Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım...burp valla sabaha kendine gelmiş şekilde uyan tatlım yeteri kadar gezip tozmuşsun eşinle allah bu nimetinde tadına bakmayı nasip edecek yakında....

nbnh cım çok tatlısın canım valla bende özleme katılıyorum...

tuanayım gezmiş tozmuş baya yorulmuş ama sayfalarıda doldurmuş...

mavicim herşey yolunda çok şükür rahat ol canım ne kadar stres o kadar bebişe zarar benim iğnem 500ml proluton depot canım bugün drla görüştüm progestan 200içicem bundan sonra günde 3 tane...

bebingim bende kutluyorum yıl dönümünüzü tatlım...ama bende sanki daha fazlaymış gibi biliyodum...

özlemcim al da şu preseedi sende buay hamiş kal inş...topic patlama yaşasın...

sevimcim gözün aydın canım kaynanadan kurtulmuşsun...şimdi sırada tedavi var inş allah sanada ikizler versin...

sermestcim rahat ol canım benimde karnım son zamanlarda ağrımıştı inş bebişin geliyodur ondan ağrıyodur canım...

haaaa bu arada mavi biz seni ne zaman görücez...

ha melekcim atlamışım seni sende esmer bi çıtırsın canım...ama inş en kısa zamanda o göbeğin kocaman olur...

ben yatıyorum fıstıklar kendinize ii bakın yarın görüşürüz by by....

arkadaslar ben geldim ama öldüm bittim yorgunluktan morelsizlikten iki arada kaldim kizlar kafam o kadar doluki dokunsaniz alayacagim bugün annemle babamla tartistik üstünü bide esim sormayin gitsin vallaha

özelemcik kullan su preesdi ihmal etme sakin bakarsin tüp bebege gerek kalmaz bile hamile kalirsin tatlim vallaha süper olur hemde

tuanaycigim allah yigenini anali babali halali büyütsün canim insallah sanada en kisa zamanda öyle bir bebis nasib etsin

canlarim ben yatiyorum hepinize iyi uykular yarin size olup biteni detayli anlatirim buarada semracigim safak 3 ayyyy az kaldi adacik geliyor

kızlar okudum ama yazamıcam hepinizi seviyorum.özlemcim merak etmetatlım,biz şuan iyiyiz,bekliyoruz işte,yarın dr kntrolüm var öğleden sonra 3de.gelince yazarım.bebingim,nice mutlu senelere!!

Evettttttttttt veeeeeeeeeeeeeeeeeee

Şafak 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet semracım şafak 3
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın bizim için de dua etmeyi unutma canım

tuanaycım ben 9 Eylül çalışma ekonomisi mezunuyum yaş 32 olunca kpss ye sadece genel yetenek genel kültür ve ingilizceden gireceğim canım sen hangi okuldan mezunsun sen bölüm derslerinden de girecekmisin

kızlar fotoğraflarıma güzel yorumlar yapmışsınız teşekkür ederim o sizlerin güzelliği ben de sizleri görmek istiyorum hadi ekleyin fotolarınızı da görelim birbirimizi
burpcum evet fotolardan bir tanesi şirince geçen yaz gitmiştik diğeri de Adana

burp cum bazen ben de senin gibi çocuğumuz olmadığı için şükrediyorum yalnız değilsin mesela haftasonu Antep e 4 aylık bebeği olan bir arkadaşla gittik bebek çok ağlamadı ama durmadan yer bulup emzirdi altını değiştirdi biz eşimle keyifle gezdik zor iş valla ama böyle sürümeyi bile istiyoruz maalesef

kızlar dün akşam papağan aldık sonunda sultan papağanı çok şeker ama petshop daki adam kafese koyarken kuşun kanadını kanattı canımız sıkıldı ilk günden hayvancık yaralandı bakalım konuşturabilecek miyiz bebeğimiz olmadı ama papağanımız oldu artık

sevimcim sana da Allah kavuştursun demelimiyim bilemedim gözün aydın kaynanan gelene kadar umarım bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…