selam sekerler melek benide ekle..
denizim beni sormussun canım iyiym ruh halim biraz degisken bu aralar tedavideki gibi pek bi aglamaklıyım bu aralar
keyifsizde degilim işler gözümdde buyudukce bitmiyor ki bi türlü
çok sağol tatlım.cicsiyle fot.ını çeker gönderirim sana.ama belki sen gelene kadar ancak olur cicisi.yanında giydiririm:)
melekcim ben sana istek gönderdim kızların sayfasında görüp...
denizim anneni bizim dükkana gönder gercekten bazı musterinin ayagı ugurlu gelir....
yerşleştik nursimcim ya bitti artık..annemins ağlığı yerinde olsun da herşey olur artık...hoşgeldin denizcim maşallah iice yerleşmişsin anneninde kısmetiyle yeni evin uğuruyla bbişde gelicek yakında için rahat olsun tatlım...
allah kolaylık versin canım ya..artık senin gece olayı bitti değil mi..aman dikkat et kendine çok yorma ...yemeğe gidip geldim bunaltıcı değişik bi hava var dışarıda işyeri 5. katta asansör yok valla son aylarda ne yapıcam bilmiyom şimdiden dermanım kesiliyo...
ben nerden bilecem ismini bende eklemek istiyorum seni:))kızlar meleğe adımı gönderdim beni de ekleyin face e
alışırsın tatlım. zamanla baştan teker teker ekleyince bize kolay geldi de şimdi sze zor gelecek....birde kızlarla baştan konuşmuştuk face de bebiş muhabbeti yok sadece kendi anlayacağımız dilden...ekledim canim msj görür görmez hemide tek bir sorunum oluyor burdaki ismlerinizle gercek isimleriniz arasinda cok fark var bazen karistirirsam kusuruma bakmayin sekerlerrrrr
sende sevim gibi inşaat işlerine mi bulaatın kuzum ya kıyama sana dinlen birazcık canım sende
nbnh sanada gönderiyorum simdi ismimi sende ekle
evet face bebek muhabbeti yok sekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?