Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam sekerlerrr
nbnh sultan papaganı cok tatlı oluyor acayip evcimen hemde kafanızda omzunuzda gezer
artık bebeğinizde olsun inş.

cok teşekkürler canlarım...

siz deneyin baska hamile kalan olursa bende deneyecegim kızlar

burpum ben sana sonuna kadar katılıyorum uzaktan hersey guzel ama hayatın altust oluyor banyo yapıcak fırsatın kalmıyor ki kokusu sevgisi baska tabiki ama zorlugu ne olaccak umarım sabah fikrin degismiş olur cunki bi yandasın var.

3 gun kaldı demekkk
bugun kontrol e gitmişken dogurusun belki canım
sabah uyandıgımda bugun dogurmussun gibi geldi ama bilemedim valla
bu kız gelmicek herhalde

evet bebingcim papağanımız çok şeker alışmasını sabırsızlıkla bekliyoruz bebişimiz de inşallah gelir çok bekletmeden

canım sen nasılsın neler yapıyorsun

kimseler yok bu öğleden sonra nerelerdesiniz...

sevimcim gözün aydın diyorum çok şukur yolladın
parti mi veriyorsun suanda acaaba

tabi sevimcim sen işlerini hallet o öyle gelsin ayy bak ne güzel aman ne işi var falan diye yanıtlamadın sende gizliden seviyorsun demek :)))
ayy inşallah olur sevimcim ya valla sözünü tuttum gittim çalıştım:asigim:
evet sende dene bakalım bende bugün burada başka bir topik gördüm preseedle ilgili girip bir okuyayım bakalım ne diyorlar ... arkadaşında bizden desene rabbim inşallah nasip eder canım benim...

valla burpum ne yalan söyleyeyim bazen bana da öyle geliyor çişi mişi geçtim yemek yedirmesi çok zor ya hele 2-3 yaş tam işkence... ama birde dönüyorum bakıyorum ki yooooooooook benim anne olma zamanım geldi de geçiyor diye düşüüyorum yani dengesizin önde gideniyim ama maşallah sende beni aratmıyorsun kocişle gel keyfim gel ha!!! görürsün sen olunca sevimin dediği gibi allah sana dördüz nasip etsinde her yerden zırlasınlar:)))

ay sevim allah iyiliğini versin senin kocişin öyle demek ha!!! biz kendimizi kurtaralım değil mi:))))

nursimcim inşallah canım ne çok istiyorum bir bilseniz artık zamanım geldi ve ben kafayı yemek üzereyim geliyorlar soldan soldan.....
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik kontrolün ne zaman?

selamlarr
sıcak bunlatıcı daraltıcı bir iş gününü bitirdik
ama ne bitirme kendimden geçtim resmen
daha dinlenemeden şimdi doğru seminere
şu kısacık vakitte girip bakayım dedim ne var ne yok
benim karnımın ağrısı devam ediyor az az bir de şişti sanki biraz
az önce merkezden aradılar yokladılar hemşirem saolsun motive etti beni
çok zor oldu tedavi sürecin inşallah güzel haberini alırız dedi
çok heyecanlıyım senin haberini beklerken dedi
açıkcası hem şaşırdım hem sevindim hem hoşuma gitti
ben biraz fazlasıyla dışınad tutmaya çalıştım kendimi
ama şimdi böyle heyecanlı heyecanlı konuşunca o
benim de içim bir tuhaf oldu az da kaldı cumartesiye
ama karnım niye ağrıyor yaa bozmasın moralimi
azcık umutlanmak bari hakkım olsun dimi
gece görüşmek üzere dostlar ben kaçıyorum izninizle

canım iğneler acıtır ama bebeğin için değer napcaksın Allah kolaylık versin
karın ağrım ilginç valla bugün de karnım şişti sanki
öf kendimi incelemeyeyim diyorum ama elde değil illa ki aranıyor insan

sermestcim canını sıkma sen ne olur o belirtilerin hepsi bebişin ayak sesleri de olabilir:)))
taksiciyide boşver ya hadsiz insan çok malesef ve malesef gün geçtikçe artıyorlar

inşallah canım öyledir dileğim o
taksiciyi de şikayet ettik zaten:)

burp şaşırttın beni :)
bazen kendi kendimize ne kadar ilginç savunma mekanizmaları geliştiriyoruz diymi
ama sen yine de şakacıktan da olsa deme böyle dua saatine denk gelir mazallah:)
hem ne güzel anne olacaktır senden kimbilir

