sevimcim yazık sana canım yaaa şu aileler bir türlü rahat bırakmıyor canım seni yaa işe gir vallaha daha çok dinlenirsin sen. birde dayı hee helal olsun sana benim annemde yün yastık yün yorgan vermişti yorgan vallaha diğer dantelli çeyizlerimle birlikte dolap bekliyor :) annem dantelli saten yatakörtüsü takımı masa örtüsü falan yapmıştı kıyamıyorumda ama kullanmıyorum tabiki kuş tüyü yastığın içinden tüyler çıkıp yüzümü çizince sinirlenip yün yastığa dönüş yaptım onuda arada anneme veriyorum oda üsküdarda bir yer var veriyor onlar ne yapılması gerekiyorsa yapıyor kılıfını değiştirip veriyorlar bence üsküdardaki o yeri annemden öğreneyim sen annnenlere çaktırmadan orada hallettir süpriz yap annenlere :)))
melekcim canım bence için rahat olsun benim annem hep ne olursa gençlikte olur gezebildiğin kadar gez bizden birşeyler kalır nasılsa demişti tabi bunu benim temkinli olduğuma güvenerek söylemişti yani bezen insan kendini zorda bırakmayacak şekilde kendini ödüllendirmeli bizde evden önce kendimize iki araba aldık gezmesinide bildik birikim yapmasınıda sizde arabaya imzayı atmışsınız geri dönüşü yok ve bu durumda verdiğiniz karara güvenin ve ailenizin sizi üzecek eleştirilerine kulak asmayın bu sizin hayatınız bende eşimde her konuda ailelerimizden fikir alırız ve çokta değer veririz ama kararlarımızı hayata geçirmede son karar bize aittir ve ailelerimiz bu noktadan sonra bize sadece hayırlısı olsun derler eminim sizin kararlılığınızı görüncede anlıyacaklardır hiçde darılmaca gücenmece olmaz tatlım sen rahat ol. Senin koyduğun sınırlar dahilinde senin sınırlarına insanlar girer unutma demekki sen sınırlarını biraz daraltmalısın tatlım arabanız hayırlı olsun arka koltukları bebişle dolsun inşallah :)))))
ayy denizim tabiki yokluğun belli oluyor biz burada öyle bir zincir oluşturmuşuz ki biri kırılınca hiç değeri kalmıyor:))) neyse sen ne yaptın hallettin mi işlerini?
evet bir dönem boş yere çok gidip geldim ya o beni bu hale getirdi o kadar boşa kürek çektim ki bu beni korkutuyor işte aslında merak etmiyorda değilim senin şu ballı tarifide yaptım 1 hafta falan bakalım .... preseedin işe yarayacağına inandırmaya ve kendimi hazırlamaya çalışıyorum 1500de bomba benden allahın izniyle:)))
denizim inşallah uğur getirir yeni evin sana....
tatlım sen heyecanlı olmayacaksın da kim olacak içini ferah tut allahın izniyle pazartesi ada kucağında ..bizde çok heyecanlıyız ada kızımızı bir an önce görmek istiyoruz:)kızlar herhangi bişey olmazsa,günümüz sanırım kesinleşmiş.pazartesi..evet büyük gün pazartesi.inşallah ada'cım kendiliğinden geliveriri.cuma günübakıcak doktorum doğum kanalında ilerlemişse sunni sancı vericek,aksi taktirde sezeryanla alıcak.her halukarda pazartesi kucağıma alıcam teyzeleri kızımı.çoookheyecanlıyııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çoooooooooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!
denizigim hosgeldin oh be seni artik sik sik görecegiz
evet denizcigim sen face ekleyen bendim benim bu aralar biraz sorunum var ve kafam karisik her ise kosustaran benim bisey oldumuydu ailem hemen melek der ama benim birazcik destege ihtiyacim oldugunda destek almiyorum be canim ailemden tek destegim esim ya canim sorunlar hic bitmiyorki bi düze cikamiyorum
denizcim aramıza tekrar hoş geldin canım
denizim hemen özet geçiyorum tatlım sana bebeğimizin kesesini gördüm o zaman 5+1 günlüktü şimdi 6+5 günlüğüz salı günü kısmetse 7 haftayı bitirmiş olucaz...kırgınlıklar yaşamışsın tatlım bunuda üzerinden atman biraz zor olucak sanırım, ama sen çok mantıklısın biraz zamanla herşey umarım düzelir...
mavicim hiç merak etme tatlım değerin sınırda bi değer değilki endişeleniyosun yarın en az 800 çıkar değerin belkide daha yüksek çıkıcak...
