Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım nazar etme kendine yıkama terası filan aaaa deli midir nedir bu kızda

nursim sağol canım ben asansore binmem zaten ama hamileyken zor olur in çık seni alt kata versinler artık canım ya
havalar cok garip canım ya anlamadık gitti

nbnh bende seni eklemek istiyorum facede
sende mi preseed kullancan canım

eşimde heveslendi birden kullan diyor ama ben istemiyorum

denizim anneni bizim dükkana gönder gercekten bazı musterinin ayagı ugurlu gelir....

gerçekten öyle bebingcim..alışveriş yaptığı yerler bile söyler..inşallah bana da uğur getirir..
hoşgeldin denizcim maşallah iice yerleşmişsin anneninde kısmetiyle yeni evin uğuruyla bbişde gelicek yakında için rahat olsun tatlım...
yerşleştik nursimcim ya bitti artık..annemins ağlığı yerinde olsun da herşey olur artık...

yemeğe gidip geldim bunaltıcı değişik bi hava var dışarıda işyeri 5. katta asansör yok valla son aylarda ne yapıcam bilmiyom şimdiden dermanım kesiliyo...
allah kolaylık versin canım ya..artık senin gece olayı bitti değil mi..aman dikkat et kendine çok yorma ...
kızlar meleğe adımı gönderdim beni de ekleyin face e
ben nerden bilecem ismini bende eklemek istiyorum seni:))
ekledim canim msj görür görmez hemide tek bir sorunum oluyor burdaki ismlerinizle gercek isimleriniz arasinda cok fark var bazen karistirirsam kusuruma bakmayin sekerlerrrrr
alışırsın tatlım. zamanla baştan teker teker ekleyince bize kolay geldi de şimdi sze zor gelecek....birde kızlarla baştan konuşmuştuk face de bebiş muhabbeti yok sadece kendi anlayacağımız dilden...

şimdi sıra mavide hadi artık ya çıldırtma insanı :))

ben çıktım şimdilik çatı yapılıyor adamlar gedi onlara bakayım evin erkeği olarak:)

sende sevim gibi inşaat işlerine mi bulaatın kuzum ya kıyama sana dinlen birazcık canım sende

nbnh sanada gönderiyorum simdi ismimi sende ekle

evet face bebek muhabbeti yok sekerler.

mavişim canım benim ben içli köfte hiç yapmadım ama çok aşerdiysen kaynanama söylerim gönderir en son çare....
ay bugün acayip akıntı var hemde nasıl:) bende allahım sanırım dualarımı kabul ediyor kurban olduğum....
eşimle konuşayım canım olur neden olmasın? özledim zati seni....
ayy evet doğru sende değiştirmiştin ve geldi ayyy o zaman kız mı ki bu:)))) bal arısı melisim.... inşallah canım ya inşallah hamiş kalırım artık çok istiyorum sen bana öyle bir moral oldun ki anlatamam.... demekki 1 kez olunca oluyormuşu soktum kafama:)))
hiçbir şey olmayacak canım benim sen kalbini ferah tut dualrım seninle tatlım benim.... evet ben de seni bekliyordum zaten değil mi ama.... tam sıpa olacak bence bunlar:))) inşallah bundan sonrası kolay olur canım dediğin gibi....

ben geldiimmm ama hemen gidicem yine malesef
dün giremedim seminerden geç geldik
manyağın tekinin egosu tatmin olcak diye
geldim sınavları hazırla not oku derken gece biri geçti
girip şöyle bakındım ama yazamadım
umarım herkes iyidir ben çok heyecanlıyım
yarın atama sonuçları belli oluyor şansım az ama bakalım
ertesi gün de kan testi tabii regl olmazsam
karnım şiş ara ara ağrı var akıntım yoktu kupkuruydum
ama şimdi çok çok az pembe bir akıntı
daha dogrusu damla şeklinde bişeyler olmuş
ondan korkuyorum acaba regl mi diye
of bari bu kadar sona yaklaşmışken gelmese kırmızılar
hayırlısı artık ne desek boş kader kader kader
bekleyiş sürüyor bakalım ne çıkacak hayatın torbasından bana da
öpüyorum hepinzi gece giremezsem affola canlar

sende sevim gibi inşaat işlerine mi bulaatın kuzum ya kıyama sana dinlen birazcık canım sende

nbnh sanada gönderiyorum simdi ismimi sende ekle

evet face bebek muhabbeti yok sekerler.

ya sorma bebingim kışın yağmurda aktı annemin evi 2 odadn en üst kattayız aidatlarla yapılacak ama onlar yaptırana kadar yağmur yağarsa kötü olacak..yeni badana yapıldı çiçek gibi oldu evimiz akarsa yaık olur..onun için biz tuttk adam çatıyı tamir ediyor...bitiyor işler allaha şükür bundan sonra sorunsuz devam eder hayatımız umarım..

hoşgeldin özlemcim...
canım akıntın coksa yumurtlama olayı tamdır gıdaklayabilirsin.
bizde olamadık ceketini atsagillerden di mi
ben hep o kadar kolay olacak sanıyordum bu işi
ammada zor mus

denizim sende baktın mı ustalaraa :)

semraaaaaaaa canımcım 1 gün mü kaldı ya:))) allah kolaylık versin canım inşallah istediğin şekilde olur ....

sermestcim allah kolaylık versin
inşallah peş peşe 2güne güzel haberler al
hayatın torbasından sana tombala çıksın..
hem ataman hem de sonucun iyi olsun inşallah
ama kısmet hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım..

sermest kalbin bizimle bunu bilmek güzel kolay gelsin canım
bu haftasonu senden iki güzel haber alıcaz inş.
bekliyorum heyecanla canım.
kolay gelsin işlerini bitir biz burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…