3 gun kaldı demekkk
bugun kontrol e gitmişken dogurusun belki canım
sabah uyandıgımda bugun dogurmussun gibi geldi ama bilemedim valla
bu kız gelmicek herhalde
hastaneye gittim iğnemi yaptırdım karından bundan sonra eşim yapıcak öğrendik:))))
nursim senin iğneden mi acaba bu çok yakıyo
clexan gibi bişi adı tam hatırlayamadım 0.2 ml miş
acayip yorgunum hamilelikten değil de bugün çok stres yaptım doktor 10 30 da geldi, ben 8.30 da ordaydım eve gel git tahlil sonuç hep hasta
VALLA NASIL SIKTIYSAM KENDİMİ YARULMUŞUM
canlarım çok öptüm
sermest güzel haberler yakın inşallah benim de her yerim ağrıyodu hatta bi gün aynı adet gibi ağrı oldu
sevinmiştim adet düzene giriyo diye
kızlar inşallah güzel haberler verip alıcaz hepimiz
iyi uykulaaarr
sermestcim canını sıkma sen ne olur o belirtilerin hepsi bebişin ayak sesleri de olabilir:)))
taksiciyide boşver ya hadsiz insan çok malesef ve malesef gün geçtikçe artıyorlar
kızlar hepinize iyi geceler umarım benim eski halime dönmem geçici bir durumdur yarın uyandığımda kendimi gene bebek isterken bulurum yada hiç olmayacaksa böylesi iyi heralde her zaman için için bünye kedi uzanamayacağı ciğere mundarmı diyordu acep ?
inşallah canım nasıl bir ağrıydı tarif etsen de umutlansa bu fakir:)sermestcim rahat ol canım benimde karnım son zamanlarda ağrımıştı inş bebişin geliyodur ondan ağrıyodur canım...
arkadaslar ben geldim ama öldüm bittim yorgunluktan morelsizlikten iki arada kaldim kizlar kafam o kadar doluki dokunsaniz alayacagim bugün annemle babamla tartistik üstünü bide esim sormayin gitsin vallaha
brup sana beduam insallah 4dütüz olurda görürsün gününü:)))
Evettttttttttt veeeeeeeeeeeeeeeeeee
Şafak 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar dün akşam papağan aldık sonunda sultan papağanı çok şeker ama petshop daki adam kafese koyarken kuşun kanadını kanattı canımız sıkıldı ilk günden hayvancık yaralandı bakalım konuşturabilecek miyiz bebeğimiz olmadı ama papağanımız oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?