Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semaracım demek büyük gün pzt si ha ben de çok heyecanlıyım sanki ben doğuracakmışım gibi dualarımızı yoğunlaştıralım

melekcim aileler hepimiz için önemli ama çocuklarımız olmasa bile eşlerimizle birlikte çekirdek bir aileyiz sonuçta araba ya da ev konusunda son karar size ait olmalı yanlış bile olsa sizin kararınız önemli olan onun için sıkma canını ailen de anlayacaktır bir süre sonra

burpcum kekler yapılmış oh oh afiyet olsun ablana gidip yine vazgeçme bebek olayından

denizim sağol kutlamayı duzeltmisin farketmez zaten evlendiğim gun dogum gunum de olabilir
kendi haline bırakmak daha iyi canım ya
annene de cok iyi oldu sanada yalnız kalmıcan en azından
evet canım düzelttim geçen yarım yamalak okumuştum bugün jeton düştü ancak..:))

ohh denizim kocişin bir güzel özlem gidersinki gelecek ay gerçek denizin haberini ver bize :)))) eki eki :))))
inşallahburpcum ya benim pek umudum yok ama mavi gibi sürpriz bebiş isterim tabiki ksımet artık..
yarın sabah önce ablama oradan işe gideceğim ablama çikolatalı kek yaptım bebişi sevip öyle gideceğim işe
ne güzel ya ablan çok sanslı senin gibi kardeşi olduğu için:)
yaa denizim çok yememiştimki mantı genede mideme oturdu sonrada kocişin midesine oturdu hemde üzerine birde zeytin yağlı biber dolması yemişti hehe tüm gece oda rahatsız oldu :))))
o zaman sorun mantıdaymış canım ya da siz çok alışkın değilseniz hamur işlerine midenizi rahatsız etmiştir..
semaracım demek büyük gün pzt si ha ben de çok heyecanlıyım sanki ben doğuracakmışım gibi dualarımızı yoğunlaştıralım
amin inşallah dualarımız semra ile..
:Saruboceq:

eksikler vardı çarşıya çıktım eldim bir sürü ütü var eşimin kıyafetleri acil olmasa bırakacağım ama malesef yarına lazım çok yorgun hissediyorum kendimi daha dinlenemedim..
neyse gelen giden yok daha akşama gelirim..

evet canim yanlis hata yapsak biz cekecegiz sonucu ama canim ne olurdu icimi rahat etselerdi az önce babam aradi biraz sakinlesmis gibi mektubu varmis yazilmasi gereken ondan olsa gerek isleri cabuk düstü) ama dediginiz gibi takmayacagim artik hersey olacagina variyor sonucta demekki hakkimizdaki hayirlisi buymus canim

denizcigim sana kolay gelsin benimde hafta sonu ütü yapmam lazim ütüyü sorun etmiyorum ama yerlestirmesinden nefret ediyorum bu hafta sonu evdeyim hicbiyere gitmeyecegim misafirde kabul etmedim biraz dinlecegim havada güzel olacakmis balkonda güneslenirim artik yuppphiiiiii sonunda havalar düzeliyor

semracigim demekki yigenimizin dogum günü 07.06.2010 olacak yaz cocugu olacak ayy ne güzelde kiyafetler giyecek yerim ben onu:)))

denizcim teşekkür ederim benim bir sürü ablam var ama hiç kardeşim yok eminim kardeş bambaşka bir duygudur bende elimden geldiğince ablamların her kötü gününde yanlarında olurum onlarda hızır derler bana inan benim için küçücük bir emek olsada onlar okadar büyütüyor okadar övüyorlarki yaptığımı küçük kardeş şımarıklığı

melek anacım az önce bende üütü yaptım azdı ama öğğğ hiç çekilmiyor mücverde hazırladım kociş gelince kızartacağım üfff ben evde daha çok yoruluyorum gerçi iştede yoruluyorum ben niye kendimi bukadar yoruyorum ya bir günde yan gel yat yapsam dişimi kıracağım yaa ne pis huyum var ya

nbnh doğru söylüyorsun anacım gidince vaz geçiyorum bebekten :)) ama denemeye devam iyide oluyor aslında okadarda matah bişi diil diyorum :))))
nbnh nickin hakkında bir ipucu verirmisin nebahat değil adın soyadının baş harflerinin iki kez tekrarlanışımı

özlem okuldan gelir gelmez işe bulaştı sanırım kaç çeşit yemek yapıyordur şimdi :)))

ben geldim beni merek etmişsiniz ama iş yaptıgımı zannetmişsinizdün gece saat 12ye kadar temizlik yaptıktan sonra bu gün daha şimdi kalktım yataktan ama keyiten degil karın agrısı migde bulantısı bel agrısı bacak agrısıyla sabah 7de uyandım ama kalkamdım işte yataktan pazargünü gelmesi gereken adet bu gün ceeeee yaptı dünki halılardan camlardan ve yünlerden sonra çok agrım var ve yarın dr kontrolü var malum iğnelere başlayıp başlamayacagımızı söyleycek banyo ayptım birazda temizlik yapıyım kendime dedim makinaya ve agdaya dayanamadım agrım çok tu ilk defa jilete baş vurdum ama keşke baş vurmasaydım her yerimi kestim

karnım aç daha kahvaltı yapmadım ama midem çok bulanıyo ben neyiycem zavllı anamda yünlerle ugraşıyo hava bi açıyo bi kapıyo bütün işler kadına kaldı burp bende kek istiyorum bende senin ablan olurum oh ne güzel bende senin gibi hep ablamın yengelerimin imdadına koşuyorum onlar benim hiç yanımda olmuyorlar bizimki dün aradı 10 07 2010geliorum hazırlan seni götürcem bensensiz tatili ne yapıyım diyo bende dedim tedavim var gelemem dedim ama one yapar ne eder beni kandırır

denizcim tekrar hoş geldin gülüm aramıza anneler hep öyle annem bazen bana kızınca sende anne olda gör diyo seninkide sana yapsın yavrum diyo sonrada sen bana bakıyon seninde olsunda sana baksın diyo zaten bu sferki tedaviye o beni ikna etti yoksa ben işe gircektim ev bana göre degil diyodum

selam kızlar
görkemli sağol canımbenim darısı başına

buuurrrrp sen bu bebeği kaybetmeyeceksin deyince ne sevindim:)))inşallah
kızlar valla iyi olıym diyorum bazen içim soğuyo oldu işte daha ne diyorum
2.defa sorunlara rağmen geldiyse nasibim benim diyorum
bazen de bi görseniz beni gebertirsiniizzzz

bu arada sabah kalkar kalkmaz midem bulandı bi bardak su içtim hemen çıkardım buna bile sevindim demekki herşey yolunda diye
bi de tavuk yiyemicem sanırım menüde vardı da çok koktu(((

seviiiimmm oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
desene yaklaştı
Allah yardımcın olsun bebeği kondursun göbüşüne inşallah

sermest senin de az kaldı iyi haBERTLER ıNŞALLAH

denizim haklısın canım sen oluruna bırak zaten olmazsa da eylül de olur tüp le:))))))))

bebingim çok öptüm sekerim

nursim göbüş kabarıyo sanırım dar geldiğine göre düğme aç diyecem ama yazın zor olur kış olsa olurdu:)))

özlem gelmemiş mi????????????

semra kız pazar günü doğur da aynı gün doğalııımmm:)))))))))))))))))))))))
sağlıkla gelsin az kaldı inşallah

oh oh migde bulantılarıda başlamış allahım saglıkla kucagına versin canım inş bende senin arkandan gelirim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…