Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dışarısı çok sıcak yanıyor ist bizim ev buz gibi dışarı çıkıyorum ortalık yanıyo eve zor atıyorum kendimi bahçe bile sıcak bugün bunaltıyo adamı çay yapcam hadi gelin

bebingim yıldönümünüz kutlu mutlu bebişli olsun canım:))))
ben de bugün yıldönümümüz yazdıktan 3 gün sonra hamilayim dedim senin yumurtlama zamanın sanırım çalış canım benim gelecek inşallah

nbhn cim bu ay sadece preseed yaptım ovulasyon testini denedim ama çift çizgi göremedim hiç çok dandik bendekiler kalitesiz sanırım
sadece 1 kez de preseed kullanmdım
ama doktor enfeksiyon var diye antibiyotik vermişti onu kullandım belki bi faydası olmuştur
eşim de arı sütü poleni deniyodu
işte bi de size dediğim ilaç vardı ace plus selenyum
bi de bu ay biraz rahattım sanırım pco var önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırıcam diye önümüzdeki aya umutluydum

darısı başına canım tez zamanda sağlıkla inşallah
preseed deneyin ama

özlem anacım
testlerim var az kaldı ama idare eder bi de preseed
çok hamile havasına girmiym bişi olur diye de korkuyorum ama
gelirsen bu tarafa verebilirim canım benim
testler çok dandik pek işe yaramaz sanırım ama yumurta takibiyle preseed çok mantıklı

ohhh ne güzel çaylar demlenmiş içiliyor valla bana uyardı yakın olsaydın zaten dışarısı beni hep çağrır ta ki hava soğuyana kadar:)))

bebingim kutlu olsun canım nice güzel yıllara...... rabbim mutluluğunuzu kat kat artırsın inşallahhhh...

eee mavişim değer 657 olur tabi ana baba memur olunca:))) hanaaaa sanırım bebişte öyle olacak baksana değere...

canım ya aslında senden almayı isterim beklemek için zamanım hiç yok çünkü bugün 13. günüm ama nasıl gelirim nasıl alırım bilemiyorum, ne kadar dersen o kadarda veririm ama gelme imkanım hiç yok... ortak tanıdıklarda yok olsa öylede olurdu... açıkçası ben bu preseedin işe yarayacağını bilseydim senle beraber alırdım ne bileyim ben ya (( neyse canım ya herşey kısmet varsa preseedle de preseedsizde olur ne yapayım....

özlemcim ben de 1 kere kullandım
vesile oldu belki de
13.günse hemen kullanman lazım
ama zaten sizde sperm sorunu yok ki artık:))))
neyse sen düşün taşın gelebilecek gibi olursan haber ver veririm sana
hiç bişey de istemem canım o bi işe yarasın da değeri hiçbişeyle ölçülmez
olmazsa bi daha ki ay kullan dicektim ama tüp yapılacak di mi bi daha ki ay????
sen ver kararını özlem ,tabi olacaksa bu bi vesile ve olunca da iş bitmiyo aslında amaaaan ne biliym kafam karıştı

olmazsa da burdan birine yollarım

işe yarayacağını bilsem bu kadar beklermiydim özleeeemmm
nasip işte olacaksa onsuz da olur ama illa stres yapıp uğraşıcaz ya
denememiz lazım:))))

ay inşallah dediğin gibi sorun olmaz canım ve bizede bebişimiz gelir ... valla senden sonra umutlanmadım desem yalan olur... evet önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bakalım.. ya evet aslında bir vesile işte ne bilelim yarayacağını belkide ondan değil zamanı gelmeişti ne bileyim ya...
evet sağlıcakla olsunda memur olsun değil mi:)))

bebingcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım belki mavinin dediği gibi sizinde bebişiniz bu ay gelir ben çok ümitliyim artık topiğimizden gelsin bebişler

denizcim hoşgeldin canım çok özledim seni canım babanla aranızda geçenlere üzüldüm canım biraz kafanı toparla daha sonra konuşur halledersiniz ama zamana ihtiyacınız var tabi bu süreçte de sıkma canını yeni eviniz de hayırlı olsun canım güle güle oturun

semracım şafak 4
daha önce de anlattığım gibi cmt si günü rüyamda hamileymişim normal doğuracakmışım diye görüyorum ağrılarım başlıyor dr yetişebilecek mi acaba diye endişeleniyorum uyanınca eşime anlattım semra bugün doğuruyor galiba dedim ama maviş hamileymiş
canım inşallah ağrısız sancısız kolayca doğurursun dualarımız seninle

mavicim endişelenmeyi bırak biraz rahat ol lütfen herşey çok güzel olacak senin de doğuracağın günü sayıcaz inşallah
Allahım nolur bizde mavişin arkasından gelelim öyle sık hamile haberi alalım ki hangimize sevineceğimizi bilemiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…