Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim gönder özleme ilaçları kullansın bence bu presed ne işe yarıyor yumurtlamayımı çogaltıyor ben de alsammı işe yararmı benim yumurtlamam düzgün ama eşimde bütün problem

semra seni çok merak ediyorum nasıl bir telaş ve koşuşturmaca vardır şimdi sizin evde gidecekler falan hazırlanır oy oyyyyy ya rabbim bende böyle bir telaş yaşayayım ne olur:Saruboceq:

sevimcim bu zaten yumurtlama için değil spermleri koruyor ve hızlandırıyor yani yardımcı onlara bence seninde işine yarar .....

ayyy sevimcim ağzından bal damlıyor inşallah bende derim canım benim ....... ve sırayla hepimize nasip olur inşallahhhhhhhh..........

sevimcim bu zaten yumurtlama için değil spermleri koruyor ve hızlandırıyor yani yardımcı onlara bence seninde işine yarar .....

aaaa bilmiyodum bak benim denemedigim şey kalmadı diyorum bende böbürlene bböbürlene tüp tutmazsa denerim belki ne kadar fiyatı internettenmi alıyorum mavisen bilirsin canım sen almışsın içimizde bide tüp tutarsa benim ilaçlarda size feda olsun kızlar kıyı emniyette kaptanlık yapan bi arkadaşım var ondada sorun var kocası varikoselden ameliyat oldu ama tık yok spermler aynı o da tüp deneycek onada dedim ilaçları dr aynı yazarsa veririm diye hadi inş hiç birinize gerek kalmadan hamile kalırsınız tabi bende

gönderdim tuanayım gelmez artık şoföre dedim sakın bırakma inş canım benide bırakın hamiş artık hak ediyomuşum pisiklokta rapor verdi hamileligi hak ediyor diye 6senedir hak etmemişim demekki

iyi geceler kızlar özlemcim tuanaycım bizim minki çerezi yıkadık bugün vallaha ben ablamın ilk çocuğunda bebek yapmayı 4 yıl ertelemiştim şimdi utanmasam korunacağım tamam teyze olmak çok güzel bebek çok tatlı ama tedaviden beri beni çeviren pembe bulutlar bir anda dağıldı ve eski ben geri döndüm anaaa ben çocuk sevmiyorumki çiş kaka ye ağla kus gazını çıkar sıkılırım ben ((( gene o bencil duygularım geri geldi ki siz bilmezsiniz ben hep forumlara girerdim çocuk isteyen kadınları göreyimde gaza geleyim diye çocuk istemek için doktorlarım beni uyarırdı hemen hamile kalmalısın diyede ben 4 yıl öteledim ( allah biliyor demekki işini evime geldiğimde kendimi şükrederken buldum hanaaa elimizde negüzel bir nimet varki kocayla başbaşa gez toz gel keyfim gel :)))))
içimdeki canavar gene uyandı haman tanrıııııııııım ben cocuk isteyen normal bir hatun olanakadar neler çekmiştim hemen kendime gelmeliyim evliliğimin 8. yılı ilişkimizin 15. yılı gezdim tozdum tamam artık kocakarı olacam neredeyse 32 yaşımdayım allah allaaah saçmalama burp kızlar kızın bana

mavicim gözünaydım anacım bebişide 657'ye bağladın :)
bebingim yıldönümünüzü tebrik ediyorum tatlım ben sizin bukadar yeni olduğunuzu bilmiyordum sen kendini rolantiye almakta haklıymışsın ben boşuna üzerine gelmişim anacım senin
sevimcim anacım kaynanan hazır gitmişken onun dairenin duvarını yıktırda senin daireyi biraz daha genişlet :))) geline kalpten gider vallaha :)))
nbnh resimler çok güzel tatlım bir tanesi şirincedenmi?
kızlar benim kaynana bizi preseedle tanıştırdı sizler birer birer hamile kalırsanız vallaha ona bir daha söz kaynana muamelesi yapmayacağım ::))))

mavicim gözünaydım anacım bebişide 657'ye bağladın :)
bebingim yıldönümünüzü tebrik ediyorum tatlım ben sizin bukadar yeni olduğunuzu bilmiyordum sen kendini rolantiye almakta haklıymışsın ben boşuna üzerine gelmişim anacım senin
sevimcim anacım kaynanan hazır gitmişken onun dairenin duvarını yıktırda senin daireyi biraz daha genişlet :))) geline kalpten gider vallaha :)))
nbnh resimler çok güzel tatlım bir tanesi şirincedenmi?
kızlar benim kaynana bizi preseedle tanıştırdı sizler birer birer hamile kalırsanız vallaha ona bir daha söz kaynana muamelesi yapmayacağım ::))))

saçmalama burpppppppppppp bende öyle diyodum ben kim çoçuk dogurmak kim ben çoçuk bakamam diye ama bak şimdi kim ne derse onu yapıyorum gitmedigim dr gitmedigim kapı denemdigim şey kalmadı belkide allah bana kızdı oyüzden vermiyo diyorum bazen en son kom şum gel sana ben bi bakayım ben ebeydim köyde dedi koca karı fösülemesi nerdeyse onu bile yapcaktım hayatımda hiç hacıya hocaya inanmayan ben nerdeyse hocaya bile gitcektim yapma gözünü sevem kendine gel minicik bedenin yanında yatması senin kokunu arması gibi bir duygu yok inan bana 2aylıkken alıp 9yaşına kadar büyüttügüm bir kızım var şuan almanyada bazen onun kokusunu özlüyorum oda benim belkide diyodum ben anneligi dogurmadan tatım ben büyüttüm allah isteyene versin çok büyük konuşmuşum çok rabbim beniş affetsin

kızlar hepinize iyi geceler umarım benim eski halime dönmem geçici bir durumdur yarın uyandığımda kendimi gene bebek isterken bulurum yada hiç olmayacaksa böylesi iyi heralde her zaman için için bünye kedi uzanamayacağı ciğere mundarmı diyordu acep ?

onun dairesi yıktırıyımyda 400 hanelik köyüde alıp başıma çöksün dimi yok anam 140metrekare daire bana yeter 1karı 1koca zaten kocam diyoki ev keşke biraz daha küçük olsaydı kolay kaçamazdın diyo hihoyyyt

klava:
allah sana dördüz versin inş herbi taraftan biri aglasın emiiiiiiiiii

bende gidip yatam adm gene koltukta tv seyerederken uyudu yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk ya bu adm yastıgı karşıdan görüyo uyuyo bu bebek nasıl gelcek bide bana buz dolabı diyo bide diyoki kızlarla yazışarak bebk olmaz söyle onlara bu ekip işi eskiden leylekler getiriyodu şimdi karı koca çalışması lazım diyo sizde gidin çalışın bizimki uyudu sizbari fırsatı kaçırman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…