Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın fıstık sende benim gibi erkencisin 7:30 da gözler fıldır fıldır oluyor benimde sen kocişimi yolculadın ? Şafak 5 mi oldu gene 2 mi diyelim şafak hayırlsııylamı desek :)))))

bugün işe gitmedim malum artık dersler bitti sınavları yapıyoruz evde çalışmam gerekiyor yeni bölüm kurulumu ile ilgili birde bitirmek istediğim kitabım var onuda bitiririm bugün tabi ev işleride bekler belki fırsat bulursam emirgana çekirdeğime giderim :)

sevimcim yazık sana canım yaaa şu aileler bir türlü rahat bırakmıyor canım seni yaa işe gir vallaha daha çok dinlenirsin sen. birde dayı hee helal olsun sana benim annemde yün yastık yün yorgan vermişti yorgan vallaha diğer dantelli çeyizlerimle birlikte dolap bekliyor :) annem dantelli saten yatakörtüsü takımı masa örtüsü falan yapmıştı kıyamıyorumda ama kullanmıyorum tabiki kuş tüyü yastığın içinden tüyler çıkıp yüzümü çizince sinirlenip yün yastığa dönüş yaptım onuda arada anneme veriyorum oda üsküdarda bir yer var veriyor onlar ne yapılması gerekiyorsa yapıyor kılıfını değiştirip veriyorlar bence üsküdardaki o yeri annemden öğreneyim sen annnenlere çaktırmadan orada hallettir süpriz yap annenlere :)))
melekcim canım bence için rahat olsun benim annem hep ne olursa gençlikte olur gezebildiğin kadar gez bizden birşeyler kalır nasılsa demişti tabi bunu benim temkinli olduğuma güvenerek söylemişti yani bezen insan kendini zorda bırakmayacak şekilde kendini ödüllendirmeli bizde evden önce kendimize iki araba aldık gezmesinide bildik birikim yapmasınıda sizde arabaya imzayı atmışsınız geri dönüşü yok ve bu durumda verdiğiniz karara güvenin ve ailenizin sizi üzecek eleştirilerine kulak asmayın bu sizin hayatınız bende eşimde her konuda ailelerimizden fikir alırız ve çokta değer veririz ama kararlarımızı hayata geçirmede son karar bize aittir ve ailelerimiz bu noktadan sonra bize sadece hayırlısı olsun derler eminim sizin kararlılığınızı görüncede anlıyacaklardır hiçde darılmaca gücenmece olmaz tatlım sen rahat ol. Senin koyduğun sınırlar dahilinde senin sınırlarına insanlar girer unutma demekki sen sınırlarını biraz daraltmalısın tatlım arabanız hayırlı olsun arka koltukları bebişle dolsun inşallah :)))))

mavicim semranın adı çıtır anneydi seninki pimpirik anne ama seni çok iyi anlıyorum insan yaşadığını bilir bende temmuzda yaşadığım kimyasal gebelikle hamileliğe kendimi çok yakın hissetmiş bütün olumluluğumla eylül ayı savaşçıları topiği açmıştım bizim fıstıklarla tanışma vesilemiz oldu orada başladık savaşa listemizde olumsuzları bile olmadı diye değilde bir sonraki tedavi adımından bahsederk yazardım ardından gelen üst üste olumsuzluk ve şansızlığın ardından şom ağızlı oldum çıktım ozaman resetliyorum kendimi bende 2011 e hamile gireceğim diyeyimde amaan kulağıma aptalca geliyor 4 yıldır ben zaten öyle diyordum kışlık yazlık kaldırırken bunları hamile olarak nasıl geri çıkaracağım derdim hep yok yaa olumlu olmamı engelleyecek çok şey yaşamışım kulağıma aptalca geliyor ama artık köyümün kısırlığı değişti bari profilimi yenileyeyim ama sana genede söylüyorum bu bebeği kaybetmeyeceksin sen yaptığın sıkıntılarla kalacaksın bırakta keyfini çıkar hamileliğinin

tesekkür ederim güzelim insallah herseyin hayirlisi olurda bide ardindan hamile kalirim insallah canim cok istiyorum artik allahim herkese nasib etsin

denizim inşallah uğur getirir yeni evin sana....

