Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz yeni evin nasıl anlatsana bakalım? yeni ev uğurlu gelir inşallah size.....

canım yeni evim zaten çocukluğumun geçtiği evim yabancı değilim..ev annemindi ayrıldıklarında babm gitmişti..evimiz geniş 3 oda bir salon odanın biri benim genç odamdı..boşalttık aşyaları ihtiyacı olan birine verdi annem oda boşalınca benim kırılacak mutfak eşyam beyaz eşyamı sardık istif yaptık..yatak odamız geniş bilgisayar masası tv miz var ayrı uydu döşedik farklı kanallar izlensin diye annemin odası var tv si dolabı falan..salona benim eşyaları kurduk annemin koltukları 20 yıllıktı verdi onlarıda biz gidince yenisini alacak..birde kilrimiz var yine bazı eşyaları oraya koyduk kömürlük falan derken eşyalarımızı sığdırdık ortada birşey kalmadı ferah oldu..akşamları eşim pc de takılmak isterse odasına geçiyor ya da farklı kanal izlemek isterse yine geçiyor..annem zaten erken yatıyor 10 gibi sonra biz kendi odamıza geçiyoruz ya da rahat bir balkonumuz var ömrümüz balkonda geçiyor huzurumuz yerinde allaha şükür oturduğum evden daha güzel ferah..
tuanayım denemediğimiz şey kalmadı ama tadından iğrenmemişsin iyi bari..inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz..

selam sekerler melek benide ekle..

denizim beni sormussun canım iyiym ruh halim biraz degisken bu aralar tedavideki gibi pek bi aglamaklıyım bu aralar
keyifsizde degilim işler gözümdde buyudukce bitmiyor ki bi türlü

denizcim,bebeğim yeni evinde sağlıklı,huzurlu,bereketli zamanlar geçirirsin inşallah.sen olmaynca aranıyorsun,özledim seni ççççççççççççççoookkkkkkk..

zor olmaz canim sen merak etme ben pazartesi günü gönderirim cok güzel elbise aldim bile cimcimeye eylülde ist. gelecem allah nasib ederse adacigimi görmeye gelirim güzleim

çok sağol tatlım.cicsiyle fot.ını çeker gönderirim sana.ama belki sen gelene kadar ancak olur cicisi.yanında giydiririm:)

kızlar normalde doğum tarihime kalan:

soooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1 gün-cük:)

selam sekerler melek benide ekle..

denizim beni sormussun canım iyiym ruh halim biraz degisken bu aralar tedavideki gibi pek bi aglamaklıyım bu aralar
keyifsizde degilim işler gözümdde buyudukce bitmiyor ki bi türlü
canımcım hangimiz her zaman iyiyiz ki arada geliyorlar ağlama ama kıyamam sana..moralimizi hep iyi tutmalıyız hep kötü hep kötü nereye kadar kendimize de eşimize eziyet ediyoruz..inşallah bu günlerde geçecek bebingcim.kendine dikkat et tatlım:)
denizcim,bebeğim yeni evinde sağlıklı,huzurlu,bereketli zamanlar geçirirsin inşallah.sen olmaynca aranıyorsun,özledim seni ççççççççççççççoookkkkkkk..

bendeeeeeeeeeeee semra hemde çoooook..
sağol canım işallah uğur getirir anacığımın evide bebişte gelir..
annem çok kısmetlidir bi dükkana girer arkası dolar gider inşallah bu ksımeti oan bir torun verir:)))

hadi bakalım semracım :Saruboceq:
ama pazartesi alacaklar değil mi
birde şimdilik normal doğum değil mi planlanan inşallah bir akislik olmaz herşey yolunda gider

hoşgeldin denizcim maşallah iice yerleşmişsin anneninde kısmetiyle yeni evin uğuruyla bbişde gelicek yakında için rahat olsun tatlım...

bebingim nasılsın canım biraz ağlamaklıyım demişsin denizin dediği gibi bazı zamanlar böyle oluyor allah dermansız dert vermesin canım....hayatta çoğu şeyin çaresi var...

yemeğe gidip geldim bunaltıcı değişik bi hava var dışarıda işyeri 5. katta asansör yok valla son aylarda ne yapıcam bilmiyom şimdiden dermanım kesiliyo...

mavicim su içtim midem bulandı demişin drum bulantın olursa suyu yudum yudum iç dedi ekmeğin kenarını ye tuzlu çubuk ye bastırır demişti ama çok şükür bulantım olmuyor...

yemeğe gidip geldim bunaltıcı değişik bi hava var dışarıda işyeri 5. katta asansör yok valla son aylarda ne yapıcam bilmiyom şimdiden dermanım kesiliyo...

inşallah bana benzersin.doğum zamanım geçti hala düz duvara tırmanıyorum bıraksalar.şimdi 110 metrelik terası yıkıcam.ohhhhh buz gibi..

NBNH canım bizimkide bir ara çok döktü kel kalacak dedim ama vitaminleri var onu kullandım yok şimdi...

canım bizde bütün vitamin sprey ıvır zıvır ne varsa aldık iyi olsun kuşumuz da biraz azaldı saki tüy dökmesi bakalım geçecek mi

sen çalış canım sen çok heveslisin bu ay
akşam bir denesek mi dedim eşim geç oldu yarın deneriz dedi bugün akşam da kesin yarın deneriz der bu böyle gider

inş semracım allahtan son vakitler kışa geliyo...kız terasta doğurma sakın çok büyükmüş baya eğilmen lazım belin çok ağrır tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…