Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar profilime 2 tane fotoğrafımı ekledim beni merak edenler bakabilir birkaç güne kadar silicem haberiniz olsun face ime de birara ekleyeyim sizleri

özlem şekerim paket yapıym iyice de dolmuş falan vardır eşim versin
üstüne eşinin adını yazarız iş yerine verirler olur mu????
olur dersen yapabiliriz
kim anlayacak ne olduğunu
dolmuş varmıdır hergün burdan???

yine cok cıtır cok seker bir arkadas nbnh
süper valla bu topikin kızları bi alem ya
gercekten cirkin sansı versin Allah

sağolun canlarım
hep birlikte nice yıllara
benim reglim biteli bikaç gun oldu bakalım eşimde kullaanalım preseed diyor ama ben yapamam ya

ben geldim canlar
seminerden sonra arkadaşlarla az takıldık dışarda
hem sıcak hem topuklu ayakkabı mahvetti beni
üzerine bir de bindiğimiz taksinin şöförü sinir etti
ne biçim insanlar var ya adama diyorum şurayı dolaşmadan gidelim kestirmeden
bir çıkış yaptı yol mu var hadi tarif et nerdeymiş o yol bilmem ne
çocuk azarlıyor sanki dedim ne bağrıyorsunuz müşteri olarak yolu söylemem hakkım
e hadi diyo söle bakalım sağdan mı soldan dalga geçer gibi
adamın yanında oturmasam tutamaz ağzıma geleni söylerdim
yol da sapaydı inemedik yoksa durdurup inecektim aşağıya
deli gibi de hızlı sürdü manyak acayip sinirlerim boşaldı içimde kaldı ya
plakasını aldım yarın eşim taksiciler odası mı ne varsa şikayet edecek
insanlarda ne saygı kaldı ne anlayış gelmiş kaç yaşına adam olamamış
karşısında kızı yaşında bayanlar adamın hadsizliğine bak
ayy ben böyle sinirimi kusamayınca içimde beni yiyip bitiriyor sempatiksalakcinni
neyse aman ya Allaha havale..

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar

nice senelere huzurla mutlulukla erin inşallah tabiiki evlatlarınızla:CüvCüv:

canım çok sevindim değerin ne güzel artmış maşallah idrardaki mikropları da atmışsın
şimdiden güçlü başladın demektir bebeğini kucaklama maratonuna
Allahım hayırla sonuna erdirsin darısı bizlere inşallah

canım ne biliyim bugün biraz karnımda ağrılar olunca ümidimi yitirdim gibi
nasip yine de belli olmaz her türlüsüne hazırlanayım da gerisi Allaha kalmış
iki gün sonra testini yap demişsin test günüm cumartesi
ondan önce regl olmazsam eğer idrarda bakmayı düşünmüyorum
sürekli kırmızı tek çizgiyi görmekten nefret geldi o testlerden
tek atış kan testi yaptırırım çıkarsa çıkar çıkmazsa da canı saolsun ne edem:)

kızlar profilime 2 tane fotoğrafımı ekledim beni merak edenler bakabilir birkaç güne kadar silicem haberiniz olsun face ime de birara ekleyeyim sizleri

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın

mavicim nasılsın
nursimcim senin pabucun hemen damam atıldı sanma sakın sende hep aklımızdasın sadece
heyecanlandık birkaç gune artık birlikte devam eidcez haftalarını zı sayıcaz

sermestim maalesef dolu o insanlar etrafta
boşver bende senin gibi kendimi yerim boyle durumlarda
iyiki tartısmadın ama

az kaldı sıra sende inş. sendende guzel cevaplar alrız

sermestim maalesef dolu o insanlar etrafta
boşver bende senin gibi kendimi yerim boyle durumlarda
iyiki tartısmadın ama

az kaldı sıra sende inş. sendende guzel cevaplar alrız

sorma ya etrafta adam kalmamış artık
inş sıra gerçekten bendedir inş müjde vermek nasip olur
ama karnımda garip ağrılar var ya ona da canım sıkkın zati

agrıları takma mavidede bi sürü agrı vardı o belli olmaz canım

2.yılımız bitti
cok yorgun bigun gecirdim bi plan yapmadık o yuzden
ben cok onem vermem zaten hoş birkac sey yeter çiçiek hediye bi sarılmak tamam bana
özel planlar olmaz bizde
elvlilik öncesi birlikteliğimizi sorarsan 10.yılımız bu sene onuda yazın kutlıcaz ona belki bi hoşluk yaparız

Bebing,tatlım bu güzel gününüz kutlu ve mutlu olsun.Yeni yılınız dolu dolu sağlıkla geçsin inşallah...Ama bu özel gecede senin ne işin var buralarda yahu???

Bugün,Çeşme,alaçatı,karaburun,mordoğan ve sonunda pestilim çıktı ki nasıl sıcaktı hva.herkes kendini serin sulara atarken,ben büyük bir keyifsizlikle onları seyrettim...

Kızlar,3 gündür yeğenim burada.Halalık nasıl güzel bir duyguymuş,insan kucağına almadan hissedemiyormuş meğer.Yedim bitirdim onu,öyle tatlı ki,5 aylık sıpa,etrafa gülücükler saçıyor.Masmvi gözler,sapsarı saçlar,tam bir şirinlik abidesi...Resmen aşık oldum ben tatlı kuzuma...

preseedi bence denemeyen hatunlar bir denesin.Erkek kaynaklı infertilitede etkili bir ürün.Ben denemiştim 2-3 ay ama çok da düzenli değildi açıkçası.Ama Mevlam vermeyi istedikten sonra,gerisi bahane....

Sermest,umutsuz olma sakın..Karnında ağrıyabilir,ya da hiç ağrımayabilir.Belirtilere hiç ama hiç takılma.Zaten çok az kaldı,belki de minik kelebeğin içindedir...Senin için dua ediyorummmm...Olacak inşallah....

semra,semra,semra bak fıstık,adımızı doğum anında söylemeyi sakın unutma olur mu tatlım,çok ama çok heyecanlıyım.ıstanbula ilk gelişimde Ada'yı ziyarete geleceğim kısmetse...Dualarımız seninle,çok kolay olacak inşallah...

Mavicim,seni bir kez daha tebrik ediyorum,sonuçların da çok güzel çıkmış.Artık sancılı ve kaygılı günler çok geride kaldı...Rahatla.Anne adayı hamileliği nasıl geçirirse,bebeğin kişiliği üzerinde o kadar etkisi varmış...Huzura er artık tatlı kuşum,senin için çok güzel günler başlıyor...

Sevim,şu saatlerde kaynananı göndermiş olmalısın.ıyice bak,otobüse bindi mi,koltuğuna oturdu mu :) Artık sen de er huzura.Hem tedavinin başlamsına ne kaldı şurada.Hamile kalacaksın,başka yolu yok...Seni de hamiş bırakacağız inşallah....

Burp,senin fındık kurdunu yıkadınız mı bugün,insanın içine katası geliyor yahu,kimbilir teyzelik ve halalık bu kadar güzel bir duyguysa,ANNELıK nasıldırsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…