Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim senin aşının kaçıncı günüki bugün ayın 6sında degilmi sonuç günün bişey olmamıştır dimi aman dikkat et

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmdöktürmüşsün canım hayırdır kociş poz vermedi sende hemen kendini sayfayaya mı attın ben bu gidişle sizinde saçınızı beyazlatırım sanki ben saçımı boyamıyom

melek kara kız güzel bi fıstıksın çıtırsın kız ne güzel zayıf zayıf annelikte sana çok yakışcak hadi hayırlısı

öslemcim hayırlısıyla gelsinde farketmez,şimdiden sonra boşuna duruyor karnımda zaten:)

sermestçim sağol canım,allah sizlerede yaşatsın bu günleri.

tuanayım bende çok isterdim yanımda olmanızı,hayatımın en güzel,ennnnnnnnn şahane günleriydi,bunları sizlerle paylaştım,bu günlere veda partimde sizlerde olun çok isterdim ama malesef mesaffeler var.ama en azından burpum var.

kaçıyorum.çok uykum geldii......iyigeceler.

özlemcim sen ne güzel atlatmışsın sergini bizimkilerin iki ayrı yerde sergisi olacak biri okulda diğeri mezuniyetin yapılacağı yerde dolayısı ile iki kat iş ve muhtemeelen bu işleri haftasonu halledeceğiz

melekd ne kadar güzel olurmuş o süpriz bu ay olmasa gelecek ay olur inşallah

sermest çok zordur o fitilleri kullanmak inşallah adet olmazsında oluncada iğrenç iğrenç geri gelir tam dediğin gibi lor peyniri gibi ama o bir dert iğnesi daha bir dert
seninkisi yerleşme kanamasıdır inşallah tatlım geçmiş olsun ama sadece kaşıntın geçsin hamileliğin geçmesin bir 9 ay :)

tuanaycım merak ettim sinema tv mezunusun dermotoloji ile ilişki kuramadım canım sen ne iş yapıyordun ?
malesef ülke şartlarında kimse işini yapamıyor

camlarımın ve balkonumun temizlenmesi gerekiyor ama inşaatlardan dolayı bunları yapmak aptallık olur mermer kesiyorlar mermer tozları aynen camlarda balkonda kum toz harç ne ararsanız var bir bitseler baş belaları arabayı yıkatıyorum koyuyorum kapıya 10 dakika bile almıyor kirlenmesi hiç bana göre değil bu pislikler yauvvvvvv

semracım sen delimisin niye boşuna dursun karnında geç doğan çocuklar çok zeki olurmuş einstein da geç doğmuş anne karnında nekadar çok kalırsa okadar zeki olur çocuk nekadar geç doğursan okadar kardır canım benim

sabir et canim insaat bitince güzel bir temizlik yaparsin ve bizde sana cay geliriz tabi kabul edersen :))))))

arkadaslar ben bu sayfaya gireli sizlerle konusali kafam cok rahatladi bana morel oldunuz eskisi gibi artik cok üzülmüyorum hepinize cok TESEKKÜR ederim.
haaa bu arada bana ilginc gelen asilma tedavisinde bir sürü ilac kullanmaniz bana sadece 5 günlük tablet verdi o bittikten sonra kontrol edip asilamayi yapti ne düsünüyorsun canlarim bana acaba yanlis yöntemlemi yaptilar(((

melekd tabiki çaya beklerim kekde yaparım börekte yanına :))))
aşılamda çok fazla ilaç kullanılmıyor canım için rahat olsun folikasit kullanılıyor ganodortinler kullanıyor puregon menagon vb doktorun ne verdiyse artık birde aşılama sonrası doktoruna göre değişiyor bazıları tutunmayı kolaylaştırıcı iğne veya vajinal jel veriyor bende aşılamalarda verilmemişti tüplerde verilmişti o jel asıl ilacı tüp tedavisinde içiyorsun avuç avuç

kızlar bizim forumda karşılaştığım bir yazı ocak 2010 da yazılmış ve şu an bir aylık ikizlere hamile

--------------------------------------------------------------------------------

Kansersiniz..
Kemoterapi için geç kalınmış…
Her şey belirsiz tekrarlar diyemeyiz ama tekrarlamaz da diyemiyoruz.
Önce sizin sağlığınız çocuk daha sonraki düşünce olmalı…En kötü ihtimal yumurtalığınızı dondururuz..

