Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim özlemim sen iste ben sana ne mücverler ne çikolatalı kekler yaparım tatlım benim

slm kızlaar
özlem ver burp iyi dinleyin

tüpü şırıngaya sıkıacaksın burp sendeki hazır zaten
ben tam 15 dk önce sıktım yattım kalkmadım
ama çok kastım kendimi çok keyifsizdi:))))
siz öyle olmayın iyi konsantre olunPPPP
ilişkiden sonrada kalkmadım hafta sonuydu yattım sabah 7 gibi uyandım yıkandım yine yattım
işte anacım benimkinin tarifi
ben kastım kendimi biraz değil çok
siz rahat olun
hiç zor değil

sonrası gelsin bebeleeerr:)))))))))))))))))))
iiinnşallah sıraya giricez hepimiz
özlem göbekleri yavaş tokuşturalım benim iğne yarleri acıyo azcık
ama belki sana da verir aynı doktor ya:))))
cuma eşin de olursa onun yanında detaylı anlatamam :))))

ama ovulasyon testi çok dandik söyliym zaten az kaldı o da hamile kalınca çift çizgi gösteriyo
o zaman yapar görürsün inşallah

valla senin tarif iyiymiş canım ya ohhh yan gel yat yani:))) tamam dediğin gibi yaparım inşallah olur canım benim ... evet ya senin göbüş delikli oldu değil mi eee belki benimkide olur süzgeçler çarpışır bu kez de:))) eşimle geleceğim ama olmadı bir ara yollarım ya kız kıza derim gider aşkım .... tamam hamiş kalınca ilk yapacağım iş o olur:))) ay nasılda inandırdıysam kendimi artık... yazımı bile değiştirdim...
ya mavişim sana bir şey soracağım bende inanılmaz bir kuruluk var ve bu beni tedirgin ediyor neden acaba?

ayyy sende içli köfte mi var eee nerden buldun sen mi yaptın yoksa.... bak nerede satılıyorsa söyle alayım yok biri yapıyor ben yiyorum diyorsan o birinin boğazına yapışayım isteyeyim:))) ha sen yapıyorsan mutlaka isterim....cokacimcoook

özlemim ben senden istiyorum eşimi arttırdım geçen gün daha hamileliği bilmezken
burda yok (((((((

canım ben hatırlamıyorum kurumuydum değilmiydim bi rada fitil kullanıyodum ya o geliyodu ondan ıslak oluyodu sen dert etme onu preseedle ıslak olacan zatiiiii

cuma eşim evde benim eşli buluşabiliriz saat kaça kadar kalırsınız????

ben de yazımı değiştirmiştim hatırlaa
her adım gerçekleşiyo inşallah rabbim sana da yaşatacak bu ay olmadı öbür ay:)))))
bu sefer sen başlıcaksın bişli olur mu diye:))))))
ben karar verdim doktora 7.haftada gidicem seminerin ilk haftası inşallah o zamana kadar bi şikayetim olmaz da herşey yolunda gider:))))))

bal arısı gelecek yazmıştım ya ben de:))))
birbirlerini bekliyo sıpalar
bundan sonrası kolaaaayyy

öptüm kızlar herkesleri ben çıkıyorum artık

bende nerde o beceri

ben çok anlamam o ilerden ki
kaldı ki içli köfte annem güzel yapar ama:))))))
şimdilik avcumuzu yalayalımPPP

denizcim benimde 9. günüm bugün neredeyse yakalamışız birbirimizi :)))
özlemcim ben sabahtan beri açtım forumu hiç kapatmadım :)))) iş yaptım geldim gittim zaten bakarsan neredeyse saat başı yazdım bugün :)))) evdeydim ya
mavicim bende bugün değiştirmiştim yazımı kısırköylüydü sildim artık köyüm infertilite değil gayette fertilite :)))))))))
sevimcim ben kolaya bayılırım ama selüliit yapıyor diye korkudan çok kontrollü içiyorum sadece keyif için içiyorum sanki içkiymiş gibi :))) tavukta çok severim ama artık sıkıldım ama yerim genede :)))))
ilk preseed operasyonu başarı ile tamamlandı mavim bende hem dolu kartuşlu hem de tüpü var birde losyon gibi bişiiyi var her çeşidinden aldık :))) preseed feriştahı olsa onuda alıcaktık yani :))))
özlemcim vallaha benim ablam kupkuurudur ne akıntı ne de ıslaklık ama üzerine mendil atsan hamile kalıyor hiç kafanı kurcalama bebişim

içli köfte bende istiyorummmmmmmmm karnım çok agrıyor iğneleri yarın dr götürsemmi nasıl tarif etcek gerçi biliyorum ama hepsini göbekten birini koldan vurcam olcak bitcek ondan sonra gelsin yumurtalar

sevimcim geçmiş olsun canım üşüttün bence ondan ağrıyor...
yaralı ceylanım sende güle güle kıllan:)))

burpcum bende ablan gibi kup kuruyum bide kimide 50tlye almış bu ilacı kimi130tlye nasıl oluyor

Kızlar,herkese iyi sohbetler...Ne güzel kaynatmışsınız siz öyle.Hem sohbet,hem aşk meşk,bütün işler halledilmiş,pressedler kullanılmış,maşallah,maşallahh...
Benimde bugün 17. günüm.Aylık olağan çalışma toplantılarımızı bitirdik.Bir de ben bu ay,soğan suyu kürüne başladı.Hani geçen ay aşılamadan kalan kist falan varsa temizlesin diye.Bugün 10. günüm.Azimle ve kararlılıkla içiyorum...Çok da kötü değilmiş tadı düşündüğüm kadar..Allahım şifa versin,bebek versin hepimize inşallah...

inş tuanayım soganda işe yararda hamiş kalırsın canım
Tatlım benim,inşallah cnm,sana da çok geçmiş olsun tatlı kuşum,üşüttün işte.Yarın doktora gittiğinde kist falan yoktur da hemencecik başlayıverirsin tedaviye ve 20 gün sonra SEVİM HAMİLE,hobareyyyy yaparız....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…