NBNH canım eşime sordum çok önemli bir durum olmadığını söyledi bepanten veya teramisin deri pomatlarını kullanabileceğini söyledi şimdiden geçmiş olsun canım:)))
.
sermest cumartesi günü hamileyim yazmanı bekliyorum ve dua ediyorum inşallah topiğin kısmeti açılmış olsun ve her ay güzel bir ahber alalım....
denizziiiiiim hoş geldin
kızlar ben azcık araştırdım da kese 7.ve 8. haftalarda görünüyomuş karından
benim doktora gittiğimde 6 ların sonları olacak kalp atışı göremezsem panik yaparım diyodum ama sanırım göremicem sonra bi daha giderim
bebingim ilk 3 ay yasak dedi doktor daha önceki düşükten mi dedi yoksa herkese öyle mi diyo sormadım işime geldi:))))
iğnemi yaptım eşim geç geldi ilk kez kendim yaptım şifa olsun bebeğime:))
önce sanki olmamış gibi geldi 1 damla dışarı çıktı gibi
her şeye panik yapıyorum kafayı yedim yine:))
çok öptüm canlarııııımmm
güzel günler çok yakın inşallahhh
deniiz sen de preseed denesene
sermest benim de karnım şişip duruyodu belim ağrıyodu üşüttüm diye geçen hafta sonu sıcak su torbalarıyla yattım
artık hamilelikten miydi gerçekten mi üşüttüm bilmem
5 haziranmıydı test günün????
inşallah güzel heberler gelecek
sermestcim sıra sende bak bekliyoruz güzel haberi eeee geriye sayalım artık kaç kaldı?
sermestcim sende erkencisin döktürmüşssün cok iyi ya oh yazıyorsunuzda yalnızlıgımdan kurtuluyorum su sayfada iyi seminerler canım ya az kaldı ctesi ye guzel haber yakındır inş.
bu arada cennet papağanları konusmuyor ama sultanlar konusuyor cok iliglenirseniz eger ama acayip sırnasıyorlar kopek gibi sevidiryor kendini bazen .kayınpederimin var kafasın surekli acayip ya herseyi yiyor türk kahvesi bile içiyor ama dikkat et heyecanlı bi kuş ucarken kapıya tosladı kanadı incindi bizimkinin
sermestcim senin papağanının cinsi ne bebingin dediği gibi sultan papağanları konuşuyor insana daha çabuk alışıyor diye okuduk internetten şimdilik pek yüz vermiyor ama bakalım
valla bende hiçbir belirti olmadı ama bebişte olmadı... seni çok iyi anlıyorum ama herkeste belirti farklı olabiliyor canım ... bence sen fazla düşünme rahat ol herşey güzel olur inşallah...
kızlar herhangi bişey olmazsa,günümüz sanırım kesinleşmiş.pazartesi..evet büyük gün pazartesi.inşallah ada'cım kendiliğinden geliveriri.cuma günübakıcak doktorum doğum kanalında ilerlemişse sunni sancı vericek,aksi taktirde sezeryanla alıcak.her halukarda pazartesi kucağıma alıcam teyzeleri kızımı.çoookheyecanlıyııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çoooooooooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!
arkadaslar aranızda asılama olanlar war mı ben cumartesı asılama oldun ne kadar zaman sonra test yapsam sonuc cıkıo dr bana 15 gun sonra ddedı ama ben sabırsızım ne zamn yapayım bıde ne belırtıler oluo
merhaba canım benım bugun asılamamın 11.günüydü
çok fazla kafana takmaz düşünmez kendini başka şeylerle meşgul edersen
hemencecik geçiveriyor günler şimdiden sonuca odaklanma nötr kal bence
ben kendimi her iki duruma da hazırladım hayat oalgan akısında devam ediyor
belirtilere gelince bir belirti durumum benim de yok iki gündür karın ağrım var biraz da şişlik
ama bu regl belirtisi de olabilir çünkü muhtemel regl tarihim şu günler de
aksilik olmaz regl de olmazsam cumartesi sonucumuzu alıcaz nasipse
selencim emin ol hepimiz böyle olsun istedik ama olmadı yani olmayabiliyor o nedenle kendini öyle hazırlama herşey allahtan sonuçta hayırlısı ise olur inşallah... sen rahat olmaya çalış , dinlen ve bol su tüket tamam mı şekerim:))) iyi düşün iyi olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?