Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol mavicim panik yapma sakin ol yahuu..keyfini çıkar hamileliğin söylemesi kolay diyeceksin ama bak geride kaldı sıkıntılar inşallah bundan sonra da herşey yolunda gidecekk..

mavim ben hiçbirşey yapmayacağım eşimede kendime de ..aşılamadan umudum yok zaten temmuz adetiyle olacak aşılama olmazsa yine ara verirler o arada tüp bebek raporu çıkar eylül ekimi bulur o zaman bakarız artık..şu anda hiçbirşeyin planını hesabını yapmıyorum allahım verecekse verir zaten napıyım belkide çok yoruldum sıkıldım bunaldım hastane ve çocuk işlerinden biraz uzak kalıyım diyorum..
inşallah yeni evim bana uğur getirir..

NBNH canım eşime sordum çok önemli bir durum olmadığını söyledi bepanten veya teramisin deri pomatlarını kullanabileceğini söyledi şimdiden geçmiş olsun canım:)))

çok sağol canım ben de bepanten i düşünmüştüm iyileşmezse kullanalım

denizcim seni görünce çok sevindim canım ben okuyana kadar da gitmişsin neyse bundan sonra daha çok görüşürüz

sevimcim yorma kendini o kadar kızlara katılıyorum tedavi öncesi güçlü olman lazım

sevimcim tabiki iyi senin yardımsever biri olman ama kendini helak etme bak yakında tedavinde var dikkat et yani...

ayy denizim tabiki yokluğun belli oluyor biz burada öyle bir zincir oluşturmuşuz ki biri kırılınca hiç değeri kalmıyor:))) neyse sen ne yaptın hallettin mi işlerini?
evet bir dönem boş yere çok gidip geldim ya o beni bu hale getirdi o kadar boşa kürek çektim ki bu beni korkutuyor işte aslında merak etmiyorda değilim senin şu ballı tarifide yaptım 1 hafta falan bakalım .... preseedin işe yarayacağına inandırmaya ve kendimi hazırlamaya çalışıyorum 1500de bomba benden allahın izniyle:)))

mavişim olmadı tekrar gidersin ...... ay herşeyi de kafana takma rahat ol canım lütfen bak geldi yeğenimiz üzmedi seni sen sakin ol... rabbim ikinizi de korusun .... 3 ay mı adam diyete girdi desene:)) bence sen tekrar sor bu tüp değil sonuçta ....

NBNH canım inşallah iyileşirde gerek kalmaz hayvanlarada hç kıyamıyorum bizimde bir kuşumuz var bıcır adı ama bazen çileden çıkarıyor beni cik cik nereye kadar cikkkk ya:)))

kendimi telkin ediyorum bu kez olacak diye...

maviiii ya bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok kupkuruyum ben sen nasıldın bu ay ayy olmadıysa diye korkuyorum valla ... gerçi daha 3-5 gün var ama ne bileyim merak ettim...
kızlar sizde yardımcı olun ne olur...

arkadaslar aranızda asılama olanlar war mı ben cumartesı asılama oldun ne kadar zaman sonra test yapsam sonuc cıkıo dr bana 15 gun sonra ddedı ama ben sabırsızım ne zamn yapayım bıde ne belırtıler oluo

valla bende hiçbir belirti olmadı ama bebişte olmadı... seni çok iyi anlıyorum ama herkeste belirti farklı olabiliyor canım ... bence sen fazla düşünme rahat ol herşey güzel olur inşallah...

kızlar herhangi bişey olmazsa,günümüz sanırım kesinleşmiş.pazartesi..evet büyük gün pazartesi.inşallah ada'cım kendiliğinden geliveriri.cuma günübakıcak doktorum doğum kanalında ilerlemişse sunni sancı vericek,aksi taktirde sezeryanla alıcak.her halukarda pazartesi kucağıma alıcam teyzeleri kızımı.çoookheyecanlıyııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çoooooooooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

.
sermest cumartesi günü hamileyim yazmanı bekliyorum ve dua ediyorum inşallah topiğin kısmeti açılmış olsun ve her ay güzel bir ahber alalım....

