Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım gecmiş olsun canım
iyiym fıstıgım dinlen biraz sende.
sen bide cildiye mi calısıyorsun kuzum kadın dogum dısında
cesme deme bana ben cok severim oraları aklıma geliyor

kimseler yamıyor diye bi çıktım döktürmüşler valla
özlem yok neden anlamadım

burp um kordon kanı işi hakkaten karısık ama yılda 300 bişey sayılmaz
araba koltugu sart kucagında tutsan kazada fırlar bebek tutamazsın ki

ve evet dersimi aldım tuanaycım genel olarak dikkatli bir sürücüyümdür 15 yıldır kaza riski bile yaşamamıştım ne olduğunu bile anlamadım

iyi aksamlar arkadaslar benim bugün morelim sifir adet oldum yine tam 5 gün gecikmeli ümitlenmistin hamileyim diye ve sizler süpriz yapacaktim olmadi nedense tutmuyor bir türlü artik yavas yavas ümitlerimi kaybediyorum dörtbucuk senedir deniyoruz tüp bebek yaptirdiktan sonra adetim düzensizlesti önceden 28 günde oluyordum simdiyse hep gecikmeli yarin doktordan randevu alacam bakalim verirse gidecem kontrole allahim ne olursun sesimizi duy bizlerede o duyguyu yasat

mavicim ve sermestcim evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun bir dahaki yıl bebişlerinizle kutlarsınız inşallah

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur

sermestcim haziran başı senin için stresli geçicek demek ki herşey gönlünce olsun hem bebişine kavuş hem de istediğin yer tayin ol inşallah

ya sorma canım bugünlerde önümüz günler de çok yoğun
ordan oraya koşturmaktan hala tercihlere karar veremiyorum
kafamda bir dünya düşünce sağlıklı düşünemiyorum artık
inşallah her iki sonucum da pozitif olur gönlümüze göre temennimiz o

sermest sizin de yıldönümünüz kutlu olsun
15 ağustos mu kız düğün yoksa:))))))
inşallah senin aşılaman tutmuştur benim de bebişim gelmiştir bi tesadüf daha yaşarız:))))))))))))))

hehe yaklaştın be güzelim düğün de 19unda:)
ay ne güzel olur bebişdaş da oluruz bakarsın

günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŞAFAK 8:))

maşallah güzel annemiz ha gayret mucizenle vuslat çok yakın hayırlısıyla..

canım ya güzel tesadüf gerçekten güzel dileklerin için teşekkür ederim
face ve msn kullanmıyorum canım eş durumundan ötürü karşılıklı yasak bizde:)

çok geçmiş olsun canım nasıl bir tehlike atlatmısın öyle büyük geçmiş olsun
sadaka ver aman RAbbim beterinden korusun

mavim hamilelikle yok sıkıntım ama kalçalarımın üzerine ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum şikayet etmiyorum canım çok şükrediyorum...

kıyamam sana ben de bugün bu yüzden ağladım
vajenden aldıgım progesteron mantar yaptı sanırım hafif kanamayla beraber
doktoru aradım iğne şeklinde verdi günde iki kere
sinirden ağladım inan benim iğne sürecim de uzun sürdü
hergün git hemşirenin hala bitmedi bakıslarına maruz kal
arkadslarına kırk takla at kalcaların delinmesi cabası
neysekı Allahım duydu feryadımı ki doktorum aradı tekrardan
tablet de kullanabılırsın yormayalım seni dedi
nasıl sevındım anlatamam
çok zor ama işte bu yolda zafer için cekilen her çile ayrı bir özel
Allah sabırlar versin sana da

Benimde yarın kınalı kuzum geliyor Hollandadan.Halalık nasıl bir duygu yarın anlayacağım herhalde...5 aylık oldu maşllah...

çiçeği burnunda halamız tebrik ederim seni
doya doya çek içine bebiş kokusunu ne de güzeldir kokusu şimdi
cici bir hala olacagıdnan eminim bu arada:))

hakkında hayırlısı olsun canım benim
insan ister istemez üzülüyor
bazen dalgaya almak en iyisi hayatı
sen de yalandan da olsa öyle yap
düşünmenin sonu anca kendimizi yaralamak çünkü
bizim bu yolda daha çok güce ihtiyacımız var
şimdiden düşürmeyelim gardımızı
Allahım hayırla kavustursun yavruna tez zamanda

