evet canım düzelttim geçen yarım yamalak okumuştum bugün jeton düştü ancak..:))denizim sağol kutlamayı duzeltmisin farketmez zaten evlendiğim gun dogum gunum de olabilir
kendi haline bırakmak daha iyi canım ya
annene de cok iyi oldu sanada yalnız kalmıcan en azından
inşallahburpcum ya benim pek umudum yok ama mavi gibi sürpriz bebiş isterim tabiki ksımet artık..ohh denizim kocişin bir güzel özlem gidersinki gelecek ay gerçek denizin haberini ver bize :)))) eki eki :))))
ne güzel ya ablan çok sanslı senin gibi kardeşi olduğu için:)yarın sabah önce ablama oradan işe gideceğim ablama çikolatalı kek yaptım bebişi sevip öyle gideceğim işe
o zaman sorun mantıdaymış canım ya da siz çok alışkın değilseniz hamur işlerine midenizi rahatsız etmiştir..yaa denizim çok yememiştimki mantıgenede mideme oturdu sonrada kocişin midesine oturdu hemde üzerine birde zeytin yağlı biber dolması yemişti hehe tüm gece oda rahatsız oldu :))))
amin inşallah dualarımız semra ile..semaracım demek büyük gün pzt si ha ben de çok heyecanlıyım sanki ben doğuracakmışım gibi dualarımızı yoğunlaştıralım
melekcim aileler hepimiz için önemli ama çocuklarımız olmasa bile eşlerimizle birlikte çekirdek bir aileyiz sonuçta araba ya da ev konusunda son karar size ait olmalı yanlış bile olsa sizin kararınız önemli olan onun için sıkma canını ailen de anlayacaktır bir süre sonra
eksikler vardı çarşıya çıktım eldim bir sürü ütü var eşimin kıyafetleri acil olmasa bırakacağım ama malesef yarına lazım çok yorgun hissediyorum kendimi daha dinlenemedim..
neyse gelen giden yok daha akşama gelirim..
kizzzz sevim hic sesin solugun cikmiyor yine ne isi yapiyorsun sen bakayim
sevimcim yoksun bugün kaynana da gitti keyif mi yapıyorsun diyeceğim ama sen yine uğraşıyorsundur birşeylerle
selam kızlar
görkemli sağol canımbenim darısı başına
buuurrrrp sen bu bebeği kaybetmeyeceksin deyince ne sevindim:)))inşallah
kızlar valla iyi olıym diyorum bazen içim soğuyo oldu işte daha ne diyorum
2.defa sorunlara rağmen geldiyse nasibim benim diyorum
bazen de bi görseniz beni gebertirsiniizzzz
bu arada sabah kalkar kalkmaz midem bulandı bi bardak su içtim hemen çıkardım buna bile sevindim demekki herşey yolunda diye
bi de tavuk yiyemicem sanırım menüde vardı da çok koktu(((
seviiiimmm oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
desene yaklaştı
Allah yardımcın olsun bebeği kondursun göbüşüne inşallah
sermest senin de az kaldı iyi haBERTLER İNŞALLAH
denizim haklısın canım sen oluruna bırak zaten olmazsa da eylül de olur tüp le:))))))))
bebingim çok öptüm sekerim
nursim göbüş kabarıyo sanırım dar geldiğine göre düğme aç diyecem ama yazın zor olur kış olsa olurdu:)))
özlem gelmemiş mi????????????
semra kız pazar günü doğur da aynı gün doğalııımmm:)))))))))))))))))))))))
sağlıkla gelsin az kaldı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?