Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nasılsınız özledim sizi valla ... bugün komşum kahveye geldi o gdince bende kişisel temzilik yaptım güle güle kıllanıyım değil mi:))) cuma günü dr a gidiyorum hadi hayırlısı dua edin kızlar...

demek cuma geliyosun özlem hadi hayırlısı bakalım ne dicek:))))
görüşür hallederiz preseed işini de

ben çıkıyorum kızlar tesbih çekmeye başladı azcık içimi rahatlatıyo
bugüne kalanları bitiriy gelirim sonra öptüm herkesiii

kızlar benim karnımdan acayip acayip sesler geliyo guluk guluk yapıyo balıkmı kaçtı ne açlıktanmı acep kahvaltı yapmadım daha ne yiycem ben canım bişey istemiyo

mavi senin kullandıgın ilacın adı neydi arkaşıma vercem oda 2tane düşük kaybatti sonrada hamile kalamadı

sevim yazık kıyamam saana üşüttün dün tabi ağrılı olur adetin gel canım bende yemek bol yedireyim seni sende benim ablam ol :)
mavicim: bizim topiğin anneleri tavukla ne alıp veremediğiniz var ayol :))) ilk tiksindiğiniz tavuk oluyor :)))
özlemcim bizi arkadaşınla aldattın hağğ :) güle güle kıllan :)))))))))) hadi doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah mavidende al preseedi ben bu akşam ilkini kullanacağım ovulasyon test yaptım cidden dandikmiş bizde en iyisini istemiştik güya biri bırak 4 çizgi çıktı :))))) aha aha ikiz yumurta var bende yani garip garip çizgiler çıktı bi moka yaramıyor onlar

anacım bizim topik amma aktifleşti herkez çalışmalarda yauv inşallah olmaz sevimcim sende bu yaz tavuktan nefret edersin inşallah

mavi detay istiyorum anacım birkerede tuttu demişsin hemen ykandınmı bekledinmi preseedi kaç dakika önce kullandın nasıl kullandın senin çocuğun bir tarifini ver :))))

melekcim çok teşekkür ederim canım şımartıyorsun beni:))) sende çok tatlısın ...
gideyim yani kontrole randevu aldım ama bakalım...

dene baklaım melekcim inşallah faydasını görürsün şu otun adını bileydin iyi olurdu aslında onuda denerdik:)))

yaklaşmışsın burpcum n adımın tekrarlanışı diğerleri de eski ve yeni soyadımın başharfleri

git bakalım özlemcim ne diyecek dr
biz bu ay daha çalışmalara bile başlamadık bu ayı da boş geçicez galiba siz çalışın tutturun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…