deniz yeni evin nasıl anlatsana bakalım? yeni ev uğurlu gelir inşallah size.....
tuanayım denemediğimiz şey kalmadı ama tadından iğrenmemişsin iyi bari..inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz..Kızlar,herkese iyi sohbetler...Ne güzel kaynatmışsınız siz öyle.Hem sohbet,hem aşk meşk,bütün işler halledilmiş,pressedler kullanılmış,maşallah,maşallahh...
Benimde bugün 17. günüm.Aylık olağan çalışma toplantılarımızı bitirdik.Bir de ben bu ay,soğan suyu kürüne başladı.Hani geçen ay aşılamadan kalan kist falan varsa temizlesin diye.Bugün 10. günüm.Azimle ve kararlılıkla içiyorum...Çok da kötü değilmiş tadı düşündüğüm kadar..Allahım şifa versin,bebek versin hepimize inşallah...
hayırlısı olsun canım..insanın kendi vatanı gibi yok..bende 1 sene kıbrısta çalışmıştım ve 1 kere izne gelebilmiştim çok zor olmuştu dönüş ki birde türklerde vardı ama ne olsa yinede yabancı..size daha zor gelir..insan nerde doğarsa değil nerde doyarsa demişler..allah o günleri de göstrsin kesin dönüş yapıp memleketinize ailenize kavuşun..sıcakta hiç çekilmiyor ütü falan ama benimde en sevdiğim yerleştirmesi tiril tiril oh ne güzel:))hafta sonu dinlen keyif yap oh ne güzel..sen en iş yapıyorsun melek isviçrede..hayat nasıl memnun musun türkiye ye dönme ihtimaliniz var mı?çok soru sordum belkide konuştunuz bunları ama ben malum kaçırdım:))
evet canim ilerde kesin dönüs düsünüyoruz allah nasib ederse ben vatanimi daha cok seviyorum isvicrede hayat monoton yani robot gibisin sabah kalk ise git aksam gel yemek yap felan derken zaman geciyor zaten heryerde aksam saat 6.30da kapaniyor gidecek yerde yok cumartesi günler aksam 6 ya kadar acik pazar her yer kapali ama yasam sartlari türkiyeden daha iyi ben burda ilac firmasinda calisiyorum isletme müdürün yardimcisi olarak canim allahtan isim rahat. kizzz deniz eylülde bende tüp yaptiriyorum insallah ikimiz ayni anda güzel haberler veririz canim ay ne güzel oluyor ben simdiden heycanliyim canim
melekcim inşallah eylüle kalmazda birer birer güzel haberleri veririz artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız..beleşe gelse bebişler ne olur sanki illa maddi manevi sıkıntıyla gelecekler aman gelsinlerde ona da razıyız..
günaydın kızlar.... dün akşam eşimle balkona saksı aldık onlara çiçek ektik...aslında ben hiç istemiyorum ama eşimide kırmak istemedim bi hevesle çiçekleri almış gelmiş...sonradan benimde hoşuma gitti çok güzel oldular...
ne güzel eşin heveslenmiş bak çiçekli evi çok severim ama bakmasını bilmek lazım ben pek beceremem eşim zaten hiç anlamaz..evinize renk gelmiştir:))
zor olmaz canim sen merak etme ben pazartesi günü gönderirim cok güzel elbise aldim bile cimcimeye eylülde ist. gelecem allah nasib ederse adacigimi görmeye gelirim güzleim
canımcım hangimiz her zaman iyiyiz ki arada geliyorlar ağlama ama kıyamam sana..moralimizi hep iyi tutmalıyız hep kötü hep kötü nereye kadar kendimize de eşimize eziyet ediyoruz..inşallah bu günlerde geçecek bebingcim.kendine dikkat et tatlım:)selam sekerler melek benide ekle..
denizim beni sormussun canım iyiym ruh halim biraz degisken bu aralar tedavideki gibi pek bi aglamaklıyım bu aralar
keyifsizde degilim işler gözümdde buyudukce bitmiyor ki bi türlü
denizcim,bebeğim yeni evinde sağlıklı,huzurlu,bereketli zamanlar geçirirsin inşallah.sen olmaynca aranıyorsun,özledim seni ççççççççççççççoookkkkkkk..
yemeğe gidip geldim bunaltıcı değişik bi hava var dışarıda işyeri 5. katta asansör yok valla son aylarda ne yapıcam bilmiyom şimdiden dermanım kesiliyo...
semra varmı ada hanımdan bi gelişme....
NBNH canım bizimkide bir ara çok döktü kel kalacak dedim ama vitaminleri var onu kullandım yok şimdi...
bu ay bizim topik çalışıyor sen niye boş geçiyorsun NBNH? olmazzzzzzz sende çalış bak peş peşe patlayacak bombalar .. hep ne diyorduk şeytanın bacağını bir kırsak gerisi çorap söküüğü gibi gelecek diyorduk değil mi... hem ben daha mavi ile göbüş tokuşturacağım:))) inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?