Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim,nasılsın???Sana faceden istek gönderdim az önce,tanıyamazsın diye söylüyorum...

burpppppppp bende çikolatalı kek istiyorum lütfeeeeeeeennnnnnnnn:))))

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nerdeyse doğurcam,yeni aşeriyorum:1rolleyes:

melekcim,nasılsın???Sana faceden istek gönderdim az önce,tanıyamazsın diye söylüyorum...

tamam canim simdi face girer kabul ederim seni ben iyim canim unutulmaza bakiyorum hayranim o diziye sen nasilsin canim? insallah sermesten sonra sendende bi güzel haber aliriz ondan sonra özlem sevim burp derken sira bana ve denizgim gelir insallah

tunaycigim seni facime ekledim ve resimlerine baktim cok güzelsin masallah canim allah nazarlardan saklasin gercekten bu sitedeki arkadaslarin hepsi cok güzel

semara seni görüyorum sancin felan yokmu kiz hic yoklamiyormu ada seni ay canim dualarim gercekten hep seninle insallah kolay ve saglikli dogum gecirirsin canim sanki ben doguracakmis gibi heycanliyim

semara seni görüyorum sancin felan yokmu kiz hic yoklamiyormu ada seni ay canim dualarim gercekten hep seninle insallah kolay ve saglikli dogum gecirirsin canim sanki ben doguracakmis gibi heycanliyim

şuan hafif sancım var ama gelmiyoo teyzesi yaaaaaa..sana özelden msj attım,benide ekle facde.

sorun degil canimay teyzesi yer onu dogunca ona hediye gönderecem özelime adresini yazarmisin canim eger senin icin bir sorun olmazsa

canım benim çok teşekkür ederim,inan bana düşünmen çok büyük incelik ama zahmet etme lütfen.taaa oralardann zor olur sana.ama ben sana adresimi özelden yazıyorum,hediye için değilde belki bigün yolun isd.a düşerde hediyemizi kendin getirirsin.

günaydın kızlar.... dün akşam eşimle balkona saksı aldık onlara çiçek ektik...aslında ben hiç istemiyorum ama eşimide kırmak istemedim bi hevesle çiçekleri almış gelmiş...sonradan benimde hoşuma gitti çok güzel oldular...

bu arada geçenlerde maviye dru ilişki yasak demiş ama benim drum ilişki serbest dedi bize herşey yolunda problem gözükmüyor dedi...mavicim bu arada bi forumda okudum kız 6+4 ken dr a gitmiş kalp atışlarını falan dinlemişler sende yedinci hftanda karından çok rahat duyarsın canım...

zor olmaz canim sen merak etme ben pazartesi günü gönderirim cok güzel elbise aldim bile cimcimeye eylülde ist. gelecem allah nasib ederse adacigimi görmeye gelirim güzleim

yapinca güzel oluyorda yapan kadarda zaman geciyor benim esimde cok istiyor ama ben istemiyorum anlacagin oyaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…