denizcigim sana kolay gelsin benimde hafta sonu ütü yapmam lazim ütüyü sorun etmiyorum ama yerlestirmesinden nefret ediyorum bu hafta sonu evdeyim hicbiyere gitmeyecegim misafirde kabul etmedim biraz dinlecegim havada güzel olacakmis balkonda güneslenirim artik yuppphiiiiii sonunda havalar düzeliyor
sıcakta hiç çekilmiyor ütü falan ama benimde en sevdiğim yerleştirmesi tiril tiril oh ne güzel:))hafta sonu dinlen keyif yap oh ne güzel..sen en iş yapıyorsun melek isviçrede..hayat nasıl memnun musun türkiye ye dönme ihtimaliniz var mı?çok soru sordum belkide konuştunuz bunları ama ben malum kaçırdım:))
hakediyorsunda ondan burpcum herkesin işine gücüne koşturuyorsun bende senin gibiyim.birde yaptıklarımızın azı kadar bizde görsek neyse girmeyelim bu mevzulara:))denizcim teşekkür ederim benim bir sürü ablam var ama hiç kardeşim yok eminim kardeş bambaşka bir duygudur bende elimden geldiğince ablamların her kötü gününde yanlarında olurum onlarda hızır derler bana inan benim için küçücük bir emek olsada onlar okadar büyütüyor okadar övüyorlarki yaptığımı küçük kardeş şımarıklığı
geçmiş olsun canım üşüttün tabi erkende geldi seninki..hepsi üst üste geldi yani..yarın tüpe başlamadan öncei tahlillerin yapılacak değil mi ona göre iğnelere karra verecekler?ben geldim beni merek etmişsiniz ama iş yaptıgımı zannetmişsinizdün gece saat 12ye kadar temizlik yaptıktan sonra bu gün daha şimdi kalktım yataktan ama keyiten degil karın agrısı migde bulantısı bel agrısı bacak agrısıyla sabah 7de uyandım ama kalkamdım işte yataktan pazargünü gelmesi gereken adet bu gün ceeeee yaptı dünki halılardan camlardan ve yünlerden sonra çok agrım var ve yarın dr kontrolü var malum iğnelere başlayıp başlamayacagımızı söyleycek banyo ayptım birazda temizlik yapıyım kendime dedim makinaya ve agdaya dayanamadım agrım çok tu ilk defa jilete baş vurdum ama keşke baş vurmasaydım her yerimi kestim
halin yokmuş naısl yapacaksın ağda falan ama keşke kuaföre gitseydin..kesmişsin her yerini:))
hoşbulduk canım..aynen bende ev bana göre değil ama hastanede iş gibi olduğundan işe bile başlayamıyorum ama bulursam çalışacağım tedaviyede var daha olsa ada izin alırım bilmiyorum ya artık ne olacaksa olsun..denizcim tekrar hoş geldin gülüm aramıza anneler hep öyle annem bazen bana kızınca sende anne olda gör diyo seninkide sana yapsın yavrum diyo sonrada sen bana bakıyon seninde olsunda sana baksın diyo zaten bu sferki tedaviye o beni ikna etti yoksa ben işe gircektim ev bana göre degil diyodum
selam kızlar
görkemli sağol canımbenim darısı başına
buuurrrrp sen bu bebeği kaybetmeyeceksin deyince ne sevindim:)))inşallah
kızlar valla iyi olıym diyorum bazen içim soğuyo oldu işte daha ne diyorum
2.defa sorunlara rağmen geldiyse nasibim benim diyorum
bazen de bi görseniz beni gebertirsiniizzzz
bu arada sabah kalkar kalkmaz midem bulandı bi bardak su içtim hemen çıkardım buna bile sevindim demekki herşey yolunda diye
bi de tavuk yiyemicem sanırım menüde vardı da çok koktu(((
seviiiimmm oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
desene yaklaştı
Allah yardımcın olsun bebeği kondursun göbüşüne inşallah
sermest senin de az kaldı iyi haBERTLER İNŞALLAH
denizim haklısın canım sen oluruna bırak zaten olmazsa da eylül de olur tüp le:))))))))
bebingim çok öptüm sekerim
nursim göbüş kabarıyo sanırım dar geldiğine göre düğme aç diyecem ama yazın zor olur kış olsa olurdu:)))
özlem gelmemiş mi????????????
semra kız pazar günü doğur da aynı gün doğalııımmm:)))))))))))))))))))))))
sağlıkla gelsin az kaldı inşallah
oh oh mide bulantıları da başlamış hatırlasana tek olsun da midemiz bulansın derdik..allahım sana yaşattı bu duyguyu bize de yaşatsın inşallah..