6 nisan 2009 sabahı geçmişte yaşadığım hiçbir sıkıntım olmadığı için tek başıma gitmeye cesaret ettiğim doktorun kapısını ilk defa çaldım saat 10:20 amacım anne olmadan önce eğer bir sorun varsa önlem almak.Biricik eşim yanımda olamadığından dolayı çok üzgün.Tek başıma doktorum muayenehanesinde ki bekleme salonundayım.
ıçerden bir ses geliyor…
Merve hanım buyrun…
Öyle heyecanlıyım ki hayatımda ilk defa oturuyorum jinekolog koltuğuna hani şu meşhur çatala doktorun muayenesi kısa sürüyor.Ve soruyor.?
_Daha önce kanama,adette gecikme yada herhangi bir sorun yaşamadığınıza eminsiniz değil mi…?
_Evet…..Yaşamadım, hiçbir sıkıtım olmadı ben adet sancısı bile çekmeyen biriyim.
Doktorum bana toparlanmamı ve odasına gelmemi söylüyor.
Merve hanım açık konuşmak gerekirse sol yumurtalığınızda 8,5 cm çapında bir kitle var şimdilik çikolata kisti gibi gözüküyor ama bazı tahliller neticesinde karar versek daha doğru olacak.
7 nisan 2009 Tahlilleri yaptırıyorum sağlık sektöründe çalıştığım için tümör markırlarımın yüksek çıktığını görünce bende bir şimşek çakıyor.KANSERıM……

9 Nisan 2009
Patoloğunda gelmesiyle birlikte ameliyatım sabah 08:20 de başlıyor sezeryan olan operasyonda yumurtalığımdaki tümör patoloğun gözüne hoş gelmiyor ve sol yumurtalığımı ona bağlı tüpü ve apandistimi alıyorlar.Ayıldığımda ilk sorduğum şey rahmimi aldılar mı kemoterapi görecek miyim..
Sonra acılar ve 45 gün geçen bir dinlenme süreci, ilk kontrolüme gitmeden bir gece önce sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrı ve yine gece doktordayız.Merve Hanım sağ yumurtalığınz da 6 cm çapında bir kitle var fakat ne olduğunu anlamamız için tahlillerin sonucunu görmemiz gerekiyor.
Yine aynı şeyler olacak derken iyi haber geliyor..Basit bir kist ve hemen doğum kontrol hapına başlanıyor.Bu süreçte ameliyatımda yapılan patolojinin tekrarını isteyen 2 doktorum şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar çünkü ilk yapılan patoloji sonuçları yanlış tümör hem yumurtalığımda hem de ona bağlı tüplerde görülmüş..Yani artık sizi onkolojiye sevk ediyoruz.Kansersiniz.
Sağ yumurtalığım sağlıklı ve tek istediğim bir an önce anne olmak ama bana kemoterapi gerekebileceğini ve kalan yumurtalığı dondurmaları gerekebileceğini,embriyo donduracakalrını ve daha sonra yumurtalığı tekrar içime yerleştireceklerini,ve çocuk sahibi olabilme şansımın % 30 olduğunu söylediler.Önceleri itiraz ettim kemoterapi görmeyeceğim benim bir şeyim yok olsa bile önce çocuğumu yapacağım BEN ANNE OLMAK ıSTıYORUM bunlara o sebepla katlandım yoksa çektiğim acıların ne anlamı var rahmimi aldırır kurtulurum dediysem de dinletemedim.Gittiğim bir çok onkolog ameliyatın üzerinde 4 ay geçtiğini kemoterapinin işe ne kadar yarayacağı kousunda kesin fikirleri olmadığını ve dosyamı heyete sokacaklarını toplu karar vereceklerini söylediler.Dosyalarım ıstanbuldaki çeşitli hastalerin onkoloji heyetlerine götürüldü ve sonuçta kemoterapi görmeme gerek kalmadığına karar verdiler.Bu arada kanser tarama testim (pet ct) temiz çıktı.
Bundan sonraki süreçte hamileliğimi hızlandırmak için 2 ay klomen tedavisi gördüm ama 2 ay oluşan yumurta kiste dönüştü sonra tekrar doğum kontrol hapıyla kist tedavi edildi ve bu ay eşim ve benim isteğim doğrultusunda hiçbir hap kullanmadan çocuk sahibi olmayı deniyoruz.Eğer olursam adet olamam 3 gün kaldı inşallah olmam da hayırlısıyla bu bekleyiş sona erer.

Şunu söylemek gerekirse ÖNCELıKLE SıZıN SAĞLIĞINIZ ÖNEMLı …siz olmadan hiçbirşey olmaz..Onkoloğun kapısında beklerken ağlıyordum bir anne bana neden ağlıyorsun neyin var dedi yaşadıklarımı özetledim ve bir çocuğum olsaydı böyle üzülmezdim dedim.Oda bana ne dedi biliyor musunuz Bende çocuğum var diye üzülüyorum.Bana bir şey olursa ona kim bakar diye korkuyorum dedi….

Yaşadıklarımız ne olursa olsun hepsi Allah’ın takdiri ve unutmayalım ki Rabbim ne zaman bize bebiş nasip ederse o zaman bebişimiz olacak.ınşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder.

Şimdi her ay umudumuzu yitirmeden bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.Tek istediğim bana kötü birşey olacaksa bu hastalık tekrar belirecekse bebeğim küçücükken annesiz kalacaksa GELMESıN......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…