sağol canım..inşallah 1500 lere senin hamilelik haberinle gireriz..1000 ler dedik hep 2 tane hamişimiz var bak..inşallah 2000 lere herkese hamile olur:))
tatlım sen heyecanlı olmayacaksın da kim olacak içini ferah tut allahın izniyle pazartesi ada kucağında ..bizde çok heyecanlıyız ada kızımızı bir an önce görmek istiyoruz:)

hoşbulduk canım..sorunlar hiç bitmiyor hayatta melekcim ama napalım allah sağlık versin çok da takma kafana burpun dediği gibi kendi kararınızı kendiniz verin sonuçlarına da zaten siz katlanacaksınız iyi ya da kötü..ama eşin düşünüp taşınıp karra vermiştir hayırlı olsun şimdiden arabanız alınan ödeniyor canım be..bizde 2 senelik kredi çekmiştik bitti..ama geçenlerde tekrra çektik malum tedavi masrafları ıvır zıvır derken hayatta hep borç var..allah önce sağlık sonra bebiş versin bize borçlar ödenir gider..
denizcim aramıza tekrar hoş geldin canım

hoşbulduk canım uzun bir ayrılık oldu hiç bu kadar ayrı kalmamıştım sizden neredeyse ay oldu..arada grmeye çalıştım okudum ama çok fazla yazamadım..

bebing nerdesin kuzum
sabahtan gelirdin sende nasılsın neler yapıyorsun umarım iyisindir

sağol canım benim iyiyim bende çok özledim hepinizi allah şükür iyiyim artık geleceğe bakıyorum artık..geçmişe dönmeyeceğiz annemde çok mutlu zaten rahatsız gecede gündüze birşey olursa biz varız artık..eşimide oğlu gibi seviyor önünde arkasında pervane mutluyuz yani..
hosgeldin denizcigim öncelikle sana gemis olsun diliyorum yasadiklarin kolay degil gercekten bundan sonra yüzün hep güler ve evin hep huzurlu ve mutlu olur insallah allah en kisa zamandada yavrunu verir
amin canım inşallah cümlemizin gönlüne göre versin ve dularaımızı kabul etsin...

tavsiyelerin için çok sağol canım önümde 2 ay var aşılama için eğer kendimi iyi hisstemezsem düşünmüyor değilim yardım almayı ama onlarda hemen ilaç veriyor o yüzen pek de istemiyorum ama bakacağım artık inşallah moralim hep iyi olur..artık annem de yanımda eşim destek zaten bundan sonra herşey daha güzel olacak..

deniz senin aşılama ertelenmişmiydi birkaç ay yoksa yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorumkismile

:))evet canım biraz alınganlar napalım artık idare edeceğiz kzılar biliyor zaten her işine ben koşuyordum evlerimiz çok yakındı böyl daha iyi oldu iki kere uğraşmayacağım çarşıydı pazardı derken beraberiz artık evin işlerinide ben yapacağım hasta zaten o da bana kıyamıyor tedavilerim var diye kadın tutacağım elini sürme diyor günlük işleri yaparım artık kadın da temizlik yapar ..taşınmadan önce bile kadın tuttuk ama ona rağmen ikimizde çok yorulduk..

denizcim özlemiştik vallaha dönmen iyi oldu
bende dünkü mantı mideme nasıl oturduysa 7:30 da kalkmama rağmen 12 oldu dahaa yeni yaptım kahvaltımı oda bir dilim ekmek genede fazla geldi gerçi ben adet sonrası iştahsızlaşırım onunda etkisi var bende yumurtlama yok bu akşam deneyeceğiz ama boşa deneyeceğiz preseedi neyse taş atıp kolumuz yorulmuyor yıllardır denediğimiz gibi denemeye devam neyapalım

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar
bebingcim ben karıştırmışım kızlar kutlama mesajı atında evelini göremmiştim doğum günün sandım..ama aynı dileklerim geçrli nice yıllara eşinle beraber canım benim..
sağol canım dileklerin için..herşey olacağına varıyor malesef o yüzden artık olanlara değil olacaklara bakıyorum..
ayy yerm ben onu allah nazarlardan saklasın kuzcuğu..hala olmak çok gzüel benimkilereşşek kadar oldu biri kzı biri erkek bebeklikleri çok tatlıydı şimdide öyleler ama sıpaların istekleri bitmiyor..şimdi taşındık bakalım kzı olana kimden çukulata dondurma isteyecek:))
geldim kızlar sonunda gönderdim ön koltugu istedi yok dedim sen ortalara oturki senin sgın solun belli olmaz bizim ordan gecerken ben bi inem dersin geri gelirsin sonunda gittti

hadi gözün aydın ee tabiki alah kavuştursunda demek lazım:)

:)))kim dedi o kadra mantıyı mideye indir diye:))afiyet olmuş sana aslında eziyet olmuş :))

niye boşuna olsun ki boşver sen keyfine bak olursa olur artık..
benim bugün 10.günün bizde başaldık serbest nasılsa zaten adam geldi aşılama muhabbetine olmadı kaç aydır yok sonra adet oldum ev taşıma telaşı oldu..keyfini sürsün içgüne falan bakmayacağım olacaksa olur zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…