Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy ağzına varsın NBNH bugün çok yoğun hissediyorum dün çalışma olmadı acaba çatlamış mıdır ki? ama ben çalışmadım daha((

bende çalıştım benim yumurtlamam çok erken oluyor kızlar aşılamalarım hep en 12. 13. gün oldu dünde akıntım oldu çatlamış galiba akşam çalıştım bugün çalışamayacağım kociş yok
yarın artık..umutsuz vakayım onca tedaviye olmasın kendiliğindne olacak puhauhuaa..çok zooooooorrr..

ben pazara gidiyorum allahtan yakın hemen karşımızda evde birşey kalmadı
pazar arabamı alayım tin tin gideyim bari
iyice ev kadını oldum ben yakında annemin mahallede günlere de girerim:))
akşama görüşürüz

denizim seni güne giderken hayal ettim şıkır mıkır giyinmiş ohhhh
cok komik aman gidiver ne olcak
ne guzel taze taze alıcan herşeyleri simdik sen

evet en son bıraktıgında korunucam hap içicem derken kızlar beni epey payladı hap içimiyorum ama olması iiçin bi ccabada gösterimiyorum bıraktım herşeyi zaten gun takibi filan yok canım isterse işte bakalaım ne olcak özlemcim öyle deme üzülürüm tembel diye

mavi gelmedi mi bugun okuldan daha
sevimide merak ettim hiç girmedi bugun
yoksa kaynanası geri mi geldi kızın.

denzicim aşılamada ilaçların etkisiyle erken oluyor tabi ama benim 35 gün sürüyor senin kaç gün?

aaaaaaa ümidini kaybetme canım ya ne çok hikaye okuduk değil mi? sen çalış gerisi rabbimin bileceği iş...

ev hanımı deniz hanım... eee günlerede sıra gelmiş artık tabi...

ama bebingim sen çalışmıyorsun değil mi? çalışmayana ne denir şekerim sen söyle sen çalış yeterki ben senden sonra geleyim valla kendimmiş gibi sevinirim emin ol buna...

melekcim ailen izmirde mi?gelirsen görüşelim bak tunayım sen ben buluşuruz:))

yok canim benim ailem burda isvicrede biz 3 kardesiz 2 erkek 1 kiz en kücükleride benim ama halam ve kuzenlerim var izmirde karsiyakada otuyorlar eger allah nasib ederse eylülde tüpden sonra istanbul izmir yapmak istiyoruz nasib olursa gelmek mutlaka gelirim canim cok güzel olur hemde:))) sen kac kardessin?

sen orda mı dogdun canım
hani dönmeyi düşünüyorsun ya ondan sordum ben azcık meraklıyımda

sor canim sorun degil ben trde dogdum nevsehirliyim 16 senedir burda yasiyorum ve cifte vatandasiyim 2 abim var en kücükleri benim en büyük abim bide ben evliyim ortancimiz bekar ve bana cok düskün babam ve annem haci, babam emekli annem calisiyor haftata 10saat. Simdi gelelim sana sende kendini biraz tanitirsan sevinirim aslinda bende cok merakliyim

ayy evet bebingim aynen öyle diyorum:))) valla rabbim kısmet ederse ben bayağı niyetliyim bu ay olacak mı gelecek mi çoooooook merak ediyorum ... bence kırdık artık zinciri ne bileyim art arda gelecek inanıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…