selam kızlar yoğun bir iş günü yorgunluk artçılarının yanında canım mantı istemişti el yapımı mantı alıp yaptım eşim geç geldiği için hemen mideye indiriverdim ama nasıl pişmanım bir alay hamur oturdu mideme
(( allah allaah mideme bu hamur istilasını neden yaptım bu sıcakta rahatsız etti
özlemcim yeni resmin hayırlı olsun allah sana öyle bir bebiş nasip eder inşallah hatta bebişler sen hep ikiz isterdin kesinlikle git çatlatma iğnesi yaptır tatlım preseed de kullan canım ben geçen ayki kahveerrengilerden sonra gene soğan kürüne başladım ama günde bir tane içeceğim uğraşamam iki taneyle işyerinde yoğunum zaten
bebingim cadolozum sen daha tazecik gelinsin utanmasam korun gez toz diyeceğim ama buradaki herkez kafamı patlatır :))))
nbnh seninle yaştaşmışız tatlım papağanınız hayırlı olsunmu denir güle gülede kulanın denmez nedenirse ondan olsun :)))))) annemin bir muhabbet kuşu var öyle güzel isimlerimizi söylüyorki boş bulunup efendim diyesim geliyor tüm aile fertlerinin adını biliyor ve yanından geçerken söylüyor inanamazsınız annem bana bebiş der ben gidince bebiş bebiş gel diyor çok tatlım bir kuş karnı acıkınca babamı çağırıyor resmen babam verir yemini çok alem bir kuş bu kuştan önce bir başka muhabbet kuşumuz vardı oda başka bir alemdi o hiç konuşmazdı ama bizimle top oynardı topu atardık peşinden koşar gagası ile bize atardı kafesine mandal takardık açamasın diye o önce mandalı açardı sonra kafesi açar gelir kafamıza konardı çok alem bir hayvandı :)))) kayınvalidemin bir muhabbet kuşu vardı oda vahşinin önde gideni idi feci gagalardı ve sürekli yavrusu sanarak aynaya yediklerini kusardı iğğğrençtiiiiiiiiii :))))
melekcim hayırdır tatlım canının sıkkınlığı umarım geçmiştir tartışmışsın ailenle senin kırmızılar yakınmı benimkiler yakın olunca eşim korkudan teqila fondipletiyor bana çok gergin oluyorum önüme geleni haşlıyorum homur homur :))))
sevimcim vallaha alemsin demek köyün tüm hanesini döker kafana az uyanık değilsin sen :)))) senin kocişte biizimkiler gibi fırsatçı vallaha çalışmamıza rağmen gün aşırı aktivite var normalde ben heralde sallardım en azından haftada ikiye indirirdim ama şimdi ne mümkün :))))) onların yanında kar kalıyor vallaha :)))) bu aktiviteler.
semracım canım inşallah hayırlı bir doğum olur ister sezeryan ister normal doğum olsun önemli olan ikiniz içinde hayırlısı olması allahım inanılır gibi değil çabuk geçti diyemiyorum hiçte çabuk gibi gelmedi burada hep birlikte yaşadık her günü hiç belli olmaz adacık iniverir doğum kanalına bir anlık olay değilmi o