Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebingim yagmur bereket getirsin canım sana kaynanamınki o plik gitmez onun derdi başka evi onun zevkine göre ördürcem zannediyo duvarları ama yemezler bende şimdi adamlara gidin pazartesi gelin diycem adamlar şimdi tel ettiler abla kaynanan başımızın etini yiyo diye bende dedim denki ona parayı kimden alırsak biz onun dedigine uycaz parayı sen ver senin dedigini yapalım nasıl fikir ama

bebingim maslak acıbademin sayfasına girersen netten görürsün bebişimizi adı uraz 25 mayısta doğdu yeni doğanlara bak 14:13 te doğan
tabiki haklısın tatlım istediğin kadar güvenli olsun araban demir yığını mezara dönüverir bir sen gitsen şanslısın şöför olarak kaç cana kastedebilirsin yani arkamdaki adamı yanımdaki ablamın canınada kastedebilirdim allah muhafaza
allah korudu resmen
doğuma giden değildi tatlım yani o olsa kesin sezeryanı beklemeden normal doğum yapardı mazallah arabada :))))
aynen dediğin l ile başlayan ilaç bebingim

sevimcim korkma tatlım bence hemen öğren arabayı 15 yılda ilk defa başıma böyle bir kaza geldi onun dışında vallaha kamyoncuları ben sıkıştırıyorum dün servis şöförü aval aval bakıyordu ilerlemiyordu atladım önüne alay eder gibi alkış yaptı bende elimi tezahurata gerek yok dercesine kaldırdım inadına uuyuz oldu hehe öğren çünkü tüp bebek tedavisinde çok fazla hastaneye git gel yapıyorsun sonra bebek içinde şart bence yeterince beklemiş ehliyet :))))
sevim yanlışmı anladım sen kendi annenin evine geçtin orayı yaptırıyorsun benim aklımın almadığı kaynanan ne halt etmeye söz etmeye hak buluyor kendinde lmaz:

kızlaaaar yine toplanmışız hepimizz:)))))
burpum geçmiş olsun canım bi de bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün şekerim

bebing test yapmıcam canım tarihim belli değil ki yapıp ta üzülmek istemiyorum(((
geçen ay 30 unda az az gelmeye başladı enfeksiyonum varmış ya 2-3 gün sökülemedi ama doktor 30 unu 1.gün say enfeksiyondan gelemiyo dedi ama ben tam olarak 3 mayısta söküldüm
doktorun dediği mi doğru benim gördüğüm mü bilemedim

eğer doktor haklıysa 28.gün bugün son zamanlarda düzenim belli olmadığı için kaç günde adet olacağımı bilemiyorum

benim gördüğüm doğruysa 26 falan olacak heralde çok çok erken
böyle işte beklenen adet günümü bilmiyorum ki benn(((((((((((((((((
zaten umudum yok bu ay bi ton ilaç falan filan tahmini yumurtlamalar da kardeşim bizdeydi sadece 1 gün çalıştık :))))

böyle amaaan napiym önümüzdeki hafta da olmazsam giderim doktora gitmeden 1 gün önce yaparım test
pooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff
ne çok yazdım yoruldum

umudum yok yazıyorum ya içim içimi yiyo aslında
ya bi insan bile bile nasıl böyle umuda kapılır
delirdim ben delirdim

ben bu günlerde doğum yapacaktım ya onun acısıyla bazen heyecanlanıyorum sanki olacak gibi
öyle iştee amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn

canım şu işlerimi bi atlatıyım özel direksiyon dersi alcam korkumu yenmek için ne yapcam bilmiyorum aslında arkadaşım var direksiyon hocası ama admın zamnı olurmu bilmem karısıda diyor bana ögretmiyor sana ögretirken bende yararlanırım am ist trafigi ve insanlarından korkuyorum hastaneyede eşim götürsün getirsin canımmm ben nelere katlanıyom o sadece bi sperm verip kurtuluyo benim nazımı çeksin banane kaynanamla degil evet canım annemle oturuyoz ama evlerimizin arasında 4 5 ev var 10 dakkada bi geliyo canı sıkılıyokarışıyo işte cadıııııııııı şunun şurasında pazara ne kaldı canım kendimi avutuyum bari

maşallah herkes burda bugün çok kötüyüm kızlar iğneler mahvediyo beni dün akşam iğne oldum sağ kalçama dokunamıyorum ayağımı sürüyerek yürüdüm tüm gün tabi bu iğne vurunduktan bigün sonra ateş ve aşırı halsizlık yapıyor şuan o kadar zor oturuyorumki kesinlikle dokunamıyorum bile dr umada sordum çok yağlı ağır bi iğne oluyor böyle dedi....ama ben bu iğneye 12. haftaya kadar nasıl dayanıcam..

bebingim zaten yaz gelemediki tatlım bahar sanki...
mavicim inşallah bebiş şaşırtmıştır tarihleri...
burpcum çok ama çok geçmiş olsun tatlım sadaka vermekle ii yapmışsın...
sevimcim sen sabırlı çıktın valla kaynanna konusunda ben vallaha sinir krizi geçirmiştim yada bol bol laf sokmuştum şimdiye ama size erzak aldırması tuhaf bizimkiler gelirken burda bulamayacağımız şeyleride alıp geliyorlar...
denizcim yorgunluktan öldü vallaha ev topla taşı yerleş zaten kız temizlik yeni yapmıştı...bu yorgunluk geçer ama umarım moralin iidir tatlım...
kız özlem nerdesin bi sen yoksun....
sermestcim seminerdedir ve çok yorulmuştur...
tuanayım ve nbnhcım sınava çalışıyolar tabi...
semram ise artık karnında bunalan kızımızdan bolca tekme yiyip onları sayıyor adacığım az kaldı kavuşucaz diye onla konuşuyodur...

