Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim bence preseed i kesin kullan da dr a gitme konusunda ben de kararsız kaldım sen bilirsin biz şu gün yumurtlama diye düşününce hiç yapamıyoruz ya da zorla deniyoruz o da tutmuyor zaten

selam kızlaaaar
yavv beni merak etmişsiniz de hiç adam gibi fotom yok ki:)))
face az dursun da burdan gösteriym bi kaç tane sonra face i de açarım olmaz mı

özlemim ne zaman geleceksen haber ver getiririm ben
diş macunu gibi bi tüp var şırınga gibi bişi var dilediğin ölçüye göre sıkacaksın onu da taaaa içine sıkacaksın
aaaay valla bi daha anlatmıcaaam çok iğreenç
ben sana karşılıklı anlatırım:)))))
doktora gitme konusuna gelince zaten klomen kullandın bence bi baktır eğer uygunsa kullanırsın preseed i değilse de ona göre rahat edersin bence git mutlaka
yumurtlamanı bilince stres oluyo ama o kadar zaman stres oldunk zaten 1 ay daha çekiver:))))
nasıl olsa tüpe başlıcan 1-0 öndesin bence

seviiim gözünaydın Allah kavuştursun:))))))
gelecek mi yine hamile kal da sana bakmaya gelsin:)))))
canım senin adet ne zaman hemen gelsin hazır morallerimiz iyiyken

buuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppp kes sesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canııım sakın sakın düşünme böyle savunma mekanizması aslında ama öyle deme
kaynananı çok öp benim için
ben daha önce de duydum preseed i geçen sene ama denememiştim sen deyince heyecan yaptım sipariş ettim normalde 10 günde geliyomuş
benim yumurtlama zamanımı geçiyodu bu ay denemeyecektim
4.gün geldi vardır bi iş dedim kullanmdım 1 kere çok şükür oldu

bebingim sen de al sebepsiz inf.de de işe yarıyomuş burda sayfası var bul oku heyecanlan ve al nolurr:))))

ben ebaydan almıştım 51 tl tuttu 9 kullanımlık preseed 20 ovulasyon yesti ama çok dandik:))5 GEBELıK TESTi o da çok dandik
bugün ovulasyon testini denedim kopkoyu 2 çicgi çıktı:))))

üüüüüüüüüüüüüüüüüüççççççççççççççççççççççççççççççççççç
adacık aynı burç olucaz seninle:))))
benim de pazar günü doğum günüüüm:)))))))))))))))))

sermest benim de karnım şişip duruyodu belim ağrıyodu üşüttüm diye geçen hafta sonu sıcak su torbalarıyla yattım
artık hamilelikten miydi gerçekten mi üşüttüm bilmem
5 haziranmıydı test günün????
inşallah güzel heberler gelecek

kızlar menapozlu kadınlar gibi yanıyorum üst baş açıyorum sonra da üşüme geliyoo

bi de çok başım ağrıyo
okul inanılmaz yorucu geliyo başımı taşıyamaıyorum dün gece bölük bölük uyudum belki ondandır
her zorluğa razıyım Allah beterini vermesin
yeter ki sağ salim doğsun bebeğim

nursiiim kız karından ultrasonla kalp atrışı ne zaman görülüyo????
ben kese için gitmicem 3 hafta sonra gel d3di adam ama ben bekleyemem deyince 15 güne çekti
18-19 haziran gibi giderim 6 bitmiş olacak ozaman hiç aklımı bulandırmıym
inşallah kalp atışıyla görürüm keseyiii

okuldan geldim uyudum uyudum uyudum uyandım:)))

