Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim doğru söylüyosun işyerinde her zaman açamıyorum benim işim olunca başaka masaya geçiyorum dolayısıyla sayfayı açık bırakmak istemiyorum bugün şarklar açıklandı baya yoğundu iş yeri....bide genelde ayakta durmayı tercih ediyorum bu kalaçalarımın üzerine oturamıyorum fazla....

sevimcim tedavi öncesi senin üşütmemen lazım ama maşşallah sen üşütebileceğin herşeyi yapıyosun bide ben yıkayım desem bile annem asla yıkatmaz bana öyle şeyleri...bide dayınınkileri yıkamışsın....

ayy sevim senin işinde zor valla .. ben yün mün almadım ay ben kendime yetemiyorum anneme de dedim yorgan morgan istemem diye , ben yapamam ya valla maşallah sana .. halılara el atmışken şu bizimkilerde yıkasaydın:))) ya tedaviden önce temizlik yapacağım derken canını çıkarmma tedaviyede güçlü başlamak zorundasın ne o yorgun argın dinamik başla....

burp sen haftada 2ye düşürmüşsün ben nerdeyse haftada 1bile çok diyorum bu yüzden dr bile gittim ama olmuyo ne yapıyım adam sabaha kadar ilgilense benim beynimde hep başka şeyler sorunlar adam beni bütürlü kendime getiremiyo bende nursi ve mavi gibi hamile kalıyımda zaten bizimki hem çok anlayışlı hemde korkaktır dokunmaz hahaha

ay şu preseedi hemen denemem şart oldu sanırım ve hemen hamiş kalacağım ha öyle mi? eee öyleyse ne duruyorum ki ben, çalış özlem çalış :)))

biliyorum canım ama benim annemi az çok tanımıştırsınız kadın titiz iş hastası sabh kalktıgımda yünleri ıslamıştı bile bende kıyamadım ona ne yapıyım tek başına yıkayamazdı

sevim bak nursim doğru söylüyor üşütme bencede kendininkini bitirmiş birde dayıya yardım hey allahım... allah sana akıl fikir versin...

eee diğer kızlar neden yazmıyor meselaaaaaaa.....

tuanayyyyyyyyyyyy nerdesin kuşum sen neler yaptın bakalım?

tedavi süresince yatacagım nasılsa diye canıma vallahi okuyorum ben her tedaviden önce ama merak etmeyin bende öyle bir takılıki bizim küçük gelin adımı durasel koydu hiç yerimde durmuyomuşum

sevim bak nursim doğru söylüyor üşütme bencede kendininkini bitirmiş birde dayıya yardım hey allahım... allah sana akıl fikir versin...

işte o son söylediginden bende hiç yok bide yazık gelin tek başına yıkıyodu sevim ne olur yardım et dedi kız nasıl yardım etmiyim büyük teyzem derdiki yüzümüzün yumuşaklıgından herkeze acıdıgımızdan tımanımız agı kurumuyoderdi o hesap önüne gelene acıyorum ne yapıyım allah beni yaratırken tahtamın birini koymayı unutmuş

amin canım inşallah dualarım hep seninle giremesemde hep aklım sende..hayırlısı ile doğur artık sağ salim gelsin ada mız:))

inşallah bebingcim
verimli köy olsun artık yüzümüz gülsün..

kızlar aranıza döndüm aslında hiç gitmemiştim ama şimdi daha çok burdayım
dün netimiz bağlandı ama yorgunluğum yeni geçti yeni yeni kendime geliyorum..geriye dönük biraz okuyabildim arada girip okuyordum zaten özlemcim çok sağol demek yokluğum belli oluyor çok mutlu oldum..hepinizi çok özledim

sevimcim yorma kendini desem de insanın içine sinmiyor ben parçaladım kendimi taşınırken ..
iyi ki olmadı diyorum aşılama kısmet artık napalım..inşallah herşey yolunda gidecek bu yaz çoşacağız kızlar allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu..
gamzeye çok üzüldüm sorunlar hep var hayatımızda ama eş ile olunca daha kötü oluyor insan hayattan zevk almıyor..inşallah en kısa zamanda düzeltirler..
bebingcim geçmiş doğum günün kutlu olsun yanlış anlamadıysam dün doğum gününmüş..nice yıllara ailenle sevdiklerinle beraber yeni yşın sana uğur sağlık ve bebiş getirsin inşallah..
burpcum bunalım dönemleri gelip geçici hepimize oluyor elimizde değil ki ben uzun zamandır yaşamıyorum belkide eşim geldiği için,taşınma telaşı koşuşturmaca falan düşünmeye pek vakit kalmıyor..
nbnh cim papağanınız hayırlı olsun :))onunla vakit geçirmek iyi gelir size..inşallah sınavlarınızda da başarılı olursunuz..yüzümüz bir yerden gülsün artık değil mi..
özlmcim bende o kadar çok sıkıldım doktor işlerinden kendileri ara vermeseydi ben ara verecektim temmuza kadar..seni anlıyorum ama bence de git doktora ve pressed kullan bakalım herşeyi denedik onu da dene ne kaybedersin ki ..aslında herşey kısmet ..
melek cim sen nasılsın son sayfalarda göremedim pek ..face de beni ekleyen sensin galiba bizim kızlarla ortak arkadaş gördüm kabul ettim hemen..
tuanayım en kısa zamanda arayacağım seni buluşalım çok özledim muhabbetini..
sermest cumartesi günü hamileyim yazmanı bekliyorum ve dua ediyorum inşallah topiğin kısmeti açılmış olsun ve her ay güzel bir ahber alalım....
mavicim çiçeği burnunda annemiz o kadar mutluyum ki kese görme konuşmaları yakında bebk cinsiyeti sonra testler tahliller bu topikte bunlarda konuşlacak artık .semramız vardı sıreasını size bıraktı ..inşallah sizde bize bırakırsınız..
nursim anladığım kadarıyla hamilelik iyi gidiyor ve sorun yok sonuna kadar böyle gider umarım..kendini çok yorma izne çıkacağım diyordun kullandın mı izin ben kaçırmış olabilirim..
unuttuğum kimse yoktur inşallah ..

denizziiiiiim hoş geldin

kızlar ben azcık araştırdım da kese 7.ve 8. haftalarda görünüyomuş karından
benim doktora gittiğimde 6 ların sonları olacak kalp atışı göremezsem panik yaparım diyodum ama sanırım göremicem sonra bi daha giderim

bebingim ilk 3 ay yasak dedi doktor daha önceki düşükten mi dedi yoksa herkese öyle mi diyo sormadım işime geldi:))))

iğnemi yaptım eşim geç geldi ilk kez kendim yaptım şifa olsun bebeğime:))
önce sanki olmamış gibi geldi 1 damla dışarı çıktı gibi
her şeye panik yapıyorum kafayı yedim yine:))
çok öptüm canlarııııımmm
güzel günler çok yakın inşallahhh
deniiz sen de preseed denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…