sermestim ya kıyamam sana işiniz zor ne diyeyim bizi böyle gruplandırıp üzermizde her türlü oyunu oynayıp egosunu şişirenler utansın ... sanırım zamanında öğretmenlerinden çok çektiler....... ahhhhhhhh ATAM ah senden başka çıkmadı bize değer veren.... inşallah olur canım benim ...
iyiyim canım bende canım senin ne zamandı test günün inşallah tayin de istediğin gibi olur
bugün bizim 3. nikah yıldönnümümüz:))))
resmi olarak 3 yıl bitti
ama fiili olarak ağustosta dolacak
tayin için erken nikah yapmıştık
yemeğe gittik
ama pek keyfim yok kızlar gözümün ucunda yaş ağlayacak yer arıyorum dolup dolup geliyo eşim manyak oldu beni normale çevirecek diye
Sevim,tatlım,bence çok hoşsun ve yemin ediyorum ki,tahmin ettiğim gibi çıktın.Gözlerin çok güzel,eşinle yakışmışsınız diyeceğim ama adamın düğün fotosundan sonra ki fotosuyla kıyaslayınca adamı göçürmüşsün be güzelim,oh valla sen fıstık gibi,adam saç-sakal bembeyaz....Onada yedir biraz,bak adamına:)
gördüm kııııızzzz
hakkatten adama çok çektirmişsin seviiim belli:)))))))
maşallah ciciiim
sevimcim kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçük görünüyorsun çok
sevimcim ama biz seni çok merak ediyoruz ama:))
tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah olacak inanmaya devam edelim.... tohumuna sayalım bakalım ,bakalım ilerde o yanıp tutuştuğumuz veletler bizi sayacak mı?
sevimmmmmmmm nihayet gördüm seni ... ay kızların dediği doğru nereye gidiyor bu yediklerin ya maşşallah gram fazlalık yok....
kızlar çok az kaldı,merak içindeyim:)karnım iyice aşağı düştü,zamanında gelicek sanırım ada.bu arada sevimle nasıl görüyorsunuz birbirinizi?bende merak ettim sevim seni.
resmi olarak 3 yıl bitti
yemeğe gittik
ama pek keyfim yok kızlar gözümün ucunda yaş ağlayacak yer arıyorum dolup dolup geliyo eşim manyak oldu beni normale çevirecek diye
canım ya demek çok az kaldı artık deminden onu düşündüm hangi sayılardan geriye saydık diye tabi bu arada geçen aylarımızı da hatırlayarak üzüldümelde yine birşey yok inşallah ADAcık bizi unutmazz gelirken..
bende cilek receli isterimmmm
en dogrusu once doguda puan toplayıp batıya gecmek demekkiii
kız gidin halk egitimde yatın sizde cok yoruluyorsuunuz
burp nerdeeeeeeeeeeee
semraaaaaaaa hadi artık gelsin bebek
tosuncuk olacak yoksa
resmi olarak 3 yıl bitti
yemeğe gittik
semram bu günü çıkıyorum ben kaldı 8gün tabi bu gece ceeeeeeeeee demezse caanım senin için bolca dua ediyorum inş koly dogum yaparsın ben diyorum ada bize kızdı siz çok şey istiyosunuz dedi hem kızımızın yükü agır hepimiz ondan bişey bekliyoruz aslında inanki kendimiz için degil ha sadece ona arkadaş olsun diyeee opuyorumnanaktan
sen merak etme tatlım,ada annesine benzerse her yükün altından kalkar.gelirkende sizin meleklerinizin elinden tutup getiricek inşallah.canım sen evlisin sanırım,annelerlemi yaşıyorsunuz peki hala?bide bizim kızlar seni nerden gördüler,bizde merak ediyoruz kzımla hamarat ev hanımı,katmerci teyzemiz sevimi:))cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?