selam sekerler farketmemişsiniz yokluğumu...
bguncok yogundum simdi fırsat bulabildim.
burp yazdıgın tedavi senin için de bir umut ışığı olabilir diy mi
özlemcim iyi yolculuklar sana...
nasıl farketmeyiz tatlım ya niye böyle söylüyorsun
bugün herkesin bir telaşı var anlaşılan ama yinede ihmal etmedik bak
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız valla ben dün gece uyuyamadım sabahta haliyler kalkamadım... şimdide deli gibi uykum var gözlerimin içi yanıyor...aşılamada ilk gün bitti kısmetse ayın 16 sında adet olmam ve bebişim gelir...
bebingcim sen adet olmadın dimi hala inş olmazsın bebiş bardır içinde....
bugun bişeyler yemek için hiç fırsatım olmadı nasıl acıktım anlatamam kızlar.....
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız valla ben dün gece uyuyamadım sabahta haliyler kalkamadım... şimdide deli gibi uykum var gözlerimin içi yanıyor...aşılamada ilk gün bitti kısmetse ayın 16 sında adet olmam ve bebişim gelir...
bebingcim sen adet olmadın dimi hala inş olmazsın bebiş bardır içinde....
ben birazdan kayınvalideme yemeğe gidicem aksam girerim netleri bozuk degilse..
kendinize iyi bakın sekerler öpüyorum hepinizi
ah nursinim ah inşallah nasip olur sana bebiş bende dün uyumadım strese girdim zaten büyüyeceği varsada stresten büyümez yumurtalar
bebing kaynan nasıl cadolozmu iiyimi yani kaynanana gitmek külfetmi keyifmi dedikodu edelim biraz :)
özlem heralde mümkün olmamıştır eşinin işi dolayısıyla ama keşke geçen hafta gidebilseydiniz iş öncesi haftasonu daha zor olacaktır ama mümkün olsa zaten yapardın hiç gitmemekten iyidir çok zor olsa gerek aileden uzak olmak ben her hafta gidiyorum hergünde telle konuşuyorum genede burnumda tütüyor annem babam allah yardımcınız olsun
offf bııcı bıcı yaptım o sırada fırında yemeğim vardı nasıl yorulmuş uzanmış sizlere laf yetiştiriyorken şimdi avaz avaz fırın beni çağırıyor off hiçte susacağı yok
arkidişler görev beni çağırıyor yoksa yanacak mamalar :)
bebingcim tüp bebekte ege üni.de tüp bebek yaptıranlar diye ama uğrayan yok sayfa kayıyor 2. sayfaya gelmiştir herhalde..
sen ne zaman açtın ya hiç dikkat etmemişim içerik geçen gün geçen konuyla mı ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?