gelelim bana seminerden geldim feci yorgun bir halde koştum topiğe
akşamcıyım bu aralar ama anca vakit bulamıyorum bile
hala tercihlerim belirleyemedim öyle mi böyle mi derken vakit de bitiyor
ne zormuş insanın düzeni kurup kurup bozmak zorunda kalması
ekmek davasına işte kocandan da ayrı kalıyorsn
kadın basına hayatı da sırtlıyorsun
zaman zor zaman ama başka da çare yok çalışmak şart
vajınal progesteron kullanıyordum günde iki kere
mahvetti beni bugün okulda su gibi kan geldi berrak
zaten kasıntı yanma feci durumdaydım korktum noluyoruz diye
aradım doktoru iğneye geç dedi dünyam yıkıldı yine mi diye
çok yıprandım uzun süre iğne kullanınca üzerine on gün sabah aksam diyince
bende film koptu tabi haliyle
neyseki doktor da acıdı halime de tekrar aradılar ettiler tablet verdi de kurtuldum
sizde de olmusmuydu kızlar böyle lor peyniri kalıntılar resmen tıkamıs vajen girişini
kabartı kaşıntı bugün bir kanama derken mahvoldum
nasıl geçecek bilmem
ah ah biz kadınlar ne emekler harcıyoruz bu yolda
Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın
hepinizi kucaklıyorum sevgiyle
ve izninizle düşün düşün zordur işin:) moduna kaldıgım yerden devam
sağlcıakla kalın hepiniz

kızlar ya kusura bakmayın ben size söylemeyi unutmuşum bizim sergimiz vardı bugün o nedenle geç geldik eve size haber veremedim yemekti ütüydü derken bu saati buldum işte...

burpum canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et , haziranda işlerin çok ama yorma fazla kendini... senin öğretmenleri anladığını biliyorum canım sende bizdensin:))) kürlerinde hayırlı olsun şekerim...

bebingim geldim canım ama sen yoksun ... yağmur mu burası günlük güneşlik ama yağar burayada ben camları sildim ya kesin yağar:)))))) yağmurda kimse çıkamıyor değil mi neyse canım allah hayırlı kazançlar nasip etsin sana....

nursimmmm şikayet yok ne olur bak onu bulana kadar neler yaşadın bizse hala yaşıyoruz bakalım artık ...

mavişim canım ya inşallah birşey yoktur , sıkma canını ne olur geçmişle yaşanmıyor seni çok iyi anlıyorum benimki hele 1 yaşına girecekti düşün yani(( belki gelecek meleğin çok cici olacak ve inşallah herşeyi unutturacak canım... kocişinede çektirme ne olur ben çok yaptım ama elden de gelen yok onu üzdüm kendimle o bana yardımcı olmaya çalışırken hep raddettim.. tedaviyi reddeden hastadan farkım yoktu ne oldu bana oldu işte olan... kendine dikkat et tatlım öptümmmmmmmm

melekcim çok üzüldüm isterdim böyle bir süprizi inan .... ama neyse adet olduğuna göre yeni yumiş büyümeye başlamaıştır bile :))))

sermest canım teşekkür ederim ama tayin hayal gibi puanımız o kadar yüksek değil benim 147-148 puanım var sadece (( maviş 300den bahsetti şaşkoloz bizi beklemiş bunca yıl :)) seninde herşey inşallah gönlüne göre olur....

bu arada mavişim ve sermestim ikinizinde nikah günü aynıymış kutlarım, bir ömür boyu ilk günün heyecanıyla kalın inşallahhhhhhh.... bebişlerde aynı gün gelir belki:)))

tuanay bacım yollarda sanırım yine :))) çok yorma kuşum kendini bize lazımsın sen.... halacık geliyormuş gözün aydın ısır onu ya 5 aylık ha yerim ben onu... dersler nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun az kaldı inşallah olacak canım ya.....

sevimmmmmmm kız seninki aynı mavişinki gibi kamp mı kurdu ne .... eeee yaparsan o gözlemeleri zor gider o ... ohhhhhh ne güzel ekmek elden su gölden valla bende gitmem şahsen:))) adamın saçlarına hiç dikkat etmemişim dur bir bakayım... kötü gelin müzeyyen seni:))

nursimcim ya sen o iğneleri neden yapıyordun hep devam edecek misin? benim bir velimde sorun varmış doğurana kadar oldu bu öyle birşey değil mi? ayyy ay olsa bir dert olmassa ayrı dert ya...

fıstıklar girince şaşıracaksınız biraz özlem çıldırmış olmalı diye ama öyle esti işte... kendinize iyi bakın kocaman öptümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…