Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün bizim 3. nikah yıldönnümümüz:))))
resmi olarak 3 yıl bitti
ama fiili olarak ağustosta dolacak
tayin için erken nikah yapmıştık
yemeğe gittik
ama pek keyfim yok kızlar gözümün ucunda yaş ağlayacak yer arıyorum dolup dolup geliyo eşim manyak oldu beni normale çevirecek diye

iyi geceler hanımlar
gözlerim kapanmadan bir iki satır yazayım dedim
geçmişi okudum ama kim nasıl ne halde anlamayacak kadar uyuşuk kafam bu gece
sabahtan beri atama içün tercih düşünüyorum
boşa koyuyorum olmuyor doluya koyuyorum almıyor
üstüne bütün gün sıpalarımla uğraş dur okulda dersler de boşalınca hepten çekilmiyor
akşam da seminer derken iflas etti bünyem uykusuzluktan ölüyorum resmen
dilerim herkes iyidir semranın doguma az kaldı sonn günler şafak aydınlık artık masallah
nursimim hamilelik sıkıntıları baslamıs galiba Allah yardımcın olsun zor ama güzel, olsun:)
bebingin de yogunmuş işi bugün sanırım Allah bereketli kazanc nasip etsin insallah
tayinci meslektaslarımı en iyi ben anlarım onlara da bol sabır gönüllerince olsun hersey

malesef öyle canım bugün tam biyere karar veriyorum dogu hizmeti sayılmıyor
hadi eş durumundan gelirim diyorum onda da bir daha istege baglı tayin cok zor
aynı ilde kaç km öteye de verebiliyor biyandan şu puan toplama işi de önemli
herşeyden öte gönlüm burada kalmaktan yana ama işi şansa da bırakamıyorsun
iki ucu değil kaç ucu moklu değnek öyle girift bir bilmeceye döndü kü meb
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

iyiyim canım bende canım senin ne zamandı test günün inşallah tayin de istediğin gibi olur

akşam bekleyemeden cevabını kaçtım
uykuya dayanamadım kusura bakma canım
test günüm 5 haziran atama günüm 4 haziran:)
peşpeşe iki sınavın sonucunu alacagız nasipse
dilerim her ikisi de hayırla sonuclanır

canım ne güzel bir tesadüf bu böyle
bizim de nikahımızın üçüncü yıldönümüydü bugün
üstelik biz de düğünümüzü ağustosta yapmıştık
tebrik ederim seni ve eşini nice mutlu yıllara
biz ayrı ayrı girdik yeni senemize ama
Rabbim sizi ayırmasın hiç inşallahopuyorumnanaktan

daha nasıl bakıyım canım aldıgımda 60 kiloydu şimdi 80 sacların beyazlamasına gelince onların ailede ırsi 13 yaşındaki yegeninin de sacı beyaz ama eşimde benimde kaderinde drların ve bebgimizin olmamasının ve kardeşlerinin kazıklarının payı var ama dışardan hiç takmıyo gibi görünüyo çok espirili ve hayata gülerek güldürerek bakıyor bu yüzden benim kalbimi kazandı ona daha nsıl bakıyım bi oturuşta 2katmer 2peynirli yedi bence zayıflatmam lazım

sohbetinize katılmak isterdim ancak bekleyemiycem daha fazla
yastık yatak beni bekler güzel rüyalarda meleklerime kavuşurum belki
sağlıcakla kalın güzel dostlar huzurla uyuyun e mi:))

gördüm kııııızzzz
hakkatten adama çok çektirmişsin seviiim belli:)))))))
maşallah ciciiim

mavim kesin hemen yarın ilk işim sac boyası alıp adamı bi güzel boyacam aman sakın okumasın bunları bak der kızlar bile bbana hak veriyor beni kocattın yedin ömrümü yedin der zemuszemus

sevimcim ama biz seni çok merak ediyoruz ama:))
tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah olacak inanmaya devam edelim.... tohumuna sayalım bakalım ,bakalım ilerde o yanıp tutuştuğumuz veletler bizi sayacak mı?

onlar bi gelsin bak ben onlara ne ler yapcam mejbur saycaklar bizi yoksa onlarada sen sıfırı basrsın bende bebingde zopayı amnaın bende bagırırsam çoçuklar geri bile girmek isterler

sevimmmmmmmm nihayet gördüm seni ... ay kızların dediği doğru nereye gidiyor bu yediklerin ya maşşallah gram fazlalık yok....

