ee hadi gözün aydın canım ne diyelim allah kavuştursun:))))
sevimcim bu zaten yumurtlama için değil spermleri koruyor ve hızlandırıyor yani yardımcı onlara bence seninde işine yarar .....
Sevim,şu saatlerde kaynananı göndermiş olmalısın.İyice bak,otobüse bindi mi,koltuğuna oturdu mu :) Artık sen de er huzura.Hem tedavinin başlamsına ne kaldı şurada.Hamile kalacaksın,başka yolu yok...Seni de hamiş bırakacağız inşallah....
iyi geceler kızlar özlemcim tuanaycım bizim minki çerezi yıkadık bugün vallaha ben ablamın ilk çocuğunda bebek yapmayı 4 yıl ertelemiştim şimdi utanmasam korunacağım tamam teyze olmak çok güzel bebek çok tatlı ama tedaviden beri beni çeviren pembe bulutlar bir anda dağıldı ve eski ben geri döndüm anaaa ben çocuk sevmiyorumki çiş kaka ye ağla kus gazını çıkar sıkılırım ben((( gene o bencil duygularım geri geldi ki siz bilmezsiniz ben hep forumlara girerdim çocuk isteyen kadınları göreyimde gaza geleyim diye çocuk istemek için doktorlarım beni uyarırdı hemen hamile kalmalısın diyede ben 4 yıl öteledim ( allah biliyor demekki işini evime geldiğimde kendimi şükrederken buldum hanaaa elimizde negüzel bir nimet varki kocayla başbaşa gez toz gel keyfim gel :)))))
içimdeki canavar gene uyandı haman tanrıııııııııım ben cocuk isteyen normal bir hatun olanakadar neler çekmiştim hemen kendime gelmeliyim evliliğimin 8. yılı ilişkimizin 15. yılı gezdim tozdum tamam artık kocakarı olacam neredeyse 32 yaşımdayım allah allaaah saçmalama burp kızlar kızın bana
mavicim gözünaydım anacım bebişide 657'ye bağladın :)
bebingim yıldönümünüzü tebrik ediyorum tatlım ben sizin bukadar yeni olduğunuzu bilmiyordum sen kendini rolantiye almakta haklıymışsın ben boşuna üzerine gelmişim anacım senin
sevimcim anacım kaynanan hazır gitmişken onun dairenin duvarını yıktırda senin daireyi biraz daha genişlet :))) geline kalpten gider vallaha :)))
nbnh resimler çok güzel tatlım bir tanesi şirincedenmi?
kızlar benim kaynana bizi preseedle tanıştırdı sizler birer birer hamile kalırsanız vallaha ona bir daha söz kaynana muamelesi yapmayacağım ::))))
kızlar hepinize iyi geceler umarım benim eski halime dönmem geçici bir durumdur yarın uyandığımda kendimi gene bebek isterken bulurum yada hiç olmayacaksa böylesi iyi heralde her zaman için için bünye kedi uzanamayacağı ciğere mundarmı diyordu acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?