sermestcim rahat ol canım benimde karnım son zamanlarda ağrımıştı inş bebişin geliyodur ondan ağrıyodur canım...
inşallah canım nasıl bir ağrıydı tarif etsen de umutlansa bu fakir:)

arkadaslar ben geldim ama öldüm bittim yorgunluktan morelsizlikten iki arada kaldim kizlar kafam o kadar doluki dokunsaniz alayacagim bugün annemle babamla tartistik üstünü bide esim sormayin gitsin vallaha

kıyamam sana canım üzme tatlı canını hayatta her acı her üzüntü gelip geçici
tek sahici olan kendimiziz değmez kendini yıpratmaya zaman bırak güzelim

brup sana beduam insallah 4dütüz olurda görürsün gününü:)))

melekcim bu bedduadan ben de bolca istiyorum:)
eskiden beri hayalim ikiz çoğul gebelik
aşılamaya başlarken de sırf o yönden umutlu mutluydum
çoğul olma şansı var diyorlar diye
ama gel gör ki tek yumurtayı zar zor büyütebildik
ona da şükür ne diyelim dileğim o tutsun da melek olup gelsin annesine

Evettttttttttt veeeeeeeeeeeeeeeeeee

Şafak 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

semra şafaklarımız bir inşallah birlikte kavuşuruz yavrularımıza
ben de cumartesi sonuç alacagım nasipse

ayy çok severim kuşları benim de papağanım var çok şeker oluyorlar
mümkün olduğunca korkma çekindiğin hissini verme ona
kapısını sürekli açık tut odanın kapı pencereleri kontrollü olsun tabi kaçmasın:)
etrafı tanısın incelesin sonra keşiflere başlar eline yem yeşillik alıp yakınına tut
ona tav olabiliyor bazı kuşlar
ay belki biliyorsundur sen de alıştırma taktiklerini ders verir gibi oldum gene
affet öğretmenlikten alışkanlık işte :)
yalnız ben cennet ve sultan papaganları konusmuyor diye biliyorum
benimki anca ıslık ses taklitleri yapıyor
daha bisürü kuş var bende kuşbazım ezelden çok severim
inşallah çok güzel dost olursunuz

meleğim keşke dediğin gibi olsa canım hiç gerek kalmadan gelse meleğim ....
sen neden üzgünsün canım ne oldu kıyamam ya....

NBNH canım papağanınız hayırlı olsun konuşturursun inşallah, yaralandıysa bize getir eşim veteriner hekim:)))
ya o çocuklar bizi bazen deli ediyor ama kendi çocuğumuz sabrı öğretir gibi geliyor:)))

semraaaaaaaa geldin mi şeker sonları okumadım daha:))
nasılmış benim pamuk kızım , ne zaman gelecekmiş annesi? yoksa yerinden memnun mu:)))

bebing kuşummmmmm nerelerdesin sormuşsun ama gitmişsin sanırım:))) bebiş hakkında fazla konuşmayalım yoksa biz diğer güzelliklerden bahsedersek çocuksuz kalırız...

KIZLARRRRRRRRRR sizlere bir şey danışmak istiyorum eşim perşembe günü dr a gidelim diyor hem bakalım yumurta falan var mı diye diyor ... eğer öyleyse ve büyüdüyse çatlatma iğnesi yaptırsam mı mavişimdende preseedi alsam faydalı olur mu acaba ya.... ya da hiç gitmesem mi ne olursa olsun nasılsa haziranda tüp yaptıracağım mı diye düşünsem(( öfff ya dr da sıkıyor artık yorulmuşum git gelden halbuki kaç ay oldu gitmedim ama yine girdim o moda....

özlemcim oh gelmişssin döktürmüşsün nasıl mutlu oluyorum anlatamam ya okuldan gelişini bekliyorum resemn..
aferin çalış sen devam et:kedi:

sermestcim sende erkencisin döktürmüşssün cok iyi ya oh yazıyorsunuzda yalnızlıgımdan kurtuluyorum su sayfada iyi seminerler canım ya az kaldı ctesi ye guzel haber yakındır inş.

bu arada cennet papağanları konusmuyor ama sultanlar konusuyor cok iliglenirseniz eger ama acayip sırnasıyorlar kopek gibi sevidiryor kendini bazen .kayınpederimin var kafasın surekli acayip ya herseyi yiyor türk kahvesi bile içiyor ama dikkat et heyecanlı bi kuş ucarken kapıya tosladı kanadı incindi bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…