Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inanamıyorum ya 8 gunun kaldı semracım nasıl gecti zaman cok şaşkın oluyorum bebişle yazıcaksın bize bundan sonra

özlemcim bebingcim bir daha reçel yaptığımda göndereyim size bu yaptığım 2 küçük kavanoz oldu sadece

mavicim ve sermestcim evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun bir dahaki yıl bebişlerinizle kutlarsınız inşallah

semracım şafak 8 bebiş tam zamanında gelicek gibi biz erken gelicek dedikçe o bekliyor

bebingcim sana da kolay gelsin canım işlerin yoğun yine bu sıralar

sermestcim haziran başı senin için stresli geçicek demek ki herşey gönlünce olsun hem bebişine kavuş hem de istediğin yer tayin ol inşallah

sermest sizin de yıldönümünüz kutlu olsun
15 ağustos mu kız düğün yoksa:))))))
inşallah senin aşılaman tutmuştur benim de bebişim gelmiştir bi tesadüf daha yaşarız:))))))))))))))

seviiim gördük anacım doğru gördük azcık basen var bence ama abartılacak gibi değil kesinlikle
ben de 62-63 kiloyum basen yok ama göbek var bi de yanlar düşük bel pantolon sağolsun:)))))

özlemim nerde ki gelmemiş daha

bebingim senden naber tatlııım???

kızlar dün gece belim ağrıdı felaket kopuyo gibiydi eşimi uyandırıp acile gidiyodum az kalsın sonra sızmışım:)))))
bugün de ağrıdı
enfeksiyon mu gitmedi
kist mi oldu nedir
belimin sol tarafı hala da ağrıyo((((
bebeğim gelmiş olsa yaaaaa
ya da adet mi geliyo ki anacım şaşırdım günü ayı geçen ay ne zaman olucam bilmiyorum kiii??????????
bebek yoksa gecikmez inşallaaaaahhhhh

benimle birlikde olduğunuz için,herşeyimi paylaştığınız için,yanımda olduğunuzu hissettiğim için,şafağımızı birlikde saydığımız için,HERRRRRŞEY için sağolun dostlarım.

ah semracım sende iyiki varsın bizi bırakmadıgın için hamileliğini bizimle paylastıgın için biz sana tesekkür ederiz...

semracım sende bizmle herşeyini hamilelik tecrübelerini paylaştıgın için sagol canım kimbilir şaşar düşer belki bu anıların bir gün bizede lazım olur

cicişler yürüyüşle sizce ne kadar zamanda kilo vermeye baslarım

demin burp u gördüm asagıda okudu herhalde sadece

offffffffffffff bu kadın gene kaldı bu seferde pazara ertellti bileti sabahtan beri canıma okudu valiziydi çuvalıydı bidonuydu sebzesine çayına makarnasına varana kadar burdan aldırdı orda pahalı oluyomuş bence cimriligindendir burda ondan çıkmıyyo orda olsa kendinden çıkcak tam 9paket çay 8paket makarna sebzesini meyvesinide saymıyom artık ve onları bidonların içine yerleştirdi
şimdionlar pazara kadar ne olcak ulan bunlar beni sögüşlemeyi ne çok seviyolar çok sinirlendim çokkkkkkkkkkkk

aslında sevimcim sende yeşil yanıyor ama asagıdada yoksun
eskiden dogru calısır dı bu sayfa sonradan o da bize benzedi

denizim naptı ki tasındı mı acaba
arıyım diyorum artık
iyisindir umarım dönsen keske biran önce aramıza
ne guzeldi eskiden herşey
senisiz olmuyor denizicm bu sayfa

sevimcim bozulur sebze meyveler böyle de olmazki ne kadar daha ucuz olacak sanki asıl koyde ucuz olur ne bu yahu
aaaaaaaaaa
sende zopanı cıkar artık sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…