öptüm sizi kocaman dua edin yarın gene kistmist olmasında tedaviye başlayalım
melekcim çok teşekkür ederim canım şımartıyorsun beni:))) sende çok tatlısın ...
gideyim yani kontrole randevu aldım ama bakalım...
sıcakta hiç çekilmiyor ütü falan ama benimde en sevdiğim yerleştirmesi tiril tiril oh ne güzel:))hafta sonu dinlen keyif yap oh ne güzel..sen en iş yapıyorsun melek isviçrede..hayat nasıl memnun musun türkiye ye dönme ihtimaliniz var mı?çok soru sordum belkide konuştunuz bunları ama ben malum kaçırdım:))
evet canim ilerde kesin dönüs düsünüyoruz allah nasib ederse ben vatanimi daha cok seviyorum isvicrede hayat monoton yani robot gibisin sabah kalk ise git aksam gel yemek yap felan derken zaman geciyor zaten heryerde aksam saat 6.30da kapaniyor gidecek yerde yok cumartesi günler aksam 6 ya kadar acik pazar her yer kapali ama yasam sartlari türkiyeden daha iyi ben burda ilac firmasinda calisiyorum isletme müdürün yardimcisi olarak canim allahtan isim rahat. kizzz deniz eylülde bende tüp yaptiriyorum insallah ikimiz ayni anda güzel haberler veririz canim ay ne güzel oluyor ben simdiden heycanliyim canim
burpppppppp bende çikolatalı kek istiyorum lütfeeeeeeeennnnnnnnn:))))
melekcim,nasılsın???Sana faceden istek gönderdim az önce,tanıyamazsın diye söylüyorum...
semara seni görüyorum sancin felan yokmu kiz hic yoklamiyormu ada seni ay canim dualarim gercekten hep seninle insallah kolay ve saglikli dogum gecirirsin canim sanki ben doguracakmis gibi heycanliyim
canım pardonnnn sen beni eklemişsinn zatenn.
sorun degil canimay teyzesi yer onu dogunca ona hediye gönderecem özelime adresini yazarmisin canim eger senin icin bir sorun olmazsa
canım benim çok teşekkür ederim,inan bana düşünmen çok büyük incelik ama zahmet etme lütfen.taaa oralardann zor olur sana.ama ben sana adresimi özelden yazıyorum,hediye için değilde belki bigün yolun isd.a düşerde hediyemizi kendin getirirsin.
günaydın kızlar.... dün akşam eşimle balkona saksı aldık onlara çiçek ektik...aslında ben hiç istemiyorum ama eşimide kırmak istemedim bi hevesle çiçekleri almış gelmiş...sonradan benimde hoşuma gitti çok güzel oldular...
ya bu ay maşallah çok hareketliyiz herkeste bi telaş var inş peşi peşinede güzel haberler gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?