sevimcim tedavi öncesi senin üşütmemen lazım ama maşşallah sen üşütebileceğin herşeyi yapıyosun bide ben yıkayım desem bile annem asla yıkatmaz bana öyle şeyleri...bide dayınınkileri yıkamışsın....
ayy sevim senin işinde zor valla .. ben yün mün almadım ay ben kendime yetemiyorum anneme de dedim yorgan morgan istemem diye , ben yapamam ya valla maşallah sana .. halılara el atmışken şu bizimkilerde yıkasaydın:))) ya tedaviden önce temizlik yapacağım derken canını çıkarmma tedaviyede güçlü başlamak zorundasın ne o yorgun argın dinamik başla....
sevim bak nursim doğru söylüyor üşütme bencede kendininkini bitirmiş birde dayıya yardım hey allahım... allah sana akıl fikir versin...
canlarım biz geldik,ada'mız şuan yerinden gayet memnun.cuma gününe kadar beklicez,cuma günüde aşağıya(doğum kanalına)inmemiş olursa ada'mız annesini sezeryana yollucak.yani cuma gününe bağlı herşey yoksa pazartesi sezeryanla alınıcak kızımız.kilosuda 3 kilo.bundan sonra gelişmiyor kızım.artık orda boşuna duruyormuş,gelişimi 40. haftadan sonra duruyormuiş,doktorum daha fazla büyümez dedi.bakalım nolucak.bana dua edinde,kızımız hayırlısıyla gelsin.
evet bende yerleştiren makine istiyorum
mavicim niye yaklasmak yok eşinle onu anlamadım.
sıcaklar bizi bile bunaltıyor vala siz yandınız.gamze için üzüldüm ya
kısırköy ün talihi döndü verimli köy oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?