ayy hepimiz kalırız inşallah... sanırım bu veletler peşpeşe gelecek...

valla bizim dolaptada var birşeyler ama aynı senin dediğin gibi bize bakıyor:))) biz karı koca pek sevmiyoruz ama her neye lazımsa hep oluyor... zaten ben pek içemem ayy direk uyuyorum ben ya yaramıyor bana ,sızıyorum şarapçılar gibi :))) eşimde öyle ara sıra aklına eserse işte bizde böyle ortam olursa belki....

gelsiiin gelsiiin peş peşe gelsin sıpalaar
Allahııım inşallah yarın deniz bize güzel haberlerle gelir ben de bu ay bi numara yok kızlar hiiiç bi belirtim yok zaten bu ay düzenli adet olıym yeter bi daha ki ay hamile kalocam ben:)))

kızlar öptüm herkesi uykum geldi çoook

inşallah mavşim sen kalda br dahaki ay kal tatlım... bende o ay numara çok sanırım :))) yumurta yetiştirme ,toplama vs :)))

hadi bende kaçtım iyi geceler.... kapanışı yaptım derim kesin bebingim gelir ben yaptım ohhhhhhh der :)))

sevimcim evet tatlım,doğum fotoğrafçısı var,onu doğum anında arıyorsun,seninle geliyor ve doğumdan önce,doğum anında,doğumhanede,doğum sonrasında bütün anları fotoğraflıyor.güzel bir anı kalıyor.

selam kızlar anca gelebildim.
ctesi mangal yaptık misafirlere ama evi topla balkonu hazırla filan derken yoruldum sonra kayınpeder biraz rahatsızlanmıs gece gece ona kostuk iyi ama
pazar tabi gec uyandım ev de geceden kalanları topladım arkadaslarla plan vardı derken gece oldu yin.e
regl olucam belim agrıyor hiç keyfim yok sadece yuruyuslere devam eidyorum hatta bugun pantolonun içine cok rahat girdim mutlu oldum.
sabahtanda dukkanda işler vardı
kafam durdu yine bi garip oldum yok calısmıyor benim kafa boş boş bakınıyorum
havanında ayarı yok ki bi açıyor bi kapıyor

semracım neyseki dogurmamıssın adanın gelmeye niyeti yok sanırım.
saka saka gununde gelicek o annesi
dogum fotografı super bi hatıra ama normal dogum yapanlar napıyor bilemedim

sermest hayırlı olsun artık sadece beklemek var tabi kendine dikkat et.
inş. guzel haber gelir

denizim hersey cok hızlı oluyor canım
umarım iyisindir
bebişin gelmiş olsa keske.

normal doğumdada getirebiliyorsun bebingim,zaten o nasıl nerde çekiceğini biliyor.işinin ehli oluyorlar zamanla.zaten genel olarak bayanlar.

Semracım,ızmirde olsan ben çekerdim fotolarını.ıki arkadaşımın albümünü ben yaptım...Zaten,yakın zamanda,projem doğum fotoğrafçısı olarak çalışmak.Ben zaten,radyo-tv ve sinema bölümü mezunuyum.Yani keyifli bir iş.Hele ki Adacığımın fotolarını çekmek daha keyifli olurdu...

semracım tabikide dikkat ederek onlar işlerini bilerek cekiyorlar ama gecenin yarısı dogum sancısı tuttu o zaman nasıl geliyor diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…