anacım bizim topik amma aktifleşti herkez çalışmalarda yauv inşallah olmaz sevimcim sende bu yaz tavuktan nefret edersin inşallah
sıcakta hiç çekilmiyor ütü falan ama benimde en sevdiğim yerleştirmesi tiril tiril oh ne güzel:))hafta sonu dinlen keyif yap oh ne güzel..sen en iş yapıyorsun melek isviçrede..hayat nasıl memnun musun türkiye ye dönme ihtimaliniz var mı?çok soru sordum belkide konuştunuz bunları ama ben malum kaçırdım:))
hakediyorsunda ondan burpcum herkesin işine gücüne koşturuyorsun bende senin gibiyim.birde yaptıklarımızın azı kadar bizde görsek neyse girmeyelim bu mevzulara:))
geçmiş olsun canım üşüttün tabi erkende geldi seninki..hepsi üst üste geldi yani..yarın tüpe başlamadan öncei tahlillerin yapılacak değil mi ona göre iğnelere karra verecekler?
halin yokmuş naısl yapacaksın ağda falan ama keşke kuaföre gitseydin..kesmişsin her yerini:))
hoşbulduk canım..aynen bende ev bana göre değil ama hastanede iş gibi olduğundan işe bile başlayamıyorum ama bulursam çalışacağım tedaviyede var daha olsa ada izin alırım bilmiyorum ya artık ne olacaksa olsun..
oh oh mide bulantıları da başlamış hatırlasana tek olsun da midemiz bulansın derdik..allahım sana yaşattı bu duyguyu bize de yaşatsın inşallah..
sevimcim geçmiş olsun canım üşüttün bence ondan ağrıyor...
yaralı ceylanım sende güle güle kıllan:)))
oh kahveler içilmiş özleem yakın olsak kapıda beklerim okuldan gelmeni kahveyi koyarım ocağa gel git bebik görürüz fallarda vallaha:))
allah kabul etsin mavicim bizim içinde bol bol dua et :))
dikkat et kendine hafif şeyler ye..yarında güzel haberler ver bize inşalalh sorunsuz başlarsın tedaviye..
inşallahh özlemcim ben kaytarmıyorum da mevlam yazdıysa olacak inşallah...
denizcim benimde 9. günüm bugün neredeyse yakalamışız birbirimizi :)))
özlemcim ben sabahtan beri açtım forumu hiç kapatmadım :)))) iş yaptım geldim gittim zaten bakarsan neredeyse saat başı yazdım bugün :)))) evdeydim ya
mavicim bende bugün değiştirmiştim yazımı kısırköylüydü sildim artık köyüm infertilite değil gayette fertilite :)))))))))
sevimcim ben kolaya bayılırım ama selüliit yapıyor diye korkudan çok kontrollü içiyorum sadece keyif için içiyorum sanki içkiymiş gibi :))) tavukta çok severim ama artık sıkıldım ama yerim genede :)))))
ilk preseed operasyonu başarı ile tamamlandı mavim bende hem dolu kartuşlu hem de tüpü var birde losyon gibi bişiiyi var her çeşidinden aldık :))) preseed feriştahı olsa onuda alıcaktık yani :))))
özlemcim vallaha benim ablam kupkuurudur ne akıntı ne de ıslaklık ama üzerine mendil atsan hamile kalıyor hiç kafanı kurcalama bebişim
Tatlım benim,inşallah cnm,sana da çok geçmiş olsun tatlı kuşum,üşüttün işte.Yarın doktora gittiğinde kist falan yoktur da hemencecik başlayıverirsin tedaviye ve 20 gün sonra SEVİM HAMİLE,hobareyyyy yaparız....:lepi:inş tuanayım soganda işe yararda hamiş kalırsın canım
melek anacım az önce bende üütü yaptım azdı ama öğğğ hiç çekilmiyor mücverde hazırladım kociş gelince kızartacağım üfff ben evde daha çok yoruluyorum gerçi iştede yoruluyorum ben niye kendimi bukadar yoruyorum ya bir günde yan gel yat yapsam dişimi kıracağım yaa ne pis huyum var ya[/QUOTE
canim yerimizde durmamak biz kadinlarin kaninda var bende 2 saatdir kizartma makinasini temizledim kendi kendime is cikardim sanki hafta sonu bekleyemezdi ya belim koptu öldüm vallaha
yatıyorum canım artık işler kaldı allahım insanı saglıksız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?