selam kızlar yoğun bir iş günü yorgunluk artçılarının yanında canım mantı istemişti el yapımı mantı alıp yaptım eşim geç geldiği için hemen mideye indiriverdim ama nasıl pişmanım bir alay hamur oturdu mideme (( allah allaah mideme bu hamur istilasını neden yaptım bu sıcakta rahatsız etti
özlemcim yeni resmin hayırlı olsun allah sana öyle bir bebiş nasip eder inşallah hatta bebişler sen hep ikiz isterdin kesinlikle git çatlatma iğnesi yaptır tatlım preseed de kullan canım ben geçen ayki kahveerrengilerden sonra gene soğan kürüne başladım ama günde bir tane içeceğim uğraşamam iki taneyle işyerinde yoğunum zaten
bebingim cadolozum sen daha tazecik gelinsin utanmasam korun gez toz diyeceğim ama buradaki herkez kafamı patlatır :))))
nbnh seninle yaştaşmışız tatlım papağanınız hayırlı olsunmu denir güle gülede kulanın denmez nedenirse ondan olsun :)))))) annemin bir muhabbet kuşu var öyle güzel isimlerimizi söylüyorki boş bulunup efendim diyesim geliyor tüm aile fertlerinin adını biliyor ve yanından geçerken söylüyor inanamazsınız annem bana bebiş der ben gidince bebiş bebiş gel diyor çok tatlım bir kuş karnı acıkınca babamı çağırıyor resmen babam verir yemini çok alem bir kuş bu kuştan önce bir başka muhabbet kuşumuz vardı oda başka bir alemdi o hiç konuşmazdı ama bizimle top oynardı topu atardık peşinden koşar gagası ile bize atardı kafesine mandal takardık açamasın diye o önce mandalı açardı sonra kafesi açar gelir kafamıza konardı çok alem bir hayvandı :)))) kayınvalidemin bir muhabbet kuşu vardı oda vahşinin önde gideni idi feci gagalardı ve sürekli yavrusu sanarak aynaya yediklerini kusardı iğğğrençtiiiiiiiiii :))))
melekcim hayırdır tatlım canının sıkkınlığı umarım geçmiştir tartışmışsın ailenle senin kırmızılar yakınmı benimkiler yakın olunca eşim korkudan teqila fondipletiyor bana çok gergin oluyorum önüme geleni haşlıyorum homur homur :))))
sevimcim vallaha alemsin demek köyün tüm hanesini döker kafana az uyanık değilsin sen :)))) senin kocişte biizimkiler gibi fırsatçı vallaha çalışmamıza rağmen gün aşırı aktivite var normalde ben heralde sallardım en azından haftada ikiye indirirdim ama şimdi ne mümkün :))))) onların yanında kar kalıyor vallaha :)))) bu aktiviteler.
semracım canım inşallah hayırlı bir doğum olur ister sezeryan ister normal doğum olsun önemli olan ikiniz içinde hayırlısı olması allahım inanılır gibi değil çabuk geçti diyemiyorum hiçte çabuk gibi gelmedi burada hep birlikte yaşadık her günü hiç belli olmaz adacık iniverir doğum kanalına bir anlık olay değilmi o

hanaa mavi fena haşlamışsın beni :)) yok anacım siz beni tedaviden sonra tanıdınız ben dünya üzerinde en son çocuk isteyecek tiplerdendim ara ara eski havalarım esiyor bana :)))) ama artık akıllandım vakti geldide geçiyor bile özlemimin dediği gibi

yarın preesed kullanma günüm 25 inde regl olmuştum 2 si 9. gün bakalım ovulasyon testi deneyeceğim bende tüpüde var hazır dolu kartuşuda var preseedin önce hazır dolulardan deneyeyimde alışınca diğerlerini denerim :)))))))) yani sonuna kadar kullanacağıma öyle eminimki tutmayacağına ama bide ümit kesmekte yok haa denemeye devam :))))) alemim ha

öööğğ midem bulandı hamur hamur mantıdan öööö pişman oldum yediğime

burp um inşallah tutacak sen de yollayacaksın birilerine::))))))))))))))))

hem hamile kalınca ara vereceksin aktivitelere:))))))))))))
doktor bana bi kaç ay yaklaşmayın dediPP ben de 1 sene bile yaklaşmam yeter ki bişi olmasın dedim:))))))))))))))))
bi rahat ki şimdilkik oooooooooooohhhhhhhhhhhh yat uyuuuuuuuuuuuu:)))))))))))))))))))

seviiim kurtulmanı yolu hamşle kalmak canım haziran bitmeden geşecek senin bebek inşallah

yapma yauv kıciş bu habere hiç sevinmemiştir mavi :)))) zaten öyle böyle 1 yılı buluyor hehe ozaman şimdi tadını çıkarsınlar sonra avuçlarını yalayacaklar zaten doğumdan sonrası memelerden süt aka aka pek de kadınsı olunmuyor :)))))))

aaa bebingim aşkolsun gıcık mıyım şimdi ben((
inşallah yazdıkların gerçekleşir ve hamişim haberini veririm...

NBNH canım eşime sordum çok önemli bir durum olmadığını söyledi bepanten veya teramisin deri pomatlarını kullanabileceğini söyledi şimdiden geçmiş olsun canım:)))

NBNH aslında bende kendimi kasarım diye korkuyorum hani illa o gün denilince insan bir tuhaf oluyor ne billeyim:))) mavişimle iletişime geçme zamanım geldi sanırım....

ii akşamlar fıstıklar valla ne güzel kaynatmışsınız...semram hayırlısıyla gelsin çıtır kızımızda artık nasıl geldiği önemli değil yeterki sağlığı sıhhati yerinde olsun....özlemcim valla dene sende bu umutla bi müjde patlat...mavicim valla ben gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü bana 10 gün sonra falan kalp atışını karından duyarız demişti ama ben henüz gitmedim çok şüküt bugün 7 haftayı bitirdik bende kısmetse ayın 15-16sı gibi gitmeyi planlıyorum dra o zaman benimkisi 9 hafta bitmiş baya şekillenmiş olur...benimde sıcaklarla başımhiç hoş değil ben şimdiden bunalıyorum temmuz ağustosta ne yapıcam hiç bilmiyorum valla...gerçektende bizim iş yan gel yat osmana döndü bişey olur diye korkuyorum...eşimde sağolsun çok anlayışlı ne yapalım yapcak bişey yok şimdiye kadar olanlara saysınlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…