yok melekcim aksine daha pozitif düşünüyorum ve bu düşünce beni korkutuyor aslında ben hep olacak diyorum bide olmazsa acaba diyorum çok etkilenirmiyim ama daha öncekilerde kızlar bana çok iyi geldi normalde rüya görmem gördüklerimde bazen çıkar belkide bu yüzden etkilendim ama mavinin dedigi dogru galiba acaba üstümüz açıkmı yattık gece geç geldik maltepe sahili dolaştık eşimde bu gece rüyasında onu aldattıgımı görmüş ikimizde üstü açık yatık galiba kıçımız açıkta kalmış bizim canım b en inanıyorum bir gün bu hallarimize gülcez hepimiz bebk yarıştırcaz en inanmıyanımız burp allah onada öyle bir süriz yapcakki oda şaşırcak kendiliginden gelecek inş bebegi rabbim hepimize nasip etsin sende tüp yaptıgında seninde gününü burdan sayacagız canım her şeyden önce inan[/QUOT
evet canim dogrusun ilerde bugünlere cok gülecegiz ben inaniyorum hepimizde kucagimaza alacagiz bebigimiz sadece zamanla sinandigimizi düsünüyorum
denizcim hoşgeldin canım bak ne güzel haberler geldi inşallah sanada nasip olacak melek bana kızmış ama iki tüpte avucumu yaladım ben nasıl bebek bekleyeyimki bir sürü dert var birini atlatsa öbür derte takılır derdimiz bir değilki bir sürü sorun var hareketsiz siperm tembel yumurta az rezerv yüksek fsh daha sayayımmı endemetriumda dengesiz rahim ters ooo dahada bitmez haağğ
bebingim nerde yaa inşallah kötü bişi yoktur
semradanda bugün ses çıkmamış doğuma gitse ararlardı beni dur bir arayayım onu
bebing özlem melek semra sizinle denk gelemedik nasılsınız inşallah iyisinizdir..
ben şimdilik çıktım ama en kısa zamanda aranızdayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?