Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelelim olanlara evin tek kızı olup 2 abi varken ağzını açıp konuşursan başına malesef bunlar geliyor
benim tepkim evlenmesi değildi başka şeyler vardı kızlar beni hiçe saydı ve evlada verilen değer gibi değer vermedi bana haber veren kişiyi öğrenmek istedi bana telefon gelmişti bende yemin ettim söylemeyeceğim diye arayan kişiye..babam bveni tehdit etti ankaradayken..
ya söylersin ya da evimden çıkarsın diye..abime söylemiş ben onu böyle korkutunca söyleyecek demiş..o kadar ağrıma gitti ki sanki ben kedi köpek yavrusuyum onların bile canı var yolda görsek şefkat gösteriyoruz çok moralim bozuldu o günden beri hiç konuşmadık büyük abim bana destek o da tartışmış ama yeni afganistandan döndü bağları da koparmak istemiyor..annemin hiçbirşeyden haberi yoktu 3 gün ev aradık ve anneme söyledik annem çok ağladı yalvardı yanıma gelin diye eşim de bana sen bilirsin dedi böylece kabul ettik..1 hafta içinde taşındık babam hala şoktaymış o bana yem attı ama ben oltaya gelmedim beni ev ile tehdit etti düşünebiliyor musunuz be karaktersiz bir insanım ya verdiğim yeminden ve sözden dönüp ona bana anlatan kişiyi söyleyip evde oturmaya devam edecektim..
bir ara aile mahkemesine reddi babalık davası açmayı düşündüm araya taşınma girdi eşim sen bilirsin ne yaparsan arkandayım diyor ama bana can vermesinden bile hakkı var üstümde o yüzden vazgeçtim..
apar topar çıkacağımı hiç tahmin etmedi hemde tedavilerimi aşılamamı herşeyi biliyor benim için bitti demek istemiyorum ama uzun bir süre ne konuşmak ne de yüzünü görmek istemiyorum allahtan eşim bana çok destek ve morali çok bozuk sonuçta bir erkek ve zaten babamın evinde oturmak için zor ikna etmiştim etmez olaydım..ve yine haklı çıkan o oldu her zaman ki gibi..
bana sen evladısın gidersin ama ne giderim ne de evime girer dedi haklı da.. durum bu bana anlatılanlarda bir ile birlikte yaşadığı idi
ben ona evlen dedim zaten böyle olmaktan iyidir birde kaynım gelecekti ya yazlığa gidecektik ondan bir gün önce kadının orda olduğunu öğrendim benim misafirim gelecek ve orda..herşey bir anlık sinirle oldu ama banaq evden çıkın lafını 1 hafta sonra söyledi onun ki sinir değil düşünüp söylenen bir laftı ve bendeen kısa zamanda çıkıyoruz dedim anahtarları da gönderdim..
ev taşıma telaşından durumun yeni yeni farkındayım ama çok ağır geliyor..
evlat sahibi olmak çok zor ama biz evlatlığımızı yapıyoruz..yarın bir gün allah nasip ederse bizde evlat sahibi olacağız ben asla böyle hatalar yapmayacağım..aile kavramım evlendiğimden beri var ve inşallah sonuna kadar böyle gider..

neyse kızlar başınızı ağrıttım yaşadıklarımı bu paragrafa sığdırdım ve bundan sonra sıkıntılardan söz etmek yok yeni bir hayat ve allah nasip ederse bir bebiş olursa süper olur..

sağol nursim inşallah darısı bizim başımıza
sana da kolay gelsin geriye dönemiyorum kese göründü mü tam olarak kaç haftalık
daha bilmediğim şeyler varsa özet geçin kızlar bana lütfeeeeennnn...

bebing özlem melek semra sizinle denk gelemedik nasılsınız inşallah iyisinizdir..
ben şimdilik çıktım ama en kısa zamanda aranızdayım :)))

denizim canım valla üzücü şeyler yaşamışsın ama geçti gitti
inşallah bebişinle yeni bi yol açılacak aşılama yaptırıyodun sen dimi yani yaptıracaktın
ne zaman olacak
hep dualarımdasınız zaten canım hamileliği öğrenmeden önce de öyleydi şimdi de öyle olacak
inşallah kabul olacak ve hepimiz anne olucaz

burp sağol canım
valla bi yanım hep tedirgin ama bi daha hamile kalıym hiç telaş yapmıcam kötü düşünmicem demiştim
beceremiyorum pek
yarın doktoru bi göriym daha iyi olucam inşallah

kızlar çok öptüm hepinizi
yarın için dua edin değerim artmış olsun ve enfeksiyon çıkmasın
bu arada bugün belim ağrımadı hiç
sırtımda yatmaktan oldu sanırım yattığım taraf hamlamış gibi
bu sefer de niye belim ağrımıyo diye panik yapıyorum
dualarınıza ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın
daha annemlerin bile haberi yok
sadece siz ve 3 arkadaşım okadar bi de eşim:)))

bebing nerdeki hiç gelmedi hAfta sonu iyidir inşallah
çok öptüm bi daha giremem heRALDE ,ıYı, GECELER HEPıNıZE

kızlar slm.ancak müsait oldum,kusura bakmayın ama aklım hep sizde.burpum aradığın için sağol tatlım.sen listedesin,öyle bişey olursa hemen sana haber gelicekmerak etme.mavicimsabah güne uyanır uyanmaz aklıma geldin,çok güzel başladım güne.allah tamamına erdirsin,inşallah darısı diğer kızlara.biz ada'yla pek uğurlu gelemedik,nursim yolunuzu daha uğurlu açtı.hadi hayırlısı bakalım.

