Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim git bence kullan preseedi daha sansını artırmıs olursun ama takma kafana nasolsa tüp yaptırcam rahatlıgıyla olabilir hem bebiş

hanaaaaaaaa odum valla bu preseedle hamiş kalan çok.. maviiiiiiiii kimseye söz verme ben alıyorummm tamam mı canım:))) bu arada seni orada listede gördüm ben unutmadım ama görünce hatırladım allah nazarladan korusun sizi....

ADAAAAAAAAAAAAA ya kızım prensesim hani özlem teyzeye bebiş? bak yerim seni al gel arkadaşını:)))

canım bebingim ya beni mi bekliyorsun sen geçenlerde bizde kalan misafirim de aynı şeyi söylüyordu gözüm saatte 3 olsun gelir kızım diyordum diyordu ... şimdide sen:))) valla aranılıyor haklısın bak denizi nasıl arıyoruz?
çalıştım ama çok beklemedim bu kez sanki daha var gibi çünkü çok kuru ya (( acaba yumurtlamadım mı ben gıt gıt gıdaaaaaaaakkkkkkkk........

valla bebingim bende öyle diyor gibiyim tam karar vermedim ama ağır basıyor en azından git gör diyorum ne olacaksa olsun:))

tabi git gör zamanını daha iyi yakalamıs olursun
ben bekliyom gözüm yolda seni valla
seni iyi motivasyonlu gördüm kısa süre sonra vericen haberi bize

canlarım biz geldik,ada'mız şuan yerinden gayet memnun.cuma gününe kadar beklicez,cuma günüde aşağıya(doğum kanalına)inmemiş olursa ada'mız annesini sezeryana yollucak.yani cuma gününe bağlı herşey yoksa pazartesi sezeryanla alınıcak kızımız.kilosuda 3 kilo.bundan sonra gelişmiyor kızım.artık orda boşuna duruyormuş,gelişimi 40. haftadan sonra duruyormuiş,doktorum daha fazla büyümez dedi.bakalım nolucak.bana dua edinde,kızımız hayırlısıyla gelsin.

teşekkür ederim canlarım inşallah kızım olursa buna benzesin diye koydum baka baka olursa tabi:)))

tabi git gör zamanını daha iyi yakalamıs olursun
ben bekliyom gözüm yolda seni valla
seni iyi motivasyonlu gördüm kısa süre sonra vericen haberi bize

bebingim bu sözler bana mı değil mi bilemedim ilk 2 cümlen kesin benimde, 3. cümle kimin için :))) motivasyonumu mavi artırdı valla aynı durumda olunca:))):lepipuyorumnanaktan

yaramaz adacık sevdi annenin karnını canım benim dualarım seninle herşeyin hayırlısı olsun canım benim...

valla ben maviyi biliyorum çoooooooooooook tatlı o sizin sorununuz:))) kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm... mırıldanarak lütfen...

evet yazdıklarımın hepsi sanaydı özlemcim
gıcıksın ama sen gördün diye maviyi beni catlatmasana burdaya

semracım valla adanın gelişi yok tabi erken olcak diye korktun çocuk napsın gelmemeye karar verdi annem üzülür diye
nasıl olursa olsun dogumun onemli degil canım siz saglıklı olun yeter
hem foto cekimi de kolay olur sezaryen olursa
sen boşver az kaldı
adada yeterince büyümüş zaten

NBNH canım papağanınız hayırlı olsun konuşturursun inşallah, yaralandıysa bize getir eşim veteriner hekim:)))
ya o çocuklar bizi bazen deli ediyor ama kendi çocuğumuz sabrı öğretir gibi geliyor:)))

özlemcim ya kanadı kanayınca petshop ta bir krem sürdüler şimdi kanamıyor eşine sorarmısın rica etsem krem falan sürmemiz gerekir mi ya da iyileşir mi kendi kendine

sermestcim senin papağanının cinsi ne bebingin dediği gibi sultan papağanları konuşuyor insana daha çabuk alışıyor diye okuduk internetten şimdilik pek yüz vermiyor ama bakalım

semracım Adayı karnında çok rahat ettirdin demek ki gelmek istemiyor yaramaz biraz rahatsız et bakalım belki hızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…