Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol özlemcim:))

baktım bebingim ama aşağıdan yukarı çıkamadım çatıya çıkıp yürümem lazım gözüm yemedi ama adam sağlam valla brişey olursa yapışırım yakasına..yapıyor bakalım en son çıkar bakarım ya da karşı komuşunun kocasını çıkartırım benimki yok bugün yarın gelecek:)

ayy NBNH normalde biz erteleriz sizdede tam dersi desene....
ben çok hevesliyim bu ay öyle mi:))))

sıkıntılı gunlerin arkasından guzel gunler gelir denizicm sırada guzel gunler var senin için.
ben inanıyorum sende inan

özelmcim bu motivasyonu ayakta alkışlıyorum hadi sende kır su seytanın bacagını

nursimmmmmmmm çiçeklerin hayırlı olsun canım...
ama daha çok erken yorulmak için dur dahaaaaaaaaa....

ayy bebingim neden istemiyorsun taş attında kolun mu yoruldu zati biz bu yüzden hamiş kalamadık bak burpppppppp neler yappmış ::)))

günleri saya saya bitirdik şimdi sıra nursim ve mavide onlar peş peşe doğuracak kırkları karışacak inşallah..sonra sıra bizde...
tuanay arayınca önce bebing sonra özlem mi diye çıkıverdi ağzımdan..inşalalh gerçek olur..
özlemcim yarın git bakalım ne olacak çatlatma verir belki hayırlısı olsun
senin 2. aşılama olmamıştı ya ne düşünüyorsun aşılama yaptırmadan direk tüpe mi geçeceksin inşallah gerek kalmaz da..
bebingim sen ilaç falan kullanmıyorsun değil mi korunma falan da yok en son bıratığımda bu düşünceler hakimdi sende..

sağol bebingim inşallah herşey iyi olur..

sevimmm hastaneden dönmedin mi daha yoksa yoruldun kendini yataklara mı attın acaba..
dünden de kötüydün nerdesin şeker?

sermestttttttttt canım ya tayin isteyeceğim bende ama 11 ine kadar uzatıldı :))) haberin yok mu?

hoşbulduk canım...
ya akıntım var ama daha erken benim hesabıma göre anlamadım ki...
ayy valla ya ne atarlarsa atsınlar olsunda...
bende hep hemen olacak sanıyordum bizim gibilere sanırım okumuş cahil deniyor((
çooooooooooook zormuş valla...

denizzzzzzzzz sevimi çağır gelsin canım o çok bilir usta işlerini ... bizim topik inşaata merak saldı bu ay .... yapsın gözlemeleri ohhhhhhh missssssss....

bebingim kendimi acayip motive ettim ama inşlalah sonu hayırlı olur ayy hala akıntı var hemde nasıl neyse yarın çıkar ortaya ak mı karamı? inşallah ak olur ya........

nbnh bende seni eklemek istiyorum facede
sende mi preseed kullancan canım

eşimde heveslendi birden kullan diyor ama ben istemiyorum

bebingcim canım ekledim seni
özlem ve nursim sizleri de ekledim canım
denizcim adını bilmediğim için davet gönderemedim sana özelden mesaj gönderiyorum sana
diğer ekleyemediklerim beni ekleyebilir ben face özürlüyümdür de kullanmadığım için isteyenleri çiftliğe de ekleyebilirim onu seviyorum şimdilik

bebingcim preseed kullanmayı istiyorum da internetten alışverişi çok sevmiyorum eczaneler de varmıdır acaba çıktığımda bir dolaşayım diyorum

aman denizim ya ben onu beklersem daha çok beklerim baksana tembele sen beni ilk sıraya alıvar kuzum:))))
ayy inşallah yumiş falan vardır varsa çatlatma yapacağım sonra ver elini bebişe hem önümüz hafta sonu :kedi: ben direk tüpe geçerim ama inşallah gerek kalmaz canım...:CüvCüv:

sen mi attın canım gördümde önce buraya bir bakayım dedim şimdi hemen bakıyorum o zaman.....

NBNH canım bende seni ekleyimde nasıl ekleyim diyordum isim bilmeyince ama senin eklemen iyi olmuş... bende çiftlik oynuyorum en yüksek 70 kadar ilerliyorsun şimdi hiçbir amacım kalmadı:)))

özlemcim akıntı yeni başladıysa yumurtaların hızla büyüyor demektir aşılamalardan tecrübelerim
yumurtanın çatlamasına yakın akıntı çoğalıyor siz çalışmalara devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…