sevimcim mecburen faceden görecen sen bizi
biz sana özleden atacaz sende bakacan
sevimcim bozulur sebze meyveler böyle de olmazki ne kadar daha ucuz olacak sanki asıl koyde ucuz olur ne bu yahu
aaaaaaaaaa
sende zopanı cıkar artık sekerim
kızlaaaaar geldiiim özledim vallaha neler neler yaptınız bakiiim daaha okumadım eminim semram müjdelemiştir size bebişimiz doğdu çekirdek çekirdek teyzeleri 3 330gr. boyu 52 cm lokum gibi sosis gibi birşey salı gününden beri onunlaydım dün akşamdan beride görümcemi ağırlıyordum şimdi gitti gezdirdim tozdurdum ve gene halt ettim bir sürü cici aldım kendime((( tutamadım kendimi
semracım vallaha acıbadem hastanesi nazi kampı gibi habire memeleri mıncıklıyorlar süt gelsin diye sakın hastaneye bez bile götürme tatlım herhaltı onlar veriyor birde meme uucuna bir şey sürülüyormuş 2 ay önceden o çok önemli bu cadolozlar çok pis dişliyor emzirirken birde göğüs kalkanı diye bişi varmış oda yanında olsun birde rahat emzirebileceğin gecelikler al tatlım yanına adaya kıyafet götürmene gerek yok habire onlar değiştiriyor üzerini bezden tut fırcasına kadar onlar veriyor seninkileri kullanmaya fırsat olmuyor çok ilgililer göğğüs pompanıda götürmeye gerek yok onuda temin ediyorlar hemde kocaman pistole gibi profösyönel bir alet :)))) tabi maslak la acıbadem acıbadem aynımı bilemmem birde hemen ada adına web sayfası açacaklar kocişini tembihlehemen üye olsun ve sevdiklerinin mail adreslerine mail yolu ile o web sayfasını müjdeleyebiliyorsun tatlım kızlar kusura bakmayın şimdi tüm bilgiler semraya ablamla aynı hastanenin farklı şubelerinde doğurcaklar aklımdayken işine yarayabilecek birkaç bilgi vereyim dedim gerçi ablası orada çalışıyor ama en iyi yaşayan bilir derler ya bakim aklıma başka birşey gelirse yazarım gene :)))
bizim birde kızımız vardı tabi ödümüz patladı kardeşini kıskanmasın diye ben hemen ona hediye alarak gittim :)))
ama yeni bebiş tam bir çekirdek allah önce semramıza sonra bebingimin ablasına sonra nursime sonrada bize sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip eder inşallah sıralama hamilelik sırasına göre :))))
kızlar salı günü bebişe giderken adet sancısından soğuk soğuk terler döküyordum 2 apranax birde cataflam içmeme rağmen banamısın dememişti araba kullanırken geberiyordum ağrıdan ben biraz hızlı araba kullanırım ama ağrıdan daha hızlı ve daha agrasif kullanmaya başladım hatta yolda adamın teki arkamdan ne olursa hız yapana olur diye arkamdan bağırdı neyse ben u dönüşü gibi e5'e çıkan bir viraja girdim ablam bir anda çok hızlı girdin demesiyle birlikte ufacık frene dokunmamla birlikte araba kontrolümden çıktı bir sağ bariyere gidiyorum deli gibi sola kırıyorum direksiyonu bir sol bariyere gidiyorum deli gibi sağa kırıyorum direksiyonu sol sağ sol sağ derken çarpışan arabalarda deli gibi direksiyon döner zor hakim olursun ya araba spin atmaya başladı daire çizdi bu bahsettiğim olay düz yoldada değil virajda oluyor firene bir daha bassam takla atacağım nasıl oldu nasıl kurtardım anlamadım ama yolda ters dönüp tekrar burnumu çevirip devam etmeyi başardım kızlar inanılır gibi değildi arabada hidrolik direksiyon ebs cart curt olmasa sağımda solumda araba olsa kesinlikle zor kurtarırdım ama genede nasıl kurtardığımı ne ablam anladı ne ben anladım yolun geri kalan kısmında ayaklarım nasıl tir tir titriyordu dörtlümü yaktım kenara çekecem yol müsait değil düşünün dizimi elimle bastırarak gaza basarak müsait bir yere kadar gidebildim sonra kenara çekerek nasıl ağladım korkudan ablam zor sakinleştirdi adet sancısı falan kalmadı lanet sancı hem ablamı hem beni canımdan ediyordu birdaha böyle ağrılı iken hayatta direksiyona oturmam. Nasıl bir kaza atlattık anlatamam takla atmamak elde değildi sonra vardığımızda ben galiba biz öldük araftayız benim o arabayı çarpmadan toparlamama imkan yoktu diyorum ablama oda vallaha bende düşünmedim değil diyor birbirimizi falan cimcikledik :) allah resmen korudu anında sadakamızı verdik
canımmm allah kurtarmış tüylerim diken diken oldu okurken sıcak havada içime ürperti girdi yemin ederim adet sancısının en şiddetlisini 12 yaşımdan beri yaşadıgım için o anda senin arabayı ne suratle kullandıgınıda anladım aman gülüm dikkat et
tatlım 15 yıllık şöförüm böyle bir şey yaşamadım allah yaşatmasın ama bana ucuz atlatılmış bir uyarı oldu ben tüp bebek tedavilerindeyken eve dönerken hep kötü haberler aldığım için ağlayarak saçma sapan kontrolsüz bir şekilde hızlı hızlı kullanarak eve çok dönmüştüm şimdi böyle üzüntülü iken ağrılı iken sakin olmaya çalışmak lazım şakaya gelmiyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?