Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavişim ben buna benzer bir şeyi kullanmıştım iltihap söksün diye fitille birlikte sanırım onun gibi birşey..
sen şimdi gel diyorsun yani öyle mi aslında bende rahat ederim diyorum ama neyse eşimle bir konuşayaım ya perşembe ya cuma geliriz olmazsa... sen yinede bana karşılıklı anlat bakalım:))) öyle bir ay daha çekelim bakalım ne olacak değil mi? kendine dikkat et bol bol dinlen sıcak basması bendede çok vardı ayy sanki içim kurumuş gibi olur bardak bardak su içerdim:)))

burpum teşekkür ederim tatlım inşallah bu resim uğurlu gelir totem yaptım artık valla:))) evet ikiz istiyorum ama sağlıklı olsun 1 tane olsun canım benim... sencede gideyim yani öyle mi? e hadi sende yap bakalım şu kürleri bu arada şu kısırköylüyü kaldır bereketköylü yap bak patlıyoruz art arda.... valla ya yaş geldi gidiyor herkese yok daha genciz diyoruz ama bunu biz bile yemiyoruz:))) aaa maviden sonra bende haşlayacağım seni ya bir tedavinede hayırla başla şom ağızlı seni.... olacak de bir kerede ya ... seni görende hiç hamiş kalmamış sanır.... umutsuzluk yok burp...

kızlar bu arada gamze bugün facede bana yazmış sonradan gördüm bende yazdım sanırım eşiyle bi çok problemleri olmuş o yüzden girmiyormuş kızlar merak etti seni dedim...bundan sonrada girmiycek sanırım....

ooof yaaa canım sıkıldı karından ultrasonla geç görülüyomuş kalp etımı ben karna gününde gitcem sanırım dyamıcam bekle dur sonraaaa
pooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ben de bi duş alıym kızlar kokuyomuşum gibi geliyorum kendime eşim yok diyo ama sanki pis pis ter kokuyorum halbuki 10 gün yıkanmasam kokmam ben

herkes te toplanmıışşşş
bütün kızlar toplandık toplandık toklandııııııkkkkkkkkkkkk

ayy niye o kadar yedin ki bu sıcakta canına kastın mı var kuzum? amannnnnn o şapşal makine hep bekliyor hayır yıkıyorsun birde yerleştiriver ne olur sanki:)))

döktürmüşsünüz yaw

afiyet olsun burp um yarasın

tabi evlendiğim gunden beri cocuk denemeleri için her yoldan gecitğim için 2 yıla cok sey sıgdırdım o yuzden uzun yıllardır evliyim sanmıssınızdır sekerler

ayy inşallah mavişim ya tutsunda yollasın burpum...
demek dr araya yastık koydu ha:)))) ohhhhhhh yan gel yat bakalım.....

üzüldüm gamze için
insan da huzur olmayınca ne olsa boş
çok öptüm şekerler bi yıkanıym da geliymmm mis gibibayanssulusmilebayanssulusmile

evet bende yerleştiren makine istiyorum

mavicim niye yaklasmak yok eşinle onu anlamadım.

sıcaklar bizi bile bunaltıyor vala siz yandınız.gamze için üzüldüm ya

kısırköy ün talihi döndü verimli köy oldu artık

nursimde yan gelip yatanlardan olmuş ayyy bizde olalım artık ya bebiş için değer ne yapallım... deneyim ve patlatayım ahh bu kadar kolay olsa keşke..... KEŞKEEEEEEEEE

mavicim saatler olsun canım
senin eşinde amma cok olmuyo evde ya

nursimcim çok az görüyoruz sanki seni dimi
bana mı öyle geliyor yoksa

oooooooo bütün kızlar toplanmışız gerçekten....

aaa gamzeye ne olmuş ki yazık kıza ya...

mavişim bence o güne kadar büyür ve görünür sen canını sıkma ... bende okuldan gelince aldım duşumu sıcakta her dakka girsen aynı...

söyleyelimde şu makineden yapsınlar bebing en zor kısmı bana yerleştirme gibi geliyor nedense... benimkilerde yıkanıyor şimdi yani o zaman bana çoooooook yakın:)))

ayy evet ya uzun bir aradan sonra ilk defa karşılaşıyoruz ne yapsak acaba .... çok iyi oldu ya....

kızlar kaynanmın gitmesine sevinemeden işlere gömüldüm gene annemim yün döşegiyle yorganını yıkadım sonrada dayımların halılarını yıkadım canım çıktı belim ve karnıma agrılar girdi tedaviye başlamadan camlar ve kapılarıda yarın temizlerim camları yeni silmiştim ama yagmur bugün batırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…