Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın fıstıklar şafak 4 adamız geldi gelecek maviyle nursimiz hamile sermestten haber bekliyoz deniz aramıza döndü ne güzel şeyler oluyo denizcim sende benim gibi annenle oturma gurubuna katıldın amn dikkat et fazla nazlı oluyorlar

kızlar dün ben çok güzel bi haber daha aldım mersinde bi ablam var yıllardır bebk istiyo kocası oralı olmuyodu kendinin daha önceki evliliginden çoçugu var diye tüp denemişlerdi başkada dr gitmemişlerdi yıllardır kızcagız istiyodu kocası istemiyo diye drgidemiyodu ve sonunda hamile kalmış hemde kendiliginden çok güzel bi haber çok seviniyorum sanki kendim kalmışım gibi böyle haberleri duyunca allahım hiç kimsenin emegini boşa çıkarmasın

günaydınnnn evet şafak 4!!!!!!!!!!!!!!!!!

benimle şafak sayanlara çok teşekkür ederim.sizlerin bu şekilde benim yanımda olmanız çok güç veriyor bana.dualarım hep sizinle.

burpcum olsun sen ada'yla beni yalnız bırakmazsın,gelirsin,çok eminim.gelemeyenlerde hep yanımdasınız.

ptesi kimsleer yok eee
ne işler yapıyorsunuz sekerler...

bu ada hanımın da gelecegi yok yani

ben hiçbişey yapmıyorum,yan gelip yatıyorum.ara sıra sizlere bakıyorum gelen varmı die.gerçi ata leptopun tuşlarının bikaınıkoparmış çok rahat yazamıyorum ama okuyorum:)ada hanım assolist teyzesi,enson gelcek gibi.çevremdeki bütün hamişler doğurdu,ada erken gelicek die korkarken,zamanınıda geçiricek galiba.yarın doktor kontrolümüz var,bakalım ne durumda kızımız.büyümüşmü hiç merak ediyorum.gerçi artık büyümez dedi doktorumuz ama olsun:)

bu erkek milleti bazen ne kadar bencilleşiyor demek
ne mutlu ablana sabrının meyvesine kavuşmuş o da

günaydınnnn evet şafak 4!!!!!!!!!!!!!!!!!

benimle şafak sayanlara çok teşekkür ederim.sizlerin bu şekilde benim yanımda olmanız çok güç veriyor bana.dualarım hep sizinle.
.

hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin
son 4 biter gider ada prenses gelir hayırla sağlıkla

üzücü şeyler yaşamışsın kırılmışsın canım kıyamadım okurken
ama hayat böyle çetrefilli bir şey işte
bazen öyle bir an geliyor ki canından kopup can bulduğun
canını almaktan beter ediyor
hakkında hangi yol hayırlı olacaksa öyle olsun ilişkiniz inşallah
üzme sıkma canını sen gelecek güzel günleri düşün

denizim hemen özet geçiyorum tatlım sana bebeğimizin kesesini gördüm o zaman 5+1 günlüktü şimdi 6+5 günlüğüz salı günü kısmetse 7 haftayı bitirmiş olucaz...
.

oh oh maşallah büyümeye başlamız Allah nazarlardan saklasın

doğum gelmiş kapıya dayanmış daha ne yapıcaksın canım
tadını çıkara dinlen çok yorulucaksın çok:)

ben de tercih işini bitirdim çok ütopik oldu ama olsun
heryere giderimi de açmadım birbaşıma yeni bir macera kaldıramayacagım
olursa olur olmazsa yiyecek ekmeğimiz var nasılsa böyle de
bugün tercihler için işyerinden de izin almıştım
şimdi seminere kadar dinleneyim evde dedim
hava çok sıcak ezdi yordu beni yarım saatlik dışarıya işi

bugün aşılamamın onuncu günü
karnım ağrımaya başladı sanki
öff regl mi olcam yoksa

mavicim hamilesinn demek çok mutlu oldum canım ya Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin ben de cmt günü rüyamda doğurduğumu gördüm semraya yormuştum ama sana delaletmiş demek ki nasıl sevindim anlatamam

kızlar kaynatmışsın valla birazını okudum kalanını da sonra okuyacağım

sermestcim progestan ben de kullanmıştım dediğin gibi acaip baş dönmesi yaptı bende de dr aynı ilacı fitil olarak kullanmamı söylemişti o zaman yan etkisi olmamıştı hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz

tuanaycım evet ders çalışmak çok zor sen daha erken başladın benden demek ki ben şimdilik çok stres yapmıyorum bakalım sona doğru nasıl olacak

kızlar biz de cmt si Antep e gittik arkadaşlarla gece çok geç döndük iyi oldu ama gezdik alışveriş yaptık bol bol

selam kızlar ben doktora gittim geldim
kan değerim 657 olmuş 48 saat tam dolmadan 2 ye katlamış doktor çok güzel dedi
idrarda da 4-5 lökosit çıktı kendi kendini tedavi etmişsin idrarın tertemiz dedi:=)))))))))))))))
3 hafta sonra gel dedi ben de bekleyemem dedim o zaman 15 gün sonra gel dedi:)))))))
karne günü gidicem heralde
kan sulandırıcı iğne verdi kan pıhtılaşma testi yaptırmamıştım dedim gerek yok tedbir amaçlı veriyorum hiç bi zararı yok bebeği besler dedi

derin bi oooh çektim kızlaarr

bebingiiiim nbhn çok sağolun ben bu kadar sorunla 2.kez hamşle kaldıysam siz de kalırsınız umutsuz olmayın noluurrrr

bu arada döööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttt
ada canım benim sağlıkla gel

kızlar hepinizi çok seviyorum

mavicim gözün aydın canım artık için ferah olsun...ben tam 5+1 günlükken keseyi görmüştüm sende 15 güne kalmaz en fazla 10 güne görürsün keseyi...

mavicim ne güzel ya hiç beklemediğin anda hamile kaldın darısı bizim başımıza
canım sen bu ay herhangi birşey yapmış mıydın sadece preesed kullanmıştın galiba şu yumurtlama testini de kullanmışmıydın kalan testlerini özlem e verirsin artık:1rolleyes:

mavicim hadi gözün aydın iltihap falan yok sen bol bol su iç canım semracım admız geç gelsim ama güzel gelsin nbnhve tuanaycım allah sizede nasip etcek sermestcim hemen telaşlanma canım belkide tutunmasının belirtisidir inş öyledir 2gün daha dişini sık ve testini yap bizede müjdever

selam kızlar ne güzel muhabbetler olmuş maşallah ama benim hiç halim yok okuldan gelince evi toparldım süpürdüm derken yoruldum dünden kalan bulaşıklar falan vardı onları topladım ....

denizcim seni gördüm çok mutlu oldum yeniden aramızda görmek çok güzel... can sıkıcı olaylar yaşamışsın ama ne yapalım baba sonuçta , bazen yaşlandıkça ne yaptıklarını bilmiyorlar diye düşünüyorum sende canını sıkma...

bebingim sende gelmişsin hoş geldinnnnnnn:)))

mavişim çok sevindim ya demek yerleşiyor yaramaz iyice... hadi inşallah darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…