Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım mayısta oldu aşılamam ama olmadı malesef..temmuzda bir aşılama daha olacak raporlu olduğu için devlet istiyor malesef..ondan sonra tüp bebek raporu veriyor sen naptın?

bende nisan mayıs peşipeşine aşılama yaptım olmadı bu ay gitmedim dr dinlenmekteyim
hayırlısı olsun hepimiz için boshayallersmile

nbnh cim kladırmadan yakalım fotoları çok tatlsıın canım
gerçekten allah çirkin bahtı versin annemde hep söyler çirkinler şanslı olur diye..ama bizim içimiz güzel bu bile bile dışarı yansıyor..inşallah en kısa zamanda allahım birde bebiş veriri hamilelik çirkinliği yaşarız:))

bebing bebing bebişim bebişim nerelerdesin yahu ben geldim ama gideceğim birazdan işler var azcık:)))

siz okuyadurun ben çıktım ama geleceğim yine inşallah akşama muhabbeti yakalarım hep beraber oluruz..

semracım cok heyecanlıyım ada geliyor demekki ctesi ye
canım ya aglıcam tutamıcam kendimi

melek benide ekle face

ne guzel döktürmüşsünüz kızlar ya aferin size.hep zopa olmaz takdirde etmek lazım di mi ama

gelicek inşallah teyzoşu,gelirken sizlerin melekleri içinde duaederek gelicek.:CüvCüv:

denizim sağol kutlamayı duzeltmisin farketmez zaten evlendiğim gun dogum gunum de olabilir
kendi haline bırakmak daha iyi canım ya
annene de cok iyi oldu sanada yalnız kalmıcan en azından

canim senin face adresin ne yada gercek ismini ve soyadina söyle hemecilik ekleyim seni

ohh denizim kocişin bir güzel özlem gidersinki gelecek ay gerçek denizin haberini ver bize :)))) eki eki :))))

yarın sabah önce ablama oradan işe gideceğim ablama çikolatalı kek yaptım bebişi sevip öyle gideceğim işe

yaa denizim çok yememiştimki mantı genede mideme oturdu sonrada kocişin midesine oturdu hemde üzerine birde zeytin yağlı biber dolması yemişti hehe tüm gece oda rahatsız oldu :))))

slm fıstıklar nasılsınız
valla öğlen çok yemişim resmen çatlıycam
eve gidip şöyle üstümü başımı çıkarıp serin evimde uzanmak istiyorum
bide bugünkü pantolon beni çok sıktı oda rahatızlık verdi bana...

NBNH canım inşallah iyileşirde gerek kalmaz hayvanlarada hç kıyamıyorum bizimde bir kuşumuz var bıcır adı ama bazen çileden çıkarıyor beni cik cik nereye kadar cikkkk ya:)))

canım şimdilik iyi görünüyor bizimki de durmadan tüy döküyor kafes büyük olduğu için tül de bulamadık henüz sabah öğlen akşam kafesin çevresini temizliyorum ne olacak halimiz bilmiyorum

denizcim valla dönmene çok sevindim canım sağol bu arada ben genelde şanslıyımdır aslında sadece bu bebek olayınca şansım yaver gitmedi onda da vardır bir hayır

iyiyiz nursimcim pantolon sıkmaya mı başladı ay bizde görecek miyiz o günleri Allahım duy sesimi

sevimcim yoksun bugün kaynana da gitti keyif mi yapıyorsun diyeceğim ama sen yine uğraşıyorsundur birşeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…