inşallah canım dilerim nasip olur o güzel haber de kitleleri peşimsıra sürüklerim

taze annecik panik de olurmuş aman da aman
maşallah subhanallah hem anasına hem danasına:))

canım inşallah dediğin gibidir karın ağrısı şişlik var bakalım regle mi işaret bebeğe mi

sermestcim sıra sende bak bekliyoruz güzel haberi eeee geriye sayalım artık kaç kaldı?

böyle söyleyince siz heyecanlanmaya başladım ben de
cumartesi test günüm bugünü savdık yarından sayarsak kaldı 3

okuldan gelir gelmez burayı açıyorum inan var mı yeni bir müjde yeni bir gelilşme diye
şu yoğunlugumu atlatınca daha sık aranızda olacagım ınsallah

sermestcim senin papağanının cinsi ne bebingin dediği gibi sultan papağanları konuşuyor insana daha çabuk alışıyor diye okuduk internetten şimdilik pek yüz vermiyor ama bakalım

benimki cennet papağanı canım
çok kuş geçti benim elimden az çok anlıyorum
sultanlar daha cana yakındır insana çok cabuk alısır
ama kelime öğrenmeleri muhabbet kuşlarına göre daha sınırlıdır
kendine çok güzel alıştırırsın çok sırnaşık arkadaşlıkları vardır hatta
ama konuşturmayı başarsan da birkaç kelime taklidini geçmiyor benim bildiğim
cennet dersen onlar az keçi değil:)
konuşmasını geç dostluğunu kazanmak bile çok zor artı çok asabidir kendisi
ama seviyorum ben gene de oğluşumu yaa
kuşlar hastalık gibi ama dikkat et canım
bir alıyorsun sonra bir tane daha sonra bir bakmıssın evin hayvanat bahcesine dönmüş benimki gibi:))

valla bende hiçbir belirti olmadı ama bebişte olmadı... seni çok iyi anlıyorum ama herkeste belirti farklı olabiliyor canım ... bence sen fazla düşünme rahat ol herşey güzel olur inşallah...

aslında cok dusunmuyorum ama ıcımde bı hıs var sankı hamıleyım gıbı ama ya degılsem test yaptıgımda sonuc kotu cıkarsa ben buna hazır olamıorum

canım benim de gönlüm normal doğumdan yana
dilerim hakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun
ama tabiiki en güzeli ada prensesin olağan şeklde sağsalim gelmesi
az kaldı kavusmana az masallah

canım ya demek pzt büyük gün allahım ne güzel ya kimbilir neler yaşıyorsun hangi duygular içindesin.. merak, heyecan, mutluluk, sevinç hepsi içiçe ... inşallah kolay bir doğum olur gününü bilmek iyi oldu dualarımızı daha da yoğunlaştırırız:))) darısı başımaaaaaaaaaaa

arkadaslar aranızda asılama olanlar war mı ben cumartesı asılama oldun ne kadar zaman sonra test yapsam sonuc cıkıo dr bana 15 gun sonra ddedı ama ben sabırsızım ne zamn yapayım bıde ne belırtıler oluo

merhaba canım benım bugun asılamamın 11.günüydü
çok fazla kafana takmaz düşünmez kendini başka şeylerle meşgul edersen
hemencecik geçiveriyor günler şimdiden sonuca odaklanma nötr kal bence
ben kendimi her iki duruma da hazırladım hayat oalgan akısında devam ediyor
belirtilere gelince bir belirti durumum benim de yok iki gündür karın ağrım var biraz da şişlik
ama bu regl belirtisi de olabilir çünkü muhtemel regl tarihim şu günler de
aksilik olmaz regl de olmazsam cumartesi sonucumuzu alıcaz nasipse

selencim emin ol hepimiz böyle olsun istedik ama olmadı yani olmayabiliyor o nedenle kendini öyle hazırlama herşey allahtan sonuçta hayırlısı ise olur inşallah... sen rahat olmaya çalış , dinlen ve bol su tüket tamam mı şekerim:))) iyi düşün iyi olsun ...

ısallah ıkımız de ve tum ısteyenler bu ay hamıle kalır bızımde asılamamız olumlu olur ya allahtan tek dılegım bu

ıyı dusunuyorum ıste ıyı olsun dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…