denizim hemen özet geçiyorum tatlım sana bebeğimizin kesesini gördüm o zaman 5+1 günlüktü şimdi 6+5 günlüğüz salı günü kısmetse 7 haftayı bitirmiş olucaz...kırgınlıklar yaşamışsın tatlım bunuda üzerinden atman biraz zor olucak sanırım, ama sen çok mantıklısın biraz zamanla herşey umarım düzelir...
mavicim hiç merak etme tatlım değerin sınırda bi değer değilki endişeleniyosun yarın en az 800 çıkar değerin belkide daha yüksek çıkıcak...

ii geceler kızlar size biraz kasıklarım ağrıyor bugün pikniğe gittik ayakta fazla kaldım sanırım yatıyorum yarımn sabah görüşürüz....

maivicm tebrik ederim Allah kucagına almanızı nasip etsi inş
cok mutluol oldum cok guzel seler yazmıstım ama herşey gitti cok sinirliyim o yuzden
aferin sonunda basardın canım artık lutfen olumlu ol keyfini çıkar canım gecmiş olsun bu arada iyileş artık hiç hasta olma keyifli ol mutlu ol canım

denizim aramıza dönmen ne guzel sagol tuanay arayınca aklına ben gelmişim nasıl sevindim ya
keşke öyle olsaydı dimi inş. en yakın zamanda sen verirsin bu haberi bize hayırlı olsun yeni eviniz artık yalnız olmadıgına sevindim
herkes hata yapar babalarda
zaman herşeyi düzeltir canım bırak zamana uzme kendini kötü şeyler yasamıssın aramak çok istedim çekndim müsait değilsen diye hep elim tele gitti gitti bıraktım
üzme kendini eşin var annen varyeter sana herşey duzelicek geçmiş ibırak gelecge bak canım benim çok özlemişim seni

yazdıklarımın ucup gitmişti yeniden yazmaya calıstım
hepinizi özledim valla ddunden beri oysaki dun öğleden sonra girmişim en son kac gun gibi geldi iyi geceler

aaa brup sende allahtan hic bizaman ümit kesilmez bak benim dayimin 15sene cocugu olmadi yengemin rahmi 2 yasindan sonra gelismemis adetbile olmuyordu düsün bebegi olmasi mümkün degilde neyse senelerce tedavi oldu bebek icin degil adet olsun diye vede oldu ve arkasindan kendiliginden hamile kaldi ve bir kizi var suan düsün nerden nereye geldi canim beterin beteri var bide benim yakin bi arkadasimin rahmide ters ama hamile kaldi doktor sadece ona iliskiden sonra karnin üsütüne yat dedi oda yapti ve tutut canim morel bozmak yok olacak hayirlisiyla insallah

bebing özlem melek semra sizinle denk gelemedik nasılsınız inşallah iyisinizdir..
ben şimdilik çıktım ama en kısa zamanda aranızdayım :)))

hosgeldin denizcigim öncelikle sana gemis olsun diliyorum yasadiklarin kolay degil gercekten bundan sonra yüzün hep güler ve evin hep huzurlu ve mutlu olur insallah allah en kisa zamandada yavrunu verir

günaydın kızlar şafak 4 hepimiz için bu şafak sayılacak inşallah
günaydın melek :)
ben şimdi çekirdeğimin yanına gidiyorum bugün ilk kez yıkanacak :)))
denizcim sana söyleyebileceğim tek bir şey var ihtiyacın olan tek şey zaman zamanla herşey sana çok doğal ve olağan gelecek babacığınıda affedeceksin farklı oluşumları insanın kabullenmesi çok zor olur heleki alışkanlıklar değişince ve alışılagelmiş aile kavramının içinde ebeveynlerin başka ilişkileri olmasını kabul etmek çocuklar için en zor şey olsa gerek hemen empati kurdum ve bende senin gibi zorluklar yaşardım heralde uzaktan ahkam kesmek kolay. Herşeyi bırak içinde bulunduğun hassas durum almış olduğun hormon ilaçlarından bile psikolojisi bozulurken insanın sen bütün bunları eşin yanında yokken yaşadın bak çok şükür anneciğinin yanındasın onun sana senin ona ihtiyacın var ve artık kocanda raahat bir konuma gelmiş ve iki sene sonra bebeğinle harika bir yere tayininiz olacak bu bir süreç ve önemli olan bu süreci minumum sıkıntı yaparak atlatman bu sennin için gerekli tatlım ben bu tedavilerle birlikte psikolojik destek almak istemiştim rahatlama adına ama yoğğunluktan fırsatım olamamıştı sen tatlım eğer yapabiliyorsan bir destek almaya çalış en azından yaşadıklarını sindirmene yardımcı olur. ıyi gelecekse biz herzaman senin yanındayız ihtiyacın olan manevi desteği bizimlede bulabilirsin canım. Allah kolaylık ve bebek versin tatlım :)))
sevimcim bak karın üzeri yatma taktiğini hiç denememiştim tatlım bir o eksikti kamasutra bizim yanımızda halt edecek :))))))))))) onuda deneyeyim saol tatlım
mavicim inşallah 800 ü aşar değerin enfeksiyondan zaten korkmuyorum geçti bile :)))
bebingim yokluğun demekki asır gibi geliyor bize :)))))))
semracım vallaha tetikteyim bende :)))) korkuyorum ben işteyken denk gelir diye :))) hayırlısı ile gelsinde adacık :)))) ben nerde olsam gelir görürüm adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…