ya kızlar şimdi şüpeye düştüm yoksa başkasınımı ben zannedip bakıyosunuz eşimle bizm buraya yakın biyerde ömerli barajının kenarında çektigimiz bir foto bide dügün fotom var tuanay dogru görmüşde ama bendeki basenle karnı göbegi niye görmediniz eskiden hiç kilo almıyodum ama şimdi iğnmeleri yedikçe şişiyorum yediklerimi anam erittiriyo bahçe ev kadın titiz ve çalışkan boş bırakmıyoki örnegin bugün sabah 7den beri ayaktayım işiç 40dakka önce bitti katmerle birlikte bende piştim banyo yaptım onlar yatmış ben banyodan çıkana kadar bende pcnin başına geçtim bi görse anam beni genemi geçtin onun başına der basr fırçayı

kızlar çok az kaldı,merak içindeyim:)karnım iyice aşağı düştü,zamanında gelicek sanırım ada.bu arada sevimle nasıl görüyorsunuz birbirinizi?bende merak ettim sevim seni.

semram bu günü çıkıyorum ben kaldı 8gün tabi bu gece ceeeeeeeeee demezse caanım senin için bolca dua ediyorum inş koly dogum yaparsın ben diyorum ada bize kızdı siz çok şey istiyosunuz dedi hem kızımızın yükü agır hepimiz ondan bişey bekliyoruz aslında inanki kendimiz için degil ha sadece ona arkadaş olsun diyeee opuyorumnanaktan

mavim bak ben kocatım adamı ama bu gidişle sen bastonla gezdircen bu kadar takma kafana be gülüm olcak bak daha 3sene olmuş ne güzel tadını çıkar hayatın olcakkkkkkkkkkkkkkkk bebişnde olcak hayatta çok güzel olcak negatif düşünce yokkkkkkkkkkkkk

valla yaa..şaka gibi:)geçen zaman esasında çokda uzundeğil özlemcim.allahım seneye bu zamanlar çoğunuzun kucağını dolduracak.ben eminim.ada hiç unuturmu teyzelerini.unutmaz merak etme.

gelicek teyzesi,bi sabah kalktığınızda bi bakıcaksınız buraya:aaaaaaaaaaaa ADA gelmiş:)))))))

mavicim hayırlı olsun tatlım.yeni yılınızda herşey gönlünüzce olsun.zemuszemus

sen merak etme tatlım,ada annesine benzerse her yükün altından kalkar.gelirkende sizin meleklerinizin elinden tutup getiricek inşallah.canım sen evlisin sanırım,annelerlemi yaşıyorsunuz peki hala?bide bizim kızlar seni nerden gördüler,bizde merak ediyoruz kzımla hamarat ev hanımı,katmerci teyzemiz sevimi:))cokacimcoook

8gün kaldııııııııı evt canım evliyim kardeşilerim 3de yurtdışına gitti babamda vefaet eti annem yalnız kaldı benim evimdede eltim oturuyodu ben kiradaydım şişlide annem yalnız kalınca yanıma gel diye ısrar etti eşimde anneme dayanamaz çok sever geldik buraya annemle oturuyoruz ama senye annemide kışın viyanaya yazında tokata göndercem eltimde evden çıktı bende evi tamire verdim ama ne tamir duvarları kople indirdim yani yeniden daire yapıyorum batmıştı çünkü ev demeye bin şahit lazımdı resim konusuna gelince tuanayla özlem çok merak ediyolardı bu cadı nasıl bişey diye bende resimler ve albümler bölümüne resim attım 3tane evlendigimiz halimiz bide son halimiz onlarda kocayı kocatmışsın diyolar aaaa gene çok konuştum galiba öpüyorum seni adamızın annesi

selam sekerler
safak 8 gununu beklicek sıpa demekkiii

mavicim sssermestcim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nasıl bir tesaduf degil mi cok sasırdım
bir ömür mutlu olun canlarım

sevimcim bende baraj kenarı fotosunu gördum
hem bende merak etmiştim seni

burp nerlerdeeee
bebişten haberler getirmemeiş

sermest biz hep birbirimizi gördük senide görmek istiyoruz face in var mı yada nasıl görebiliriz seni

dun dugun fotosunu görememiştim bugun gördüm hakkaten adamı yaslandırmıssın be guzelim siyahmış evlenirken sacları
benide eşim yaslandırdı evlendikten sonra beyaz cıkmaya basladı saclarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…