Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NBNH,cnm sen hangi bölüm mezunusun,hangi alandan gireceksin kpss'ye.Hayatımız hep sınav,umarım bütün sınavlardan geçeriz....

daha taze gelin sayılırsın sen de canım nice senelere inşallah biz de üçü devirdik geçen
zaman su gibi akıp gidiyor valla ne zaman evlendim de üç sene geçti anlamadım

Bugün,Çeşme,alaçatı,karaburun,mordoğan ve sonunda pestilim çıktı ki nasıl sıcaktı hva.herkes kendini serin sulara atarken,ben büyük bir keyifsizlikle onları seyrettim...

oh oh ne güzel yerleri gezmişin ay nasıl denize giresim var benim de bugünlerde

Allah razı olsun canım dualar için..dualar dilekler müşterek zaten.
inş bakalım o kelebek konsun yeter ki gerisi dert değil

kızlar izninizle ben çıkıyorum çok yorucu birgündü benim için
dinleneyim biraz erken yatayım bu gece de sabah işe dinç gideyim
öpüyorum herkesleri sağlıcakla kalın

Öslemim,kuşum,çok ösledim ben seni:1hug:Yawrucum,şu dolmuşcuyu bulda kız göndersin sana,sen de bir kere kullan,hamiş kal,sonra bana gönder,ben de bebinge...9 kullanımlık sanıyorum,haydi hep birlikte hamile kalalım...:CüvCüv:

Bu arada,NBNH resimini gördüm tatlım ve bence harikasın.Bizim topik,seçmece topik,bir tanemiz de güzel olmasın hani,ama namümkünbayanssulusmile

tuanayım döktürmüşsün canım ya
napıyım işte burdayım bi yandan bilgisayarda calışıyorum biyandan laf yetiştiriyorum

tuanay canım çok sağol
ayrıca kızlara da haber vermişsin demekki çok benimsemişsin çok sağol canım darısı tez zamanda başına inşallah

bebingim preseed kolay kullanılıyo deneyebilirsimn bi zararı olmaz ne çıkar denesen????

hastaneye gittim iğnemi yaptırdım karından bundan sonra eşim yapıcak öğrendik:))))
nursim senin iğneden mi acaba bu çok yakıyo
clexan gibi bişi adı tam hatırlayamadım 0.2 ml miş
acayip yorgunum hamilelikten değil de bugün çok stres yaptım doktor 10 30 da geldi, ben 8.30 da ordaydım eve gel git tahlil sonuç hep hasta
VALLA NASIL SIKTIYSAM KENDİMİ YARULMUŞUM

canlarım çok öptüm
sermest güzel haberler yakın inşallah benim de her yerim ağrıyodu hatta bi gün aynı adet gibi ağrı oldu
sevinmiştim adet düzene giriyo diye
kızlar inşallah güzel haberler verip alıcaz hepimiz

iyi uykulaaarr

tuanay 9 kullanımlıktı ben 1 ini kullandım ama daha 10 kullanımlık var bendeki ayrı ayrı değil diş macunu gibi tek tüp
valla kim isterse gönderiym kızlar
özlemin zamanını geçirirsek size de yollarım kargoyla

bebing uzun bi şırınga gibi bişi var içine sıkıyosun
anlatırken çok iirenç geliyo ama
onu da kendine sıkıyosun
aaay yeter anlatmıcam ama dana bence
doktorlar tüp bebeğe bile başvurmadan 6 ay deneyin diyolar

mavicim benim adetlerim 35 günde oluyor ya o nedenle yumurtlama günüm 20. güne falan denk geliyor eşime dedim cmt alırız dedi , 5 ile 9 arasıymış yumurtlama günüm baktım netten ... nasıl kullanacağım ben onu ?

sermestcim canını sıkma sen ne olur o belirtilerin hepsi bebişin ayak sesleri de olabilir:)))
taksiciyide boşver ya hadsiz insan çok malesef ve malesef gün geçtikçe artıyorlar

tuanayım canım benim bende seni çok özledim ... mavideki sihirli kutu çıkarsa hepimizi hamiş bırakır :))) tabi gönderirim neden olmasın düşünsene gerçekten öyle olurmuş :))))

NBNH canım ya sende çok güzelsin maşallahhhhhh ..... valla bu topiğin kızları çok güzel hele 1-2 si varki erkek olsam hiç bırakmazdım peşlerini ama ısrar etmeyin itraf etmem :)))

burpum minik urazı yıkadınız mı ayyy ne zevkli bir iştir değil mi? rabbim sana da bizede kısmet etsin inşallah...

semraaaaaaaaa canım nasılsın ay ADAcık inatçı çıktı gelmiyor valla sevdi karnını demekki annesi ona çok güzel bakıyor... dualrım seninle canım rabbim inşallah kolay bir doğum nasip eder...

geldim kızlar sonunda gönderdim ön koltugu istedi yok dedim sen ortalara oturki senin sgın solun belli olmaz bizim ordan gecerken ben bi inem dersin geri gelirsin sonunda gittti

bebingim canım nice güzel ve saglıklı huzurlu bol kazançlı mutlu ve bol çoçuklu seneler dilerim senye kucagında bebeginle girersin yıl dönümüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…