benim kırmızılar geldi...........:teytey:
görkemli paylaşımın için teşekkürler denize ilaç gibi gelmiştir eminim:)
tuanay yedin fırçayı gene gördünmü bebingden bebing affetmez yolar saçını başını vallaha
nursim ezmag geri sayım başladı ağır kaldırmayın yayın tötüyü kocalar çalışsın
özlem allah seni ne yapsın emi kociş kakılmış gibi çalışsın demişsin çalışsın tabiki ben okadar iğneleri yiyorum oda destek olsun dimi hayat müşterek ama hiç adil değil
semra senin kardeşin gördüğüm en tatlı dayı minik dayı varmı böyle bir şirinlik yaa harika bir şey adada çok şanslı genç anne genç anane genç dayı maşallah sevdikleri ile uzun ömür diliyorum
hadi hayırlısı benimkilerde bitmek üzere...
cnm benim doktorda 2 gün ara ver dedi sonra gün aşırı hangisi doğru anlıyamadım valla bazı sitelerde ilişki yasak demiş aşılamadan sonra bekle demiş o doktorda saçmalamış bence aman hepsi bişey dio gerçektende
cnm temizlik yapma günün geçtiyse rengli olunca yap belki hamilesindir kendine dikkat et akşam eşim aldı pcyi cnm odada oluyorum ama bakamıyorum
arkadaşlar bir şey soracağım sizlere ben incir kürünü yapıyorum bu ayda aşılamayla birlikte yaptım adetimin 12 günü yumurtamı çatlattılar doktora söyledim ben bilmiyorum ama faydasını gördüysen bişey olmaz yap dedi geçen ay 21 kullandım 7 gün ara verdim şimdi yine başladım 21 gün kullan
maya bide korkuyorum bişey olur diye ama yapmakta istiyorum başladım devamını getiriyim diyorum aslında faydasınıda gördüm normalde 14 günü çatlatma iğnesi vurulurkene 12günü vuruldu şaşırdım erken oldu sadece geçen ay adetimi 5 gün geçiktirdi kürü uygulayan varmı bana yardımcı olurmusunuz?
canım benim allah sizlerede nasip etsin inşallah.çok dua ediyoruz,yazdıklarını annemede okudum oda dua ediyormuş artık size..onun duası kabul olur,kalbi çok temizdir.sizlerde eşinizle ve gelecek olan bebişlerinizle uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah yüce rabbim.
evet aşılamaların 2 side raporlu oldu.zaten iki hakkım vardı.ben ilaçların parasını sağlık güvencem olduğu için(emekli sand)ve raporlu olduğumdan geri aldım.sadece doktora 360 lira fark verdim her aşılama için o kadar.ama poliklinik hastası olsaydım yine ilaç parasını alırdım ve hastaneye 150 gii bir para öderdim.umarım senin aşılama gerek kalmaz.direk tüp yaparlar.aslında telefonla da sorabilirsin bence.
yok aşkım geldi benimki ütü daha yeni bitti kısa bir ara vereyim dedim yarın ankaraya gideceğiz belki o nedenle az sonra işimi bitireyim yemekten sonrada bıcı bıcı yaparım gelince evim temiz olsun ertesi gün okul var çünkü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?