Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sıcakta hiç çekilmiyor ütü falan ama benimde en sevdiğim yerleştirmesi tiril tiril oh ne güzel:))hafta sonu dinlen keyif yap oh ne güzel..sen en iş yapıyorsun melek isviçrede..hayat nasıl memnun musun türkiye ye dönme ihtimaliniz var mı?çok soru sordum belkide konuştunuz bunları ama ben malum kaçırdım:))
hakediyorsunda ondan burpcum herkesin işine gücüne koşturuyorsun bende senin gibiyim.birde yaptıklarımızın azı kadar bizde görsek neyse girmeyelim bu mevzulara:))
geçmiş olsun canım üşüttün tabi erkende geldi seninki..hepsi üst üste geldi yani..yarın tüpe başlamadan öncei tahlillerin yapılacak değil mi ona göre iğnelere karra verecekler?
halin yokmuş naısl yapacaksın ağda falan ama keşke kuaföre gitseydin..kesmişsin her yerini:))
hoşbulduk canım..aynen bende ev bana göre değil ama hastanede iş gibi olduğundan işe bile başlayamıyorum ama bulursam çalışacağım tedaviyede var daha olsa ada izin alırım bilmiyorum ya artık ne olacaksa olsun..

oh oh mide bulantıları da başlamış hatırlasana tek olsun da midemiz bulansın derdik..allahım sana yaşattı bu duyguyu bize de yaşatsın inşallah..

NBNH canım bizimkide bir ara çok döktü kel kalacak dedim ama vitaminleri var onu kullandım yok şimdi...

melekcim hiç üzülme hepimiz zaman zaman ailelerimizle hiçte hak etmediğimiz sorunlar yaşayabiliyoruz ama sonuçta ailemiz deyip geçmek zorundayız sende öyle yap emeklerinin hatrına ....

valla burpum sen benden becerikli çıktın ben kekten önce mücver yemek istiyorummmmmmmm.......

sevimcim geçmiş olsun canım üşüttün bence ondan ağrıyor...
yaralı ceylanım sende güle güle kıllan:)))

oh kahveler içilmiş özleem yakın olsak kapıda beklerim okuldan gelmeni kahveyi koyarım ocağa gel git bebik görürüz fallarda vallaha:))

allah kabul etsin mavicim bizim içinde bol bol dua et :))
kızlar benim karnımdan acayip acayip sesler geliyo guluk guluk yapıyo balıkmı kaçtı ne açlıktanmı acep kahvaltı yapmadım daha ne yiycem ben canım bişey istemiyo

öptüm sizi kocaman dua edin yarın gene kistmist olmasında tedaviye başlayalım

dikkat et kendine hafif şeyler ye..yarında güzel haberler ver bize inşalalh sorunsuz başlarsın tedaviye..
ayyy deniz inşallah canım 2000 de herkes hamiş bak kaytarmak yok ona göre:)))

inşallahh özlemcim ben kaytarmıyorum da mevlam yazdıysa olacak inşallah...

evet mavişim kısmetse cumaya geliyorum bakalım inşallah güzel haberler veririm ya çok tırsıyorum bu kez nedense(( çok uzun zaman oldu ekimden bu yana gitmedim....

sankim bebingim eskisi kadar girmiyor neden acaba..bebişim moralin nasıl iyi misin işler mi çok yoksa?

burp haklısın valla bizim topik ilk tavuktan tiksiniyor sanırım hamiş kalanlar bunu hatırlayıp yoksa bile tiksinecekler:)))
evet sizi arkadaşımla aldattım :))) onlarda bebişin adı ne olsun diye tartışıyor adam tutturmuş babmın adı olsun diye kızda istemiyor ayyyy olsa bir dert olmasa bir dert...
güle güle kıllanayım değil mi ay dr um kıllı bu demesin ne yapayım canım ya...ay inşallah dr dan güzel haberlerle dönerim .. ciddi misin sen ya? 4 çizgi mi puuuuhaaaaahaaaaaaaaaa .... sanırım dördüz yumişler var çalışın çalışın:)))

sevimcim inşallah kist mist yoktur canım burpun dediği gibi sende tavuktan tiksin inşallahhhhhhhhh....

bu ay bizim topik çalışıyor sen niye boş geçiyorsun NBNH? olmazzzzzzz sende çalış bak peş peşe patlayacak bombalar .. hep ne diyorduk şeytanın bacağını bir kırsak gerisi çorap söküüğü gibi gelecek diyorduk değil mi... hem ben daha mavi ile göbüş tokuşturacağım:))) inşallahhhhhhhhhhh

ahhh denizim keşke öyle olsa ne güzel olurdu o da bekledim sen gelmeyince geldim dedi iyide oldu valla...
inşallah mevlam yazar hepimzize bir meleği gönderir artık ...
sağol canım kıllanayım bakalım:)))

ayy deniz öyle bir soru sordun ki hatırlayamıyorum valla dur sayayım:))) 16. gün oluyor... benim 35 sürüyor ya yumurtlama günüm 21. gün oluyor baklaım gelişşmiştir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…