Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ooohhhh ellerine saglik simdiden ne güzelde gider vallaha. bana asilamada sadece clomid vermisti ama tüpde dedigin gibi avuc dolusu ilac kullandim ama sonuc negatif eylülde yaptiracagim olur insallah buarada doktordan randevu aldim 22.06 bakalim hersey yolundami

Umut kalbe saplanmış, Umut derde dermanmış ,Umuda bel bağlanmış, Umutsuz zaten yanmış

Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı, Umut edenler haklı, umut insanın hakkı

Umut insanla doğar, Umut yağmurdur yağar, Kimi gün keder olur, Kimi sevince boğar

Umut binbir ayaklı, Umut Güneşte saklı, Umut edenler haklı, Umut insanın hakkı

Usanma yalanlardan, Umutsuz kalanlardan, Belki denize maya, Umut et yarınlardan

Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı, Umut edenler haklı, Umut insanın hakkı

burp um gerisi gelmemiş yazını n cok etkilendim
ikizlere normal yoldan mı hamile kalmıs tek yumurtalıkla işte bu mucize

melekcim valla sende cok cıtır fıstıksın
bu kulübün bütün kızları super vallaha

nursimcim ya sen o iğneleri neden yapıyordun hep devam edecek misin? benim bir velimde sorun varmış doğurana kadar oldu bu öyle birşey değil mi? ayyy ay olsa bir dert olmassa ayrı dert ya...

canım yok allahtan 3 aylık olana kadar iğneler düşük teh yaşamadım bi sıkıntım yok iğneler sayesinde bu gün 6+3üz az kaldı.....

sermestcim bende yumurta toplandı 2 gün crinone jel kullandım aynen bendede kaşıntı ve hassasiyet yaptı sonra banada kalçadan haftada 2 gün iğne verdiler...ama o jel daha kötüydü...

kızlar biz geldik.nst'de hiç sancım çıkmadı.zamanını doldurucak gibi.bebeğimizi göremedik,ama kalp sesini dinledik.artık dört nala koşar gibi.doktorum salı günü ultrason yapıcak,çok az kaldı.sancım falan gelmezse,ayın 5inde kararımızı verip,ya sunni sancı yada sezeryan olucak yani.

akşama karşıya görümceme gidicez,kayınvalidemide alıp gelicez.annem bişey olursa elim ayağım dolaşır,kayınvalidende gelsin diyor.mecburren gelmesi lazım artık.görümcemde işi bitti.gelsinde birazda bize yardım etsin.

burp um uraz pek seker pek tatlıymıs minniş minniş yaaa
yumuk gözlü nasıl tatlı Allah analı babalı buyutsun canım
,en kısa zamanda seninde bebeğini burdan görelim hatta gelelim yakından görelim.

semracım vallah bu çoçuk kime çekti anlamdım felaket inat hayırlısıyla gelsin artık biz bekleriz annesini üzmesin

bebingim nasılsın canım işler güzelmi havalar düzeldimi allah bol kanç versin burpun yazdıgının devamını bende merak ettim acaba yumurtyamı dondurmuştu kadın

bugün showda ibrahim saraç oglu incir ve havucun yumurtlamayan ve yumurta kalitei düşük olan kadınlar a faydası oldugunu söyledi 25gün kullanılacakmış incir 15 dakka havuç 20dakka kaynatılacakmış peki ya spermleri nasıl hareketlendirip çogalcaz gerçi bizmki sahibine çekmiş erincek ve uyuşuk hareketlenmez benimgibi olsalarya yerimde duramıyorum

ay kızlar oraya git kadın sor buraya git kadın sor kadınlar karaborsa vallaha bende sıvadım kolları ne inşaat pisliği dinledim ne başka bişi mis gibi yaptım camlarmı sildim alt kattakilere dokunmadım onları başka zaman silerim yada kadın bulurum sırf manyaklık akşama aynı olacak ama pişman değilim şimdiki huzurum için değer ama yorgunluğu saymıyorum bugün işe gitmedim battı bana rahat :))))
bebingim sevimcim yazı bukadar topic açmış ilk sayfası kanser hastalarının topiğinde 26 yaşında yumurtalık kanseri ile mücadele diye bir sayfa ben son sayfasından gördüm ikizlere hamile olduğunu bence normal yoldan olmuş
bide bebingim benim semra adayı değil sancı görememişler bir alet var sancı kontrolü yapıyor sancı yüksek çıkınca doğum yaklaşıyor anlamına geliyor hiç sancı çıkmamış yani adanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok inşallah vakitli ve huzurla gelir adacık

sermet şimdi hemen düşünmüyorum eylül gibi düşünüyorum ama merkezleri dolaşırken sanada rastladım sen umut tüp bebektemi yaptırdın aşılamanı tatlım ben bahçeci yada alman hastanesini düşünüyordum ikiside aynıymış hatta umut tüpbebekte mustafa bahçecininmiş en mantıklısı bana en yakın umut tüp bebek görünüyor ama bizim iş yerinde bir kadında son negatifini bahçeciden almış daha vakit var nasılsa senin doktorun ulun beymiydi canım

burp um ellerine saglık yormasaydın keşke kendini temizlik şirketii en iyisi istanbul gibi yerde.
nst yi biliyorum burp um ama gitmişken adayıda görselerdi keşke bide bebek buyudukce ultrasonda görmek zorlasıyormus diye duydum ben
bu arada sen niye amerikan hastanesini yada memorialı düşünmüyorsun oraların cok iyi oldugunu duydum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…