Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:sm_cool:

ayyy sermestcim 3 gün kaldı ha inşallah 3. büyük haber sendeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

ya sorma canım yogunluktan anlamadım günleri geçiverdi işte azcık kaldı
dilerim üçleriz mutlu haberi nasip olursa cumartesi benim müjdemle

ısallah ıkımız de ve tum ısteyenler bu ay hamıle kalır bızımde asılamamız olumlu olur ya allahtan tek dılegım bu

inşallah canım hepimizin duası dileği bu aratmadan versin Mevlam

ben çıkıyorum canlar hepinize hayırlı gecelr
uyku akıyor gözlerimden öpüyorum hepinizi

ya kızlar teker teker dökülüyorsunuz hepiniz
ama benim çıkmam lazım geç kalıyorum sabahları sonra
herkese iyi geceler tekrardan görüşmek üzere

melekcim neyin var
ailenlede tartısmıssın hayırdır....

evet canim ailemle tartistik malesef esimle ben kredi cektik 70'000 frank türkiyede yardim yapmak icin bide ucuz araba almak icin esim araba hastasi biraz tabi banada asiladi biz araba ararken bulduk bitane pazar günü 40'000 frank sifir kilometre tam istetigimiz araba karar verdik alacagiz diye aileme söyledim babam annem kizdi ne isiniz var o kadar pahali bir arabayla türkiyeden ev felan alin yatirim yapin diye cok ama cok kizdilar bizim lafimiz felan tutulmuyor diyede tartistik ben arabadan biraz vazgecer gibi oldum ama esim asla illaki alacagiz diyor bide inata bindirdi arada ben kaldim hayatta en cok istedigim olmuyor bu olacak deyince elim kolum baglandi arabaya imzayi attim ama dün bütün gece uyuyamadim iyimi yaptim kötümü yaptim diye ailemle aram cok kötü tek abilerim bisey demiyorlar destekliyorlar kafam halen rahat degil bide ben aileme düskünüm ne olacak bilmiyorum araba 2 hafta sonra gelecek ve ben ozamana kadar dokuz dogururum galiba

Alıntı:
melekd kullanıcısından alıntı
brup sana beduam insallah 4dütüz olurda görürsün gününü:)))

melekcim bu bedduadan ben de bolca istiyorum:)
eskiden beri hayalim ikiz çoğul gebelik
aşılamaya başlarken de sırf o yönden umutlu mutluydum
çoğul olma şansı var diyorlar diye
ama gel gör ki tek yumurtayı zar zor büyütebildik
ona da şükür ne diyelim dileğim o tutsun da melek olup gelsin annesine

vereyem canim beduami insallah 3cüzün olurda bugünlerini unutursun canim sen icin ferah tut adamiz sana ugur getirecek sen hic merak etme

bence git canim kaybedecek biseyin yok sonucta ilerde pismanda olmazsiniz hem

burp canim kirmizilarim gecen persembe geldi ve bugünde temizlendim ama bende senin gibiyim yaklasinca sinirleniyorum elimde olmadan esimide genellikte hasliyorum alisti zavlicigim yine geliyorlar seninkisi diyor

canim ya kusura bakmada sen insani delirtiyorsun yapacagin bir isi kalbinle inanarak yap olacak diye her ne olursa olsun ümiti kaybetme bitanem ne olursun yaaa birazda beni dinle artik

denizigim hosgeldin oh be seni artik sik sik görecegiz
evet denizcigim sen face ekleyen bendim benim bu aralar biraz sorunum var ve kafam karisik her ise kosustaran benim bisey oldumuydu ailem hemen melek der ama benim birazcik destege ihtiyacim oldugunda destek almiyorum be canim ailemden tek destegim esim ya canim sorunlar hic bitmiyorki bi düze cikamiyorum

sevimcigim gözün aydin kaynanan gitmis inan bi ara ben korktum kadin basina kalacak diye ay vallaha ben hic cekmem zaten aramizde iyide degil canim kizma ama sendede annen gibi temizlik hastaligi var hic durmuyorsun yerinde yaaa yazik günah kendine sen bu cani yazda bulmadin tatlim birak hayatin tatidini cikar birazda güzelim

arakadaslar bende bu ay bal tarcin ve cörek otu deneyecegim bide kayinvalide mekkeden bir kuru ot(ismini bilmiyorum malesef) getirdi bilmiyorum hic duydunuzmu peygamber efendimizin zamaninda kisir olanlar hamile kalmak isteyenler bu kuru otu ilac niyetine kulanirlarmis vede hamile kalirlarmis o kuru otu suda kayanatip suyunu icelermis eger o ot cicek gibi acarsada kesin cocugun olacakmis. ben bunu bugün kaynattip ve cicek gibide acti bakalim artik hayirlisi olsun suyunuda ictim ve igrenc bir tadi var ama katlanacagim her ne olursa olsun kizlar

nursimcigim canim kusura bakma hamileligin nasil geciyor diye hic soramadim umarim hersey gönlünüzce gidiyordur

semracik safak 2 bakarsin adamiz cumartesi günü gelir ve semestcigimede ugur getirir insallah cumartesi iki güzel haber aliriz

mavicim yeni haberim oldu.senin adına çok sevindim.allah kucağına almayı nasip etsin.ve herkese senin bu mutluluğunu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…