Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kocan benim gibi sabırsız biriymiş hemde uyanık seni kızdırınca gelecegini biliyo hihoyyyt

ya kızlar delirdinizmi minicik doğuyo o çekirdekler araba koltuğuna oturabilirmiki bilmemki bilemedim :)))) semracım eminim tokaya ihtiyaç duymayacaksın :))) okadar saçları olmuyorki olsa bile toplancak kadar olmuyor ama sen genede al yanına bi tokanın ağırlığından ne olacak canım :)))) birde ödeme konusunda hiç konuşmadık canım onların sigortası vardı birtek 10 yıllık kordon kanı saklatıyorlar 3000 tutmuş onu biliyorum canım

burcum kafan karışmasın canım ben annemle kalıyorum hem onun çatısı yaptırıyorum hemde kaynanamların orda dairem var alt kat bana düştü ben küçügümya bide safım ben orayı yıktım yeniden yaptırıyorum onun için kaynanam karışıyo ben gidem bi işçilere bakıyım kadın adamlara kafayı yedirmiş admlar beni arayıp duruyo gene nereye karıştı acaba ayyyyyyyyyyyyyyy fenalık geldi koca bulsam vercem kimse almz bunu elimizde kaldı

puhaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!toplamak için değil bebeğim,aksesuar amaçlı,küçük minik mandal,ucundada küçcük kurdela var.araba koltuğu banada komik geldi,işte bizim kocişin işleri.kordon kanı hakkında bizde konuştuk.kurtuldu uraz'cım ve annesi işte.süper!!

öff kızlar dışarda yiye yiye ttembel olmuşum evde yemek sadece biber dolması var kalkıp yanına birşeyler kızartsam yaaa anaa nasıl yoğun bir haftadan çıktım nasıl yoğun günler bekliyor beni iş yerinden dehşet bir yoğunluk var toplantılar diploma töreni iki sergi ben kuracam haftasonu dahil sonra gelecek hafta şile dedemanda bir festival var öğrencilerin sonra arkadaşlarımıza çöpçatanlık yaptık onlları buluşturmamız lazım babam küçük bir operasyon geçirecek bebişe gideceğim birde bol bol birde 17 si gibi tatile çıkalım diyoruz birkaç günlüğüne haziran ayı bayağı hareketli geçecek anaa soğan kürüne başlayacaktım bugün onada başlıyayım bu ay preseedde kullanacağım oooff çok işim var çooook
adayla tanışacağım birde edamız var arkadaşımın bebişi onunlada tanışacağım yanlız hepsiyle acıbadem hastanesinde tanışacağım :))))) çok enteresan birtek ada farklı şubede :)))) allahım sağlıkla tanışsak hayırlısı ile bu hanımefendilerle bir ohh çeksek sonra geri kalan teyzoşlar hamile kalsa :)))

haaa ozaman başka sevimcim iş değişir karışır tabi kadın :)))) şimdi aklandı işte anacım sende tüm duvarları yıktırıyorsun yakında allah korusun hepsi tek kat olmasın mazalllah :)))))

allahımmmm yeşim teyzeme hayırlı bir evlat nasip et,en yakın sürede:)..ada..

semracım sende kurtulacaksın inşallah tatlım kordon kanı banada mantıksız geldi ne biliiim allah muhtaç etmesin ama yani çokta saklayamıyorlar 10 yıl işte ne biliim ama ona kalsa 3000 içinde hayatla kıyaslanamaz belki teknoloji gelişşir kök hücrelerin şifreleri çözüldü nebiliiim siz bilirsiniz canım farkındaysan bende çelişiyorum :)))

Kızlar,amma döktürmüşsünüz yaaa,gözlerim zaten yorgunluktan kapanmak üzere,ama yine de okudum.tatlı telaşlar,heyecanlar,çekiştirmeler,yani hayatın ta kendisi var sohbetlerde...Ne güzel...Ben de bugün sabahın altısında kalktım.Çeşmede dermatoloji kongresi vardı,şimdi geldim.Çok yoruldum,bademciklerimde şişmiş,yutkunmakta güçlük çekiyorum....

Semracım,ya içim kpır kıpr,çok az kaldı adamızın gelmesine....Keşke gelip görebileseydim,ne kadar çok isterdim bir bilsen....

Burp çok geçmiş olsun tatlım,umarım gerekn dersi almışsındır trafik konusunda.Geri dönüşü olmayan şeyler bunlar.Allahım korusun hepimizi...

Benimde yarın kınalı kuzum geliyor Hollandadan.Halalık nasıl bir duygu yarın anlayacağım herhalde...5 aylık oldu maşllah...

Nursim,evlatlarımız hayırlı evlatlar olurlar inşallah.Bilseler ne çok çektik,ne kadar istedik,nelere katlandık.....Acıların son bulacak tatlım.Biraz sabır,acıyı hissettiğinde,minik fasülyeni kucağına alacağın günü düşün...Hepsi geçecek....Sağlıkla inşallah...

Mavicim,ne kadar gerginsin sen yaaaa,biraz rahat bırak kendini.Bak o zaman nasıl olacak bebek...Daha önce hamile kalan birisin.Bir kere olduysa yişne olur,hep olur merak etme...

Bebing,sen nasılsın tatlım???Demek orada yağmur yağıyor,burası günlük güneşlik...

tuanay halalıkta heralde teyzelik kadar tatlı bir duygudur ama eminim annelik hepsinden farklı bir duygu gerçi bu teyzelik halalık beleşe konmak öbür türlü annelikte inanılmaz sorumluluk hissi var :))))
tuanayım bende haziranda çeşmeye tatile gelmeyi düşünüyorum ne güzel tatil beldesinde yaşamak tam bana göre birşey ömrümü tatil yaparak geçirsem gık demem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…