Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslaar geldim dün sular yoktu duş aldım yatıcam şimdi
bugün çocukları sinemaya götürdük çok sıcaktı yolda piştim:)))
nöbetçiydim valla gözlerim yanıyo uyumam lazım
eşim 2 gün şehir dışında kaldım bi başıma(((
az uyıym da gece beyazı izlerim

sermest kıız belkide yerleşme kanaması canım hadi inşallah
melek aynen bende düşük yaptıktan sonra burayla rahatladıııım iyi ki varız hepimiz

gamze ve denizi özlediiiiim((((

kızlar çok öptüm herkesi yatıyorum ben hava da çok sıcak ama yağdı yağacak tam uyku zamanı:))))

bu arada unutmadaaan
yeddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adacık sağlıkla gel bize de bebiş getir:)))

ya ne bileyim bebing istanbulda çok fazla merkez var bilimiyorum aslında doğumu memorialda yaptırırsam kulağa komik geliyor olmayacakmış gibi ama doğumuda aynı hastanede devam ederim acıbedemde var seçeneklerin arasında ama ne bileyim umut tüp bebekle ilgili çok olumlu şeyler yazmışlar
bak ben duymamıştım büyüyünce ultrasonda görünmez rahat rahat sahi :)))) koca tötüleri görünür :)))))

bebingcim canım haftalık ultrasona girmek çok sağlıklı değil.salı günü gircem ultrasona,4 gün arayla ultrasonu tercih etmiyor doktorlar,zaten seninde dediğn gibi hiçbişey görünmüyor artık.kısım kısım incelmek lazım,görebilmek için.

canım benim doktorumla görüşmeni sana çok tavsiye ediyorum.işi konusunda çok iyi.sen bi tatile git gelde,konuşuruz.

evet semracım daha vakit var zaten bu arada kafamı yormayayım rahat etsin kafam kendime izin veriyorum atölyeme kapanacağım tatil dönüşü

bu arada unutmadaaan
yeddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adacık sağlıkla gel bize de bebiş getir:)))

inşallah tatlım,inşallah gelirken boşda gelmiyecek.

denizcim çok yorulmuştur,canım benim.

gamzeyi hiç sormuyorum,hiç haz etmem bu tip insanlardan.işleri düşünce yazarlar yoksa püf olup uçarlar.bence gelirse cevap yazmamalıyız.burda herkes kafasına göre girip çıkamaz.biz ya hep birbirimizden haberdarız yada böylelerini aramıza kabul etmiyoruz.bu lafım herkese.ayağınızı denk alın vallaha:)))

hoşgeldin nbnh cim biz senide göremedik di mi kızlar içinde

bebingcim benim face im var aslında da sadece çiftlik için kullanıyorum profil resmim bile yok ilk başta bir heves birkaç arkadaşımı kaydetmiştim o kadar olmazsa ben de buraya bir resmimi koyup siz baktıktan sonra silerim olmazsa tanıdıklar olabilir deşifre olmayalım daha sonrakaydirigubbakcemile3

sevimcim ben de senin gibi 2005 de ehliyetimi almıştım ama kullanmıyordum geçen yıl bu zamanlar bir hafta özel ders aldım şimdi kullanıyorum acaip rahatlık gerçekten istediğim gibi gezip tozuyorum artık sen de öğren en kısa zamanda tedavi sırasında da hep kendim gidip gelmiştim iyi olmuştu sen de rahat edersin

bebingcim burda da yağmur bastırdı şimdi haftasonu hava iyi olur da bol bol satış yaparsın inşallah

tuanaycım ben de abimlerin bebeği 4 aylıkken falan görmüştüm çok şeker oluyorlar sen de bayılacaksın yeğenine

kızlar görünce çok şaşıracaksınız genelde tek bir sayfa yazarım ama
oku oku gözlerim pörtledi biraz da siz okuyun bakalım

burp cum o ikizlere hamile olan kızdan çok etkilendim sağlıklı bir şekilde doğursun inşallah

semracım kızına bir de toka mı götürüyorsun ben doğum yapıcak olsam hayatta aklıma gelmezdi herhalde komik olur ama bir tutam saçına takmak

melekd ben de gördüm seni kızların dediği gibi çıtırsın valla
kızlar ben de sizleri görmek istiyorum nasıl göreceğim

sevimcim kocişim birşey demez o kadar iş yapmışım yorulmuşum ne diyecek sanki.... ben poz vermedim desem yeridir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…