ben de en son arabayı tosladığımdan beri pek cesaret edemiyorum okulun yolu çok dar
ve dağ gibi yokuş
korkuyorum eşim bırakıyo ama başka yere gidecek olsak vermiyorum arabayı((((

kızlaaaar 6 haziran benim doğum günüm:)))))))))))))))))
bebeğim gitmeseydi 7 haziranda da doğum yapacaktım((((((((((((((((((

semrayla gün sayıyodum yani(((((((((((((((

mavicim inş hamiledirsin gecen ay benim arkadşım da senin gibi diyodu idrar yollarında enfeksiyon varmış dr antibiyotik yazmıştı ama bu ay hamile oldugunu ögrendik hamileligini bilmeden kullandıgın ilacın bi zararı yok demiş

nursim sen ne iğnesi yaptırıyosun canım
hamileliğin tatlı telaşları say şikayet etme canım
nasıl zor kavuşulduğunu sen biliyosun

seviiiim ağzın bal yesin canımmmmm
ben zaten antibiyotiği adetken kullandım bebek olduysa bile o tarihlerde ilaç bitmişti bi fitil kullanıyodum o da zarar vermez dedi doktor
amaaaaaan sanki var da

yaa topiğimizin öğretmen savaşçıları canlarım yaa çekilir dert değil doğuda görev yapmışsınız en genç zamanınızda biriniz kocişten ayrı biriniz aileden anadan babadan doğduğu şehirden üç kuruş maaşa çocuklarınız gibi seviyorsunuz öğrencilerinizi bir gün şikayet ettiğinizi duymadım vallaha çekilir dert değil özlemcim bir atam bilmiş kıymetimizi demişsin benim elimden şartlarınızı iyileştirmek için bir şey gelemesede inan ne çektiğinizi yürekten anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum hepinize

mavim inş 6haziranda hamilelik haberini alırsın 6haziranda benim adet olacagım gün gene hamile kalırsın canını sıkma bak ne güzel sen hamilelik duygusunu yaşamışsın biz o duyguyu yani ben hiç yaşamadım inş bu sfer hamile kadıgında bebgin dogar ve kucagında gülücükler atar tatlım

canım sağol bilgiler için.biz hastane çantamıza benim için çok şey koyduk,bez falanda koymadık,biliyorum çok teşkilatlı biryer.nediye yük ediyim ki.bide eve gelince boşaltması var.bebek içinde bir takım hastane çıkışı ve bir takım pijama takımı koyduk,orda giydiriyorlar ama ablam çok hevesle almış cicilerini,değiştiririz dedik.fotoğraf çekimi için.bide kızıma küçük toka koyduk(tabi saçı olursa,benim kurdelama uyumlu olsun diye)bide babamıza uyumlu olsun diye tişört koyucam:)aslında gereksiz olan herşeyi doldurmuşum,yazınca anladım:)))hastaneler şubeleri farklı ama sistemleri aynı canım,bende bunu sordum.bide oda işini naptı ablan?suit odamı yoksa normal odamıydı?suitse nekadar fark ödedi?kremi ben 1 ay önceden sürmeye başaldımismi lansion.göğüs için aparatlarımızıda koyduk çantamıza,herşeyimiz hazır..bitek ada'mız gelcek.

yarın sabah doktora gidicem.nstm var.bundan sonra zaten 2 günde bir gidicekmişim.son gün haftaya cuma.heyecann bastı beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

bebingim kociş arabaya indirdi taktı bile koltuğu:)araba otoparkta nasılsa,bişey olmuyo:)adam beni deli etcek.zorla doğurtucak beni.dün diyoki anneme:semra'yısinir ediim biran önce gelsin ada.

mavim hamilelikle yok sıkıntım ama kalçalarımın üzerine ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum şikayet etmiyorum canım çok şükrediyorum...

seviiiim ağzın bal yesin canımmmmm
ben zaten antibiyotiği adetken kullandım bebek olduysa bile o tarihlerde ilaç bitmişti bi fitil kullanıyodum o da zarar vermez dedi doktor
amaaaaaan sanki var da

inş vardır bugün cuma akşamı dua günüm hepinizi kara listeye aldım ezberim yok ama kitaptan akşam abdesimi alıp okuycam

mavim hamilelikle yok sıkıntım ama kalçalarımın üzerine ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum şikayet etmiyorum canım çok şükrediyorum...

nursim 12 hafta dişini sıkcan canım bak ne güzel o iğneler olmasa belkide tutunmayacaktı bebişin işin güzel yanını düşün bebişin seninle allah nazarlardan saklasın ban o iğnelerden verselerdi belki benimkide tutunmuştu progestoron diye bi fitil verdiler ben onu yaparken bile kendimi sıktım offfişallah bu sferkinde bana iğne verirler

nursimcim canım seni okadar iyi anlıyorumki benim ilk aşılamada kan değerim 10. gün 22 çıkmıştı ama ağrım ve kanamam vardı bana o iğneden verdiler bende oldum iğneyi ama kalçam alev alev yandı üzerine oturamadım sonra baktım olacak gibi değil ben istemem vallaha düşerse düşsün zaten bu kanamayla tutunmaz demiştim kullanmamıştım seni okadar iyi anlıyorumki canım çok beter bir iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…