:))nursimcim tekrar tebrik ederim allahım sonuna kadar böyle devam ettirsin :))
ii geceler kızlar size biraz kasıklarım ağrıyor bugün pikniğe gittik ayakta fazla kaldım sanırım yatıyorum yarımn sabah görüşürüz....
denizim aramıza dönmen ne guzel sagol tuanay arayınca aklına ben gelmişim nasıl sevindim ya
keşke öyle olsaydı dimi inş. en yakın zamanda sen verirsin bu haberi bize hayırlı olsun yeni eviniz artık yalnız olmadıgına sevindim
herkes hata yapar babalarda
zaman herşeyi düzeltir canım bırak zamana uzme kendini kötü şeyler yasamıssın aramak çok istedim çekndim müsait değilsen diye hep elim tele gitti gitti bıraktım
üzme kendini eşin var annen varyeter sana herşey duzelicek geçmiş ibırak gelecge bak canım benim çok özlemişim seni
amin canım inşallah cümlemizin gönlüne göre versin ve dularaımızı kabul etsin...hosgeldin denizcigim öncelikle sana gemis olsun diliyorum yasadiklarin kolay degil gercekten bundan sonra yüzün hep güler ve evin hep huzurlu ve mutlu olur insallah allah en kisa zamandada yavrunu verir
günaydın kızlar şafak 4 hepimiz için bu şafak sayılacak inşallah
günaydın melek :)
ben şimdi çekirdeğimin yanına gidiyorum bugün ilk kez yıkanacak :)))
denizcim sana söyleyebileceğim tek bir şey var ihtiyacın olan tek şey zaman zamanla herşey sana çok doğal ve olağan gelecek babacığınıda affedeceksin farklı oluşumları insanın kabullenmesi çok zor olur heleki alışkanlıklar değişince ve alışılagelmiş aile kavramının içinde ebeveynlerin başka ilişkileri olmasını kabul etmek çocuklar için en zor şey olsa gerek hemen empati kurdum ve bende senin gibi zorluklar yaşardım heralde uzaktan ahkam kesmek kolay. Herşeyi bırak içinde bulunduğun hassas durum almış olduğun hormon ilaçlarından bile psikolojisi bozulurken insanın sen bütün bunları eşin yanında yokken yaşadın bak çok şükür anneciğinin yanındasın onun sana senin ona ihtiyacın var ve artık kocanda raahat bir konuma gelmiş ve iki sene sonra bebeğinle harika bir yere tayininiz olacak bu bir süreç ve önemli olan bu süreci minumum sıkıntı yaparak atlatman bu sennin için gerekli tatlım ben bu tedavilerle birlikte psikolojik destek almak istemiştim rahatlama adına ama yoğğunluktan fırsatım olamamıştı sen tatlım eğer yapabiliyorsan bir destek almaya çalış en azından yaşadıklarını sindirmene yardımcı olur. İyi gelecekse biz herzaman senin yanındayız ihtiyacın olan manevi desteği bizimlede bulabilirsin canım. Allah kolaylık ve bebek versin tatlım :)))
sevimcim bak karın üzeri yatma taktiğini hiç denememiştim tatlım bir o eksikti kamasutra bizim yanımızda halt edecek :))))))))))) onuda deneyeyim saol tatlım
mavicim inşallah 800 ü aşar değerin enfeksiyondan zaten korkmuyorum geçti bile :)))
bebingim yokluğun demekki asır gibi geliyor bize :)))))))
semracım vallaha tetikteyim bende :)))) korkuyorum ben işteyken denk gelir diye :))) hayırlısı ile gelsinde adacık :)))) ben nerde olsam gelir görürüm adamı
günaydın fıstıklar şafak 4 adamız geldi gelecek maviyle nursimiz hamile sermestten haber bekliyoz deniz aramıza döndü ne güzel şeyler oluyo denizcim sende benim gibi annenle oturma gurubuna katıldın amn dikkat et fazla nazlı oluyorlar
bu erkek milleti bazen ne kadar bencilleşiyor demek
ne mutlu ablana sabrının meyvesine kavuşmuş o da
hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin
son 4 biter gider ada prenses gelir hayırla sağlıkla
üzücü şeyler yaşamışsın kırılmışsın canım kıyamadım okurken
ama hayat böyle çetrefilli bir şey işte
bazen öyle bir an geliyor ki canından kopup can bulduğun
canını almaktan beter ediyor
hakkında hangi yol hayırlı olacaksa öyle olsun ilişkiniz inşallah
üzme sıkma canını sen gelecek güzel günleri düşün
öyle yapacağım sermestcim ..insanın içi acıyor ama sonuçta kendi canımdan yarın bir gün en olur bilmiyorum birde anneme ezelden beri hep detseğim diye aramızda sorunlar vardı ama annem tabiki onun yanında olacağım..bundan sonra iyi şyler düşüneceğim ve hayatımda iyi gelişmeler olsun..
