mavicim ve sermestcim evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun bir dahaki yıl bebişlerinizle kutlarsınız inşallah
sermestcim haziran başı senin için stresli geçicek demek ki herşey gönlünce olsun hem bebişine kavuş hem de istediğin yer tayin ol inşallah
sermest sizin de yıldönümünüz kutlu olsun
15 ağustos mu kız düğün yoksa:))))))
inşallah senin aşılaman tutmuştur benim de bebişim gelmiştir bi tesadüf daha yaşarız:))))))))))))))
günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŞAFAK 8:))
mavicim sssermestcim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nasıl bir tesaduf degil mi cok sasırdım
bir ömür mutlu olun canlarım
sermest biz hep birbirimizi gördük senide görmek istiyoruz face in var mı yada nasıl görebiliriz seni
kızlar salı günü bebişe giderken adet sancısından soğuk soğuk terler döküyordum 2 apranax birde cataflam içmeme rağmen banamısın dememişti araba kullanırken geberiyordum ağrıdan ben biraz hızlı araba kullanırım ama ağrıdan daha hızlı ve daha agrasif kullanmaya başladım hatta yolda adamın teki arkamdan ne olursa hız yapana olur diye arkamdan bağırdı neyse ben u dönüşü gibi e5'e çıkan bir viraja girdim ablam bir anda çok hızlı girdin demesiyle birlikte ufacık frene dokunmamla birlikte araba kontrolümden çıktı bir sağ bariyere gidiyorum deli gibi sola kırıyorum direksiyonu bir sol bariyere gidiyorum deli gibi sağa kırıyorum direksiyonu sol sağ sol sağ derken çarpışan arabalarda deli gibi direksiyon döner zor hakim olursun ya araba spin atmaya başladı daire çizdi bu bahsettiğim olay düz yoldada değil virajda oluyor firene bir daha bassam takla atacağım nasıl oldu nasıl kurtardım anlamadım ama yolda ters dönüp tekrar burnumu çevirip devam etmeyi başardım kızlar inanılır gibi değildi arabada hidrolik direksiyon ebs cart curt olmasa sağımda solumda araba olsa kesinlikle zor kurtarırdım ama genede nasıl kurtardığımı ne ablam anladı ne ben anladım yolun geri kalan kısmında ayaklarım nasıl tir tir titriyordu dörtlümü yaktım kenara çekecem yol müsait değil düşünün dizimi elimle bastırarak gaza basarak müsait bir yere kadar gidebildim sonra kenara çekerek nasıl ağladım korkudan ablam zor sakinleştirdi adet sancısı falan kalmadı lanet sancı hem ablamı hem beni canımdan ediyordu birdaha böyle ağrılı iken hayatta direksiyona oturmam. Nasıl bir kaza atlattık anlatamam takla atmamak elde değildi sonra vardığımızda ben galiba biz öldük araftayız benim o arabayı çarpmadan toparlamama imkan yoktu diyorum ablama oda vallaha bende düşünmedim değil diyor birbirimizi falan cimcikledik :) allah resmen korudu anında sadakamızı verdik
mavim hamilelikle yok sıkıntım ama kalçalarımın üzerine ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum şikayet etmiyorum canım çok şükrediyorum...
Benimde yarın kınalı kuzum geliyor Hollandadan.Halalık nasıl bir duygu yarın anlayacağım herhalde...5 aylık oldu maşllah...
iyi aksamlar arkadaslar benim bugün morelim sifir adet oldum yine tam 5 gün gecikmeli ümitlenmistin hamileyim diye ve sizler süpriz yapacaktim olmadi nedense tutmuyor bir türlü artik yavas yavas ümitlerimi kaybediyorum dörtbucuk senedir deniyoruz tüp bebek yaptirdiktan sonra adetim düzensizlesti önceden 28 günde oluyordum simdiyse hep gecikmeli yarin doktordan randevu alacam bakalim verirse gidecem kontrole allahim ne olursun sesimizi duy bizlerede o duyguyu yasat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?