bu işin hiç sakası yok saniyelik be guzelim hep dikaktli olmalısın buyuk sehir trafigi sakın ha arabana guvenme sonucta metal yıgını yani.elbet faydası oluyor iyi arabların ama bi yere kadar
hala deli gibi yagmur yagıyor musterileri kesiyor ona uuzuluyorum satıs yapmak lazım
gidicekse gitsin su kaynanan sevim ne bu aaaaa
geldiler bana valla okurken
sevimcim korkma tatlım bence hemen öğren arabayı 15 yılda ilk defa başıma böyle bir kaza geldi onun dışında vallaha kamyoncuları ben sıkıştırıyorum dün servis şöförü aval aval bakıyordu ilerlemiyordu atladım önüne alay eder gibi alkış yaptı bende elimi tezahurata gerek yok dercesine kaldırdım inadına uuyuz oldu hehe öğren çünkü tüp bebek tedavisinde çok fazla hastaneye git gel yapıyorsun sonra bebek içinde şart bence yeterince beklemiş ehliyet :))))
sevim yanlışmı anladım sen kendi annenin evine geçtin orayı yaptırıyorsun benim aklımın almadığı kaynanan ne halt etmeye söz etmeye hak buluyor kendindelmaz:
ben de en son arabayı tosladığımdan beri pek cesaret edemiyorum okulun yolu çok dar
ve dağ gibi yokuş
korkuyorum eşim bırakıyo ama başka yere gidecek olsak vermiyorum arabayı((((
kızlaaaar 6 haziran benim doğum günüm:)))))))))))))))))
bebeğim gitmeseydi 7 haziranda da doğum yapacaktım((((((((((((((((((
semrayla gün sayıyodum yani(((((((((((((((
kızlaaaaar geldiiim özledim vallaha neler neler yaptınız bakiiim daaha okumadım eminim semram müjdelemiştir size bebişimiz doğdu çekirdek çekirdek teyzeleri 3 330gr. boyu 52 cm lokum gibi sosis gibi birşey salı gününden beri onunlaydım dün akşamdan beride görümcemi ağırlıyordum şimdi gitti gezdirdim tozdurdum ve gene halt ettim bir sürü cici aldım kendime((( tutamadım kendimi
semracım vallaha acıbadem hastanesi nazi kampı gibi habire memeleri mıncıklıyorlar süt gelsin diye sakın hastaneye bez bile götürme tatlım herhaltı onlar veriyor birde meme uucuna bir şey sürülüyormuş 2 ay önceden o çok önemli bu cadolozlar çok pis dişliyor emzirirken birde göğüs kalkanı diye bişi varmış oda yanında olsun birde rahat emzirebileceğin gecelikler al tatlım yanına adaya kıyafet götürmene gerek yok habire onlar değiştiriyor üzerini bezden tut fırcasına kadar onlar veriyor seninkileri kullanmaya fırsat olmuyor çok ilgililer göğğüs pompanıda götürmeye gerek yok onuda temin ediyorlar hemde kocaman pistole gibi profösyönel bir alet :)))) tabi maslak la acıbadem acıbadem aynımı bilemmem birde hemen ada adına web sayfası açacaklar kocişini tembihlehemen üye olsun ve sevdiklerinin mail adreslerine mail yolu ile o web sayfasını müjdeleyebiliyorsun tatlım kızlar kusura bakmayın şimdi tüm bilgiler semraya ablamla aynı hastanenin farklı şubelerinde doğurcaklar aklımdayken işine yarayabilecek birkaç bilgi vereyim dedim gerçi ablası orada çalışıyor ama en iyi yaşayan bilir derler ya bakim aklıma başka birşey gelirse yazarım gene :)))
bizim birde kızımız vardı tabi ödümüz patladı kardeşini kıskanmasın diye ben hemen ona hediye alarak gittim :)))
ama yeni bebiş tam bir çekirdek allah önce semramıza sonra bebingimin ablasına sonra nursime sonrada bize sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip eder inşallah sıralama hamilelik sırasına göre :))))
seviiiim ağzın bal yesin canımmmmm
ben zaten antibiyotiği adetken kullandım bebek olduysa bile o tarihlerde ilaç bitmişti bi fitil kullanıyodum o da zarar vermez dedi doktor
amaaaaaan sanki var da
mavim hamilelikle yok sıkıntım ama kalçalarımın üzerine ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum şikayet etmiyorum canım çok şükrediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?