oh oh maşallah büyümeye başlamız Allah nazarlardan saklasın
doğum gelmiş kapıya dayanmış daha ne yapıcaksın canım
tadını çıkara dinlen çok yorulucaksın çok:)
selam kızlar ne güzel muhabbetler olmuş maşallah ama benim hiç halim yok okuldan gelince evi toparldım süpürdüm derken yoruldum dünden kalan bulaşıklar falan vardı onları topladım ....
denizcim seni gördüm çok mutlu oldum yeniden aramızda görmek çok güzel... can sıkıcı olaylar yaşamışsın ama ne yapalım baba sonuçta , bazen yaşlandıkça ne yaptıklarını bilmiyorlar diye düşünüyorum sende canını sıkma...
evet özlemcim yaşadım ama geride kaldı sıkmıyorum artık :))
bebingim sende gelmişsin hoş geldinnnnnnn:)))
mavişim çok sevindim ya demek yerleşiyor yaramaz iyice... hadi inşallah darısı başımıza...
bebingcim ben karıştırmışım kızlar kutlama mesajı atında evelini göremmiştim doğum günün sandım..ama aynı dileklerim geçrli nice yıllara eşinle beraber canım benim..bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar
sağol canım dileklerin için..herşey olacağına varıyor malesef o yüzden artık olanlara değil olacaklara bakıyorum..denizcim hoşgeldin canım çok özledim seni canım babanla aranızda geçenlere üzüldüm canım biraz kafanı toparla daha sonra konuşur halledersiniz ama zamana ihtiyacınız var tabi bu süreçte de sıkma canını yeni eviniz de hayırlı olsun canım güle güle oturun
ayy yerm ben onu allah nazarlardan saklasın kuzcuğu..hala olmak çok gzüel benimkilereşşek kadar oldu biri kzı biri erkek bebeklikleri çok tatlıydı şimdide öyleler ama sıpaların istekleri bitmiyor..şimdi taşındık bakalım kzı olana kimden çukulata dondurma isteyecek:))Kızlar,3 gündür yeğenim burada.Halalık nasıl güzel bir duyguymuş,insan kucağına almadan hissedemiyormuş meğer.Yedim bitirdim onu,öyle tatlı ki,5 aylık sıpa,etrafa gülücükler saçıyor.Masmvi gözler,sapsarı saçlar,tam bir şirinlik abidesi...Resmen aşık oldum ben tatlı kuzuma...
geldim kızlar sonunda gönderdim ön koltugu istedi yok dedim sen ortalara oturki senin sgın solun belli olmaz bizim ordan gecerken ben bi inem dersin geri gelirsin sonunda gittti
deniz senin aşılama ertelenmişmiydi birkaç ay yoksa yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorumkismile
denizcim özlemiştik vallaha dönmen iyi oldu
bende dünkü mantı mideme nasıl oturduysa 7:30 da kalkmama rağmen 12 oldu dahaa yeni yaptım kahvaltımı oda bir dilim ekmek genede fazla geldi gerçi ben adet sonrası iştahsızlaşırım onunda etkisi var bende yumurtlama yok bu akşam deneyeceğiz ama boşa deneyeceğiz preseedi neyse taş atıp kolumuz yorulmuyor yıllardır denediğimiz gibi